Pages

Followers

Friday, 1 July 2011

... sejuk2 ~ stim ...

eloo sume..... amacam? ada bagus? hehehe minta ampun minta maaf kepada kamo2 sume, saya menghilang tanpa khabar berita.... hehe ~ bukan hilang kemana pon.... g honeymoon jek.... ekceli, saya pergi bercuti ke cameron highland dari 29 - 30 jun lepas.... so, x dapat nk update pape kat blog ni.... ~ mood bercuti lah katakan.... owh ye... pada yang jerit2 kat saya tuh, insyaallah saya terai jerit balik korang kang.... yang polo saya tu, saya terai polo korang balik oke? so, da tau kn saya p bercuti kat cameron highland? cameron kan sejuk, tu yang tajuk entri agak2 lucah ~ tamo pikir bukan2 na.... babab nanti... stim? haiyooooo stim tu kan ala2 teruja dengan keindahan cameron... ~ errrr oke tak alasan ni?

sekali sekala dapat bercuti besh gak kan? yup... hilang jap tension dengan kerja2 melukis saya yang tak siap2 lagi tuh... ~ haiyoooooo korang kalo nak hilangkan tension tuh, p lah bercuti kat cameron highland ~ cuti2 malaysia la katakan... tak yah nak p sampai korea, china, australia yang jauh2 tuh.... sama je sejuknyer kat cameron tuh... ~ malam2 tahap beku saya oke... tangan sampai biru.... gigil..... huhu... tapi syoklah... udara segar.. ahhhhhhhhh ~ spoil sikit dengan bau baja taik ayam kat kebun2 sayur.. huh! kalo ikutkan budjet, cameron highland adalah satu percutian yang mampu dinikmati oleh kamo2 sume... so, apa lagi... jom pergi bercuti =)

posing bersama jelitawan... jelita keh? ekekkeke

kat strawberry farm...

nyum3.....

kat ladang teh boh

breakfast bersama hotcake & waffer strawberry.. nyum3....

shopping time.....

bergaya ala2 model.... muahahha

senyum sume........

kat view point ladang teh boh

ehem3...

turun dari view point, ladang teh boh





13 comments:

syrupmasin said...

untunglah jalan-jalan :D

hyz said...

syrupmasin : syok.....

Puan Kutu said...

wah cuti2 malaysia..last pegi cameron taun 2005 or 2006.mlmmmg tahap beku.honeymoon mmg best.ahakz...

Hafiz Al-Pazin said...

ramainya...naik apa ni?

ishiko said...

waaaaaaa.... lamanya xpegi cameron..
oh.. wafer.. ^^

katasifat said...

lain aku xde hal...satu je aku dok sibukkan!ha3...

hyz said...

puan kutu : beszz kan?
affu : nek kete... g 3 kete
ishiko : hahah waffer mmg besh...
katasifat : so? tetttttttttt

diana said...

ramainya ikut bercuti..
rombongan cik kiah eik??

hyz said...

kak diana : ramai2 la br meriah....

Belalang Hijau said...

selalu juga ke sana...ni pun ada ura2 nak ke sana lagi :)

hyz said...

belalang : gud... cuti2 malaysia

Tira Pengemis Maganda said...

jeles~

Cytah Lovicry said...

err.. lapar..