Pages

Followers

Monday, 18 July 2011

saya dan tilam

assalamualaikum.... hai hoi hoi... minta ampun minta maaf pada penyekodeng2 blog saya... hari ini memang agak sibuk sikit.... tak sempat nak update entri siang tadi.... pagi2 lagi jam 6.50am dah keluar pergi sekolah... ada buat demo lukisan kat sekolah cina... petang jam 3 pun sama, tapi lain sekolah... tapi still sekolah cina... hehehe... lepas balik dari sekolah, singgah courts mammoth. 


courts mammoth. yep..... semalam tengok2 peti surat ada risalah mengenai promosi tilam... harga rm99 saje... ~ murah kan? cadangnyer nak beli tilan yang harga rm99 tu lah kan... ~ cadangnyer........ sampai2 courts tuh, abang promoter tu cakap dah habis stok... so, saya tengok2lah tilam yang ada..... semua tilam potongan harga 50% ye.... harga boleh tahan.... pas tu abang promoter dok membebel2, last2 beli jugak tilam dengan katil sekali.... promotion katanyer.. jom kita tengok2 saya bergaya bersama tilam courst mammoth.... ~ ala2 model courts...

macam2 pilihan yang ada... cantik2... harga? auummmm......

gaya model yang keletihan....

cantikkan katil kat belakang tuh? mewah.......

rasa feel dok atas katil mahal... stim je rasa.... ahhhhhhhhh


inilah katil dan tilam yang saya beli...........


dah puas cuci mata tengok saya dan tilam? hahhaa.... last2 terpengaruh gak dengan bebelan abang promoter tu untuk membeli tilam...... harga tilam rm2899, harga katil kalu ikutkan dalam rm700 tapi dia bagi discount, jadi rm490... so total rm3389... bayar cash ~ kalo bayar ansuran dah kira2 akhirnya kena bayar dalam rm5000 ..... habis duit.... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~ elok2 datang nak beli tilam harga puluh2, akhirnya duit melayang ribu riban.... ehhh lupa, tilam akan dihantar dalam masa 2 minggu dr sekarang...... hohoho



34 comments:

aiman fanboy k-pop said...

sedapnya dia tidur malam nih..tahniah diucapkan yew?ehehehehehehe....

katasifat said...

gilo!

sekian...

HARHAR said...

cantik sehhhhhhh.....boleh tumpang tido cam ni...mesti selesa
mane x nyerrr harga pun meletopppppssss
kaya encik abg kita ni erk
bertuah sape dapat dia :)

hyz said...

aiman : tahniah? haiyoooooo
katasifat : tu je komen yu?
harhar : sape lah y bertuah tu kan?

Princess Nusy said...

awat xbeli yg katil mewah tu?hehe..yg tu pun ok jgk..bsar2 best nk guling2..xjatuh..haha =)

Fezul Fadhley said...

beliau dan tilam beliau akan berbulan madu dalam masa 2 mgu lagi.. haha

syrupmasin said...

perghh untunglah sume baru..tido pon meleleh la air liur :D

Aiskrim Goreng said...

prgh ribu2 harga tilam .. mcm ne ras tido atas tilam mahal nih.. huhuhu

hyz said...

nusy : yang tuh mahal wooooo
fadh : yeahhhh x sabo chek...
syrupmasin : hahahhaa harap2 x sampai meleleh....
aiskrim goreng : hahhaa... rasa syok la.... sebab tilam ni sokong tulang belakang...

KeTaM_BaTu said...

pergh... tilam jer harga ribu2.. katil dia brapa agaknye...

aiman fanboy k-pop said...

tahniah lew coz dapat tilam baru...yippie..yippiie!!

Hafeesz Amran said...

pakcik org kayo... :)

Princess Nusy said...

hehehe..xpe..asalkan ade je.. =)

Lalalilillulu said...

tahniah!...leh tumpng tido pasni...opsss...hehehe...jgn xbgn dh lew..

hyz said...

ketam batu : katil murah.... tilam y mahal...
aiman : hahahha yippie.....
dak kecik... da sengkek dah ni.....
nusy : heheheh
lalalililulu : isshhhh x bgun da len citer dah tu... haha

Adylia Qarissa said...

cantik!! lagi 2 minggu dkna nak test katil tilam baru boleh tak??

rumah dkna ada katil bujang yang tunggu masa tuk runtuh! :)

hyz said...

adylia : hehehhe buleh saje kalau kau... hahha... cepat p survey kat courts... skg tgh promosi... hehe

BiLa JeJaRi MeNaiP said...

nasuha anya tido ats tilam yg xda katil....adeh....
belikan satu katil mcm tueh utk nasuha...bleyh golek2....

Khairil said...

teringat ada satu lori selalu masuk taman dok jerit "tilam..tilam..tukar lama dengan baru..."

Miaainis said...

aku & tilam....umpama isi & kuku mmg xdpt dipisahkan...keindahan tidur hanya di atas tilam keh3 =))

TYNTHA LANA said...

rasa feel dok atas katil mahal..stim ase? tak leh blah ayat,hahahaah

Yg pnting tido ada alas..xkisah nipis tebal,hahaha

fazdia nazdia said...

cantik2 tilam 2 ,,, beli nadia 1 laaaa hehehehehhe ...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tak sabaq nak kawen..

motifff??

nak katil n tilam baru

wakaka

Puan Kutu said...

aduh siap posing bagai.huhu..

miss lyzeer said...

mahal gila bapak...

ifwat said...

makk aii.. jadi model tilam pulak yee, hehe

Fezul Fadhley said...

abes la blog ni pasni.. kesah bulan madu jex..

amir aizat said...

seronok nampak dapat tilam baru,hehe

mama hani said...

takpa...asal selesa

Wilayah Sepet Kuku said...

klu katil kahwin baru saya beli kot smpi rm3K....katil yg ada nie pun sponsor frm my sis...apa pun yg penting...kepuasan diri kan :)

Miss Y and Her World said...

perghhhh sampai Rm3K ++. Hebat !!!!

Hoodie Dress Is So Gorgeous !
Oh, Lelakimu Istimewa

eclipsesweet said...

speechless kejap tgk harga tilam dia... haha..

makdara TERdiva said...

tilam vono kah????

InaAchik said...

giler mahal tilam ko!
aku tido tilam memurah ni pon liat nak bgn... kalo tilam beriban ni aku xtau la...