Pages

Followers

Wednesday, 20 July 2011

30 round sehari

 assalamualaikum... hai hoi hoi....buat ape kamo2 semua? hehehe saje nak bagitau, semalam katil yang saya beli kat courts mammoth dah sampai... tapi tilam tatau bila dia nak hantar.... ~kegersangan menanti tilam baru.... pada yang blur2 ni, klik sini untuk baca entri pasal tilam saya... hehehhe....


entri kali ini agak serius sikit.... sebenarnya takut nak post entri ni... sebab tak tahu ape respond kamo2 semua... mungkin akan cakap saya poyo, saya perasan glamer, saya cam bagus dan mungkin jugak ada yang muntah darah baca entri kali ini... ~ harap2 tak de muntah2 ek... kalo muntah2 tuh, cepat2 check doktor... mana tau, berbadan dua kan? hehehhe. 


oke, ceritanya macam ni, saya perasan ada antara blogger2 yang add saya kat facebook jugak kan? tak kurang jugak yang bukan blogger.... jujur saya cakap, sehari saya hanya mampu confirm kawan2 yang add seramai 30 orang sehari. sebab? sebabnya saya tak mahu kejadian2 seperti sebelum ini berulang.... sebelum2 ini saya main confirm orang je tanpa check dia tu sape... then banyaklah kejadian yang buat saya tak selesa.... ingat tak pasal entri dulu yang pasal orang cakap saya sombong? oke klik sini untuk baca balik..... so, kali ini saya cukup berhati2 dalam memilih kawan.... so, apa saya buat saya akan check satu satu facebook yang add saya... kalo x de pape yang meremangkan bulu roma saya, saya confirm la... kalo x... rejecttttttttttttttttttt...... bukan berlagak, tapi takut2 jadi macam si mira tu... seram den.... so, bila saya lambat confirm, ada yang marah2 saya cakap saya sombong tak nak approve diaorang... dah2 malas nak tulis panjang lebar..... korang tengok sendiri pastu korang nilai sendiri kenapa lambat nak approve.....

nampak? so, saya memang tak larat nak skodeng2 345 orang tu dalam sehari.... limit tenaga saya cukup untuk 30orang sehari..... fullstop...

*hehehe dah ada rasa loya2, muntah2? mungkin anda mengandung disebabkan entri ini... hahahhaa

tambahan : ada sape2 sukarela ajo pakai zapgrap2? huhu tak pandai nk guna.. nak grap tahu, tapi nk letak kat blog pic yang da grab tu, tatau........ huhu owh yea... hari ini bezday dayang nurfaizah yang ke 30tahun.. hepy bezday sayangku.... muah... hahaha

64 comments:

budak.bandung.laici said...

dah macam artis...
gempak!

Budak Giler Cadbury said...

hahahah nina pon cemtu frenz req dah 400++ tapi tak app pon sbb ta knl

King Zart said...

Wow 345...kau orang layaknya seorang artis....

BiLa JeJaRi MeNaiP said...

xpyh app pon xpa...biaq la org nk kata apa pon...bleyh kwn la...friend request suha 819....xmo app dah...biaq ja org add....hahaha....

atien rashidi said...

untung la ;D

Miaainis said...

wahhhh...dh dapat katil erk hurmmm agak2 la sampai gersang nk tunggu tilam hakhakhak

ramainya friendrequest.. jgn lupa request Mia ainis jugak hehehe

hyz said...

budakbandunglaici : artis la sgt... x de gempak ape pun...
budak giler cadbury : wahh ramai tu...
king zart : adeh.. x layak langsung lor...
suha : byk betol tuh...
atien : ape yang untung?
miaainis : hahah mmg tgh gersang tgu tilam ni.. hehehe

Wanda Zieda said...

wahhhh..mcm artis,ramai peminat..best2...^___^

katasifat said...

Fb aku sampai mati ko tanak epprup, kan?

sayang? ewww...

Lalalilillulu said...

ko ni hot sgt la...hehe

hyz said...

wanda : hahha artis la sgt....
katasifat : errrr ada fB ke kamo tu?
Lalalililulu : hot? haiyooooooo

makdara TERdiva said...

pergh!!! kalah tomok..eh!

:: Emyra ROsly :: said...

no komen...wlaupon dh terrkomen....hhahaa

atien rashidi said...

untung sebab ramai add :P

diana said...

wah ..
gelemer..
akak sehari ada lah 2,3 orang je yang add...
retis ni!!!
hahahhah

alyana shafinas said...

msti yg add tue rmei pmpwn...hehehee...zzZZzz..

hyz said...

makdara terdiva : hamboi... sampai tomok kuar sama ni....
emmyra : hahha cam tu plak...
atien : syukurla ada gak nak kawan ngn saye...
kak diana : amboi... x de lah sampai retis....
alyana : lebih kurang la.. hehehe

PriMadonNa YueZueL said...

bru je nak add kat fesbuk...tgk entri ni je ter0s tak jadi nak add...hahaha

hyz said...

yuezuel : lah.... takut plak nak add dah? hahahha

PriMadonNa YueZueL said...

hoh la...ble la nak apprve PY law da rmai sgt pminatnyer....hehehe

hyz said...

hahhha dlm seminggu approve lah.... insyaallah....

Fezul Fadhley said...

pergh!! tp btol la.. ati2 nk confirm rQ org ni..

