Pages

Followers

Wednesday, 22 June 2011

jOm bErcinta

kOrang penah bercinta x? tipu kalO x penah... ada kena sambar petir kang bOhOng2 ni.... meh kita tgk indah Or x percintaan kOrang =)

.: indahnya cinta andai kOrang :.
# setia pada pasangan kOrang
# jujur ngn apa jua anda lakukan, dan jujur pada pasangan kOrang
# percaya yang pasangan kOrang juga setia dan jujur pada kOrang, kOrang jugak percaya yang kOrang mampu menjaga pasagan kOrang tanpa menjeling2 Orang lain!!!!
# terima si dia seadanya tanpa mengharapkan lebih ( kalO dapat lebih tu bOnus... jangan tOlak!! heheh )
# ikhlas dalam perhubungan, bukannya kOrang bercinta sebab rupa mahupun harta dia Or mak bapak dia...
# sentiasa berkOmunikasi secara berhemah bersama2 pasangan - berfikir dahulu sebelum kn penampO..
# sentiasa mengambil berat tentang si dia - bukan kOntrOl Oke....
# terima keluarga pasangan kOrang seadanya, buat cam keluarga sendiri - jangan plak kOrang pandai2 masuk campur urusan keluarga dia sudah....
# sentiasa ingat kat pasangan kOrang - sms hari2 Or tepOn ke.... kan suwit cam tO....
# time2 cOti, berjalang2 bersama2 pasangan kOrang - x yah jauh2, lepak 7e mkn kOnektO sama2 pOwn suwit kan?
# bersedia mendengar masalah pasangan tanpa kOrang buat muka bOsan tahap cipan
# sentiasa peka apa2 jugak perubahan yang ada kat si dia - kadang2 kan si dia tu mengada, nk manja2.... 
# sentiasa bagi sOkOngan mOral kat si dia


kOrang rasa mamat ni indah atau alahai?


.: alahai cinta andai kOrang :.
# pantang nampak lelaki / pOmpuan cOmey lalu sebelah.... terus jeling2 walaupun si dia ada kat sebelah...
# menipu 24jam 
# sentiasa ragu dengai pasangan kOrang ( tapi yang ni kalO pasangan kOrang jenis suke usha2 Orang len, mmg patut ada perasaan ragu tuh )
# menerima si dia hanya sebab dia shantek, macho, ensem, cOmey, ayu - bila kOrang jumpa yang lebih bagus, kOrang men tata tata ngn si dia...
# ada niat @ agenda tersembunyi disebalik perkapelan kOrang ( ish3 )
# berkOmunikasi ngn tangan dan kaki
# susah nak terima keluarga si dia, sebab adik2 dia cOmOt, mak bapak dia slalu berleter tanya bila kOrang bila nak kawen...
# kadang2 lupa yang kOrang ni dah kapel.. kawan lebih penting dr bf/gf kOrang
# time2 cOti kOrang habiskan masa membuta tanpa mempedulikan nafsu pasangan anda yang meluap2 nak g mam cendOl sama2 
# time pasangan kOrang tgh syOk cerita pasal masalah dia ngn rumet dia, kOrang plak sebOk men game kat i-pOn kOrang, siap sOkOng rumet si dia plak
# buat2 x perasan yang si dia br pas kaler rambut warna hijau
# sentiasa x yakin ngan pasangan - " alah awak tuh bukan tau sgt bab2 ni"



4 comments:

InaAchik said...

beb, semalam aku gi carik tutti fruitti lagi kat wangsa walk.
pastu terus ingat ko and take note kat mana lokasinya.
dia btol2 sebelah bank islam. aduhhhhhhhhhhhh... sedapnya.
sebab beringat, berjaya dapatkan semangkuk eskrem ngan harga RM10.20.

hyz said...

wah... terharu cik kaki ingat sy... makasih cik kaki.... kOmpom sy terjah kang........... wajib....

InaAchik said...

nanti blanje cik kaki yer! hehehee
k janji, amik kurang dr rm10! hahahaa

hyz said...

hak2.... sy berjanji akan pOs gambO eskremnyer nanti... ^^