Pages

Followers

Thursday, 28 July 2011

...resepi rahsia lagi?...

assalamualaikum... hai hoi hoi... salam khamis buat kamo2 semua... hari ini saya nak balik johor... pulang ke kampung halaman kejap... dah lama tak balik kampung.... tapi tetap gigih nak update blog tersayang ni.. ~ hehehe... so, entri ini pendek je macam biasa ~ tapi gambar je banyak kan kata orang, gambar boleh menceritakan segala2nya? hehehe


hari ini, bezday housemate saya.  alah yang pencinta makanan tu.. tak ingat? klik sini untuk ingat kembali... hehhe semalam saya belanja dia kat resepi rahsia... macam biasa, kek kegemaran dia tentulah chocolate indulgence.. saya? kali ini saya terai kek lain pulak... kalo tak silap nama kek tu funco butterscotch... sodap.... ha kalau kamo2 nak tahu, kalau kita makan2 kat resepi rahsia ni dari jam 3pm - 6pm kita akan dapat minuman petang percuma... ~ best kan? so apa lagi? jom serbu resepi rahsia sebelum puasa.. hehhehe jom saksikan keasyikan kami makan kek.....

saje tayang kek ngan korang

ha... nilah bezdayboy tu...

nyum nyum nyum

ni kek saya... funco butterscotch ( kalo tak silap namalah )

green tea ( percuma ) * ini pilihan saya

chocolate indulgence. kek housemate.....

dia pilih white coffee ( percuma ) 


hyz bisik pada kamo : heppy bezday tO yu budak montel... semoga panjang umur, murah rezeki.. diberi kebahagiaan dunia akhirat, diberi kesihatan yang baek. amin........


19 comments:

nuha ahmad said...

mak aii..tengok gamba je dah terliur...=)

hyz said...

nuha : kesat cket air liur y meleleh tuh..

Judiene said...

Secret Recipe!
My favourite place kalo nak makan kek sedap sedap.
Hehehe.
Chocolate Indulgence is one of my favourite cake too!
Anyway, thanks coz letak nama aku dalam entry ko, secara tak langsung tolong promote blog aku.

:)

syerz eyryn said...

what ! chocolate indulgence ?
cpat2 anta kt uma ryn.. hehe. .

i am S!L4H.. said...

perghhhh. meleleh tuuuuuuuu.

amni azmira said...

tu dia..resipi rahsia..mahai tu..taun ni xpenah mkan lagi kot..bukan nk ajak sekali..ehehe

MissViVio said...

wah3....sya mang da ada kt kg. :)

Fezul Fadhley said...

x ajak pon?

chemay said...

eh?
memang free drink ye time tuh?
:)

cik nur said...

hehehe terliur di buat nyer menggoda betol kek tuh hehehe

laskar pelangi said...

fuuuuhhhhhhh! terliur nengop segala jenis hidangan

amir aizat said...

choclateindulgance feveret! hehe

ifwat said...

tengok kek je dah jadi lapar gila.. blum lagi tengok ayam tanduri.. haha

PriMadonNa YueZueL said...

s0dap kek nmp0knyer....tp i lagi suke yang free jer..hahaha

Nadiah said...

aduah sdpnya tgk kek 2 ...

syErAh said...

xkisahla kek pape pun..bedal je..haha

butterscotch tu cam sedap je...

xbek tau kedekut..share sket! xD

fa-in said...

tiramisu cake ke tu? best nyaa

Puan Kutu said...

sdap2..hepy besday jugak utk budak montel.haha..

salwaismail said...

pergh. tergugat! hahaha :D