InaAchik said...

eh bertuahnya diri sebab tetiba ter'mengandung' hanya krn entry kamu neh! hahahahhaa...

eh, kite mesti hati2 meh... fesbuk tu privacy for me... matikla org ckp sombong kalo add x beserta msg ckp sape mereka. nak plak letak gambar heroin kore la... gambar gaban la. memang tak la!

huhhhhh~~~ penat taip komen. sila blanje tutti fruitti jugak! hehehhee

aiman fanboy k-pop said...

wahhhh...hebat!!tu lew....ltak lagi pro pic yg "comel2"......kahkahkakah.....saya dah diconfirm..lpas ni sama popular ngan dayang nurfaizah la kan??

hyz said...

fadh : eh... kamo sy da confirm ke blom eh? rasanya perasan kamo jugak ada kan? tp x sure la da confirm or blom...
cik kaki : hamboi..... sebelom puasa kompom sy ke tuti puti.. sebab da jumpa kedainya.. hehehe
aiman : hahahha hamboi... nak gak fofular cam dayang tu?

ChaCha said...

nape ip cha kne ban eh nak shout?

hyz said...

chacha : sy x penah ban sape2... mungkin shoutbox da penuh td.... ni br pas clearkan shoutbox... hehehe

syErAh said...

kene la hati2 pilih kawan

nasib la xfemes..xde nak kene round 30 kali sehari...haha XD

hyz said...

syerah : hamboi...... perli ke apa tuh? hik3

Fezul Fadhley said...

sy ada add meh? ntah lupa.. hahah

hyz said...

fadh : ada meh... da jumpa pun.... hahhaha

Fezul Fadhley said...

da jd kwn da.. :)

hyz said...

ye kawan ku fadh

Atyn Muchuxx said...

artis baru lah..
nak sign bang :p

http://mizsmuchuxx.blogspot.com/
singgah sini jgk ya :p

halila Ibrahim said...

wow .. dah macam artis la dik...sat g nak p add jugak la.. hehe.. aprove na.. akak ni jenis tak meremangkan bulu roma... haha

IkiN NikisA said...

saya punya ID kena ban la awak .. hurm ..

hyz said...

nikisa : kn ban? hurm.... kamo org keberapa tah ckp ip kn ban... saya tak penah ban sape2.... tatau la nape... huhuhu.....

hyz said...

atyn : hahha sengal...
halila : hahhaha alhamdulillahlah x meremangkan.. hehhe

Rtp Farra Arisha said...

inikah pantas digelar artis blogger? ckckckck

hyz said...

farra : haiyooooo.... artis blogger pulak... hahhaa berblog pun x sampai 2 bulan lg.. huhu

Princess Nusy said...

err..rasa lain mcm tekak ni..haha..ramainye pminat..nnti xsmpai 1 bln dh beribu2 follower..hehe..congratz! =)

hyz said...

nusy : sila muntah... hahhahahha

laskar pelangi said...

sapa suruh ensem sangat.dah ramai peminat duk request ..heheeee =))

bg ensem kat pelangi sikit =D macam lah boleh kan...hehehe

hyz said...

cik pelangi nak ke? hambek la... hahaha

ika said...

mak aiii~ gler ramai peminat! ish2...

mrs.asrafovic said...

hahhaa....ohoiii...

rmai pminat...tp careful dude..
skang ramai physco....

gud luck lyn ur fans k....:)
hehehe...

thnx sggah my blog ya...

hyz said...

ika : haiyooo kawan2 bukan peminat.. sy bukan retis...
mrs.asrafovic : heheeh

Puan Kutu said...

nak mengandung skang!hahaha

hyz said...

puan kutu : silalah... heheh

amir aizat said...

fuyyoohh ramainye req,huhu

hyz said...

amir : hahahah......

Princess Nusy said...

hyz..nk tnye cikit..cmne nk buat komen cam kat box lain gini ek?edit kat mana? ~wink2~

hyz said...

nusy : err... maksudnya?

Princess Nusy said...

cmne nk ckp ek?huhu..xreti sgt sal blog nyh..haha..komen guna link blogger.com cmni la..kalu xphm xpela..nnti tnye kwn..hehe =))

hyz said...

maksud kamo kotak komen ni ke?

miss Tira said...

cmni la...kalo xnk kasi rmi2 org add, xyah la letak box FB adik oi...cm akak...hahaha...just my opinion...huhu...

eddy syrol said...

berani tol cium kak dayang ye..adehh..hehehe

Princess Nusy said...

a'ah..kotak komen..hehe..cmne ek?

hyz said...

nusy : kamo g setting, klik bhg comment, then bahagian comment from placement kamo klik kat pop-up window

Princess Nusy said...

owh,faham2..thanks hyz..dh bleh dah..hehe..thanks sgt2.. =))

RinsyaRyc said...

ikks.. dah muntah hijau dah..

Hihi.. guro jer.. (sye tak approve org yg sya tak kenal gak)

*kalo rasa dh banyaktu, better buat satu fan pages. Hah! terbukti ko glemer lepastuh.. Hihihi.. ^^
(betulni.. aku buat fan pages tapi tak de sgt org nak like.. Huhuhu..)


http://bulatmata.blogspot.com/
BulatMata

hyz said...

rin : fanpages? haiyooo tak de lah sampai mcm tu meh.. bukan retis pown.. huhuhu

ctk said...

bakal retis gitu...tahniah2..banyak gilew peminat..fuhyooo..muke cm mat lutfi ni memang ramai org minat..haha


*maaf, tgk mke hys, tringt mat lutfi...hehehe

ummiarissa said...

ala-ala artis kau dik!kelasss kau hyzzzz...