Pages

Followers

Thursday, 7 July 2011

...jom wat konsert...

korang suke berkaraoke tak? hehehhe berkaraoke adalah aktiviti riadah yang sangat saya suke ~ walaupun pitcing kelaut suara ke lombong..... hehehe... best wat berkaraoke ni? leh hilangkan tension, leh hepi2 dengan kawan, leh jerit2 ~ hehehhehe .... lebih2 lagi kita nyanyi lagu yang bernada tinggi.. ~ wahhh cam hebat je kan? tapi tu yang best.. sebabnya segala beban kepala hilang sekejap.... ~ sukati la orang nk kutuk sore tak sampai ke ape kan? janji diri kita hepi sendiri.....


4 julai 2011 lepas saya berkaraoke bersama sahabat baek saya noraini... ~ jangan gosip2 oke... ni teman rapat saya ketika study sama2 kat universiti dulu.. kitaorang memang kamcing.... kitaorang berkaraoke di redbox ioi mall puchong.... selama 3jam menjerit2 dengan pelbagai genre lagu, lagu omputih dan melayu dengan harga rm58 ( siap 1jug coke dan semangkuk kekacang ) sangat berbaloi.... rasanya ni 1st time saya berkaraoke berdua dengan si noraini ni.... sebelum ni saya berkaraoke berdua bersama sahabat yang seorang lagi.. tapi apakan daya, dia telah pilih jalan hidup dia sendiri.... ni aktiviti adalah sehari sebulum saya kemalangan kat depan ioi tuh... klik sini kalo nak baca balik pasal saya kemalangan.... tu lah, kata orang jangan hepi2 sangat... ~ kan dah kena..... ooopsss lupa... terima kasih pada noraini sebab belanja saya karaoke ini key.... hehehhe


.: senarai lagu yang didendangkan saya ft. noraini ( yang mana ingat je key ) :.
russian roulate - rihanna
demi cinta - keris patih
my heart - irwansyah & acha
terlanjur cinta - rossa & pasha
seandainya masih ada cinta - dayang nurfaizah
my baby you - marc anthony
halijah bt salih - ali mamak
anuar zain - sedetik lebih
pulanglah - awi rafael
taman rashidah utama - wings

* banyak lagi lagu x hengat......... korang pulak, kalau pergi karaoke, lagu wajib korang apa pulak?

ada sape2 nak ajak saya karaoke pas ney?

noraini... ada sape2 yang nak berkenalan? masih single nih....

menghayati lagu.....

posing jap....

time ni nak sampai klimaks.... tgh syok... siap diri2 lagi....

ni tgh goreng2 lagu.....  yeah.... yeah....

aksi siap dok atas meja pulak..... da penat time neh.. ala2 wat konsert solo...










29 comments:

ikan said...

bukan maen karokk . hehe .

nie nk kne masok prog realiti Tv nie

hehe

hyz said...

haiyoooo...... karok suke2 je meh... masuk raja lawak layak la kot.. ha3

Zulqarnain Musa said...

mcm best jerk tmpt karokk kt sner karokk kt sni mcm haremmm...huhuhu hdp kaki karokk yawww

hyz said...

hahaha... yup... puas hatilah karokk kat redbox......

ika said...

hobi kte sme la...:D rapunzel pun kaki melalak jugak...:P

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, kaki karok rupanya.. jom nanti kita berentap karok tengok sapa plg hebat.. HEHE

MySuaraBlog: Warranty VS Guarantee

said...

bestnyelah karok.. tyme blaja dulu, abes je exam, terus berlarilari pegi karokebox. nyanyi2 jerit2. haha

hyz said...

ika : owhhh cik rapun pown suke ek? leh lah berduet pasni.. hehehe
zwaN : hahha ada berani kah?
ain : hahha besh kan?

Syazwani Jalal said...

lawa btol bilik karok, huahua :D

hyz said...

syazwani jalal : hahah tau x pe.. leh sumbat 10 orang ni...

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka karok

hyz said...

farish : wah suke gak?? wah ramai betol suke karok ni....

Adylia Qarissa said...

hohoooo..pasti best suara kamo kan..:)

amnie azmira said...

karok jangan xkarokk..hee

hyz said...

adylia Qarissa : haiyooooo kelaut ada lah... hahhaha
amniE azmira : yeahhhh

Cik Ungu Kamila said...

wah 3 jam tu. dah macam konsert royal albert hall london laaa. ekekeke :P

hyz said...

cik ungu kamila : hahahha nk jd artis jemputan sy x? hehehe

Hafiz Al-Pazin said...

wahhhh, tak hajak

ikan said...

ske klu dpt karokk lagu duet .

so bler jea pncit. sowg ag leyh coverr

hyz said...

affu : haiyoooo affu jaoh meh....
ikan : yezzaaa tau x po...

InaAchik said...

hahhahahaa... gelak dulu sbg pembuka bicara...

cik kaki pon suka karok. suara x sedap dulik aper! lagu peberet: fantasia bulan madu ngan semangat yg hilang (xpdc). hahhahaaa...

cik nur said...

hurm komain lagi kan nyanyi siap feeling2 lagi nie la hehe

Fathiah Hamim said...

layan habes nampakk

hyz said...

cik kaki : wah hebat lagu tuh.... kompom meremang bulu2 roma dgr cik kaki nyanyi ni....
cik nur : mestilah kn ada feel... hahahha
fathiah : harussss layan.....

Puan Kutu said...

pic last tu mmg tak bley blah.keke..

hyz said...

puan kutu : kn seksyi tuh.... hahha

aiman fanboy k-pop said...

saya?kalau karoaeke biasanya sy selalu nyanyi lagu sorry sorry super junior.....hahahahaha.....nak jd artis kew?dengar suara cikit...

hyz said...

aiman : bonamana lg besh la dr sorry2... haha

Tira Pengemis Maganda said...

13july? hehehe....
nk itot~