Pages

Followers

Saturday, 9 July 2011

...santai kejap...

assalamualaikum kamo semua..... sedar tak sedar dah masuk bulan julai... tak sampai sebulan lagi kita dah masuk bulan ramadhan kan? kamo2 yang ponteng pose last year amacam? da ganti belom? cepat2 ganti key kalo belom.... selalunya sebelum nak puasa ni, kita akan balun cukup2 apa yang kita nak makan kan? heheheh ~ saya pom sama je cam korang..... so, entri kali ini nak share apa yang saya balun kelmarin... ~ ni pown ikut haousemate jek..... pssstttt nak bisik sikit... sebenarnya ni kehendak nafsu dia... bukan saya.. saya join jek.... hehe memula pagi tu budak nafsu buas ni ( housemate ) ajak p mencekik kat the curve cari meatball yang super duper sedap tuh.... ~ nyum3.... tetiba tengah hari dia dah tuka nafsu nak makan kek kat secret recipe plak... so, layankan je lah kan? makan dekat2 dengan area rumah jek.... so, sila jamu mata korang dengan pic2 yang sedap ni key .. hehehhe 

ni saya punya kek...

lupa nama kek ni ape... sowie yea..... harga rm6.50

ni housemate punya kek...

nama kek ni cekelat indalgen kalo x silap ~ ejaan nama kek kelaut ye.... harga rm6.50

ni eskrim..... namanya pom saya tak ingat.. harganya saya ingat... rm9.90

ni saya.. hehehhehe



28 comments:

uminajibah said...

Wau,. macam best!

hyz said...

uminajibah : mmg besh... hehhe

katasifat said...

bila na gemok?

hyz said...

katasifat : i gemok bila yu kurus...

syrupmasin said...

hohoii..chocolate indulgence fav tuhh..sikit lahh :)

chokeLy said...

sedap2.. suke indulgence.. nyum3..

Fezul Fadhley said...

terliur... slurp...

hyz said...

syrupmasin : suke gak ke? heheh sedap kan?
chokely : nyum3.... heheh
fadhley : kesat sikit air liur tu... hehehe

senyumSOYA said...

indulgence!! sodap..^^!

hyz said...

senyumSOYA : sodap kan? heheh

Adylia Qarissa said...

wah!! secret recipe..dkna tak sempat nak tunaikan janji belanja kwn kat sini..nyuuummmyy :)

hyz said...

adylia Qarissa : wahhh poket mesti tebal ni, siap nk belanja kawan kat secret recipe... bla nk blanje sy plak.. heheh kidding

mrs.asrafovic said...

srius sedap...

:D

HAHAHA..kmu kuat mkn gak yea..give me 5...

yeahhhh!!! mau follow..jap cri button follow dlu...:D

Puan Kutu said...

aiskrim tu yummy..kek pun sedap lorr

cik bulan said...

wah..ni yang nak colik kek2 nih..*kmu mmbuatkan saya lapar..=.='

ika said...

mcm best! xpenah plak rasa kek yg nie...meat ball the best la!!!!! kek pun kalah...

hyz said...

mrs.asrafovic : mana tau sy kuat makan ni... kantoi dah....
puan kutu : yummy......
cik bulan : hehehhe apa lagi? serbu sc
ika : terai la... mmg sodap....

KeTaM_BaTu said...

wah.. nmpak mcmsedap.. i lovin it..

Jom klik sini
women=problem

"FOLLOWER" tak ramai tapi trafik "MELETOP"
jangan LUPA komen k..!

Hafeesz Amran said...

smlm bru lepas mkn cheese cake dier :D

hyz said...

ketam batu : mmg sedap pom....
dak kecik : sedap kan?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kek cokelat indalgen (tiru ejaan) tu memang sedap sgt....

hyz said...

GKSB : hamboi...... sempat tiru2 ek...

amir aizat said...

sedapnya tgk mkan cake cenggitu! hehe

hyz said...

aizat : sedapkan? ehhe

PriMadonNa YueZueL said...

macam sedap jek........lap0 lak.....

hyz said...

primadonna : mmg sodap pong....

Cik.Tedy said...

wah besznya!!!!!!! =D

hyz said...

cik. tedy : hehhe mmg bez