Pages

Followers

Thursday, 21 July 2011

sex untuk semua

cinta oh cinta ~ bukan lagu amelina oke...... cinta itu luar biasa kan? sehingga seseorang boleh buat sesuatu diluar kewarasan diri... eh... sebelum itu saya nak berpesan, ini entri yang serius.... ini juga pesanan saya kepada kamo2 semua diluar sana.... hati terpanggil untuk menulis tentang hal ini, kerana masalah ini terlalu serius saya tengok. oleh kerana saya rasa saya punya tanggung jawab untuk memberi kesedaran selain berpesan2, so saya tak kiralah selepas kamo membaca ini entri kamo nak maki hamun saya pun tak pe.... janji saya dah jalankan tanggungjawab saya.... ~ ada ku kesah? eh kejap... entri ini hanya untuk 18 tahun ke atas....

setujukah kamo2 semua bahawa teknologi semakin canggih, semakin hancur nilai moral manusia.... buktinya banyak sekali video2 sex yang mempamerkan lakonan berkesan orang2 kita. kenapa ye semua ini berlaku? teknologi... yup... semakin maju teknologi, semakin hanyut manusia dengan keseronokan.... dulu zaman sebelum kehadiran it, kamo2 semua pernah ke dengar kes buang bayi, kes rogol, kes vcd lucah, kes rakam aksi sex... ada? mungkin ada, tapi tak sekencang sekarang kan? wujudnya vcd player, handphone berkamera, dan bahan elektronik lain disalah gunakan oleh manusia... sehingga meletakkan nafsu lebih atas berbanding iman dan kewarasan fikiran.... 

oke, saya nak sentuh pulak mengenai individu yang melakukan perkara sumbang kemudian merakamkan adegan stim mereka.... kamo2 ini tak rasa ke martabat kamo lebih rendah berbanding dengan seorang pelacur? tak kiralah kamo lelaki atau perempuan.... dimana letaknya maruah diri kamo sebagai seorang manusia bila mana kamo secara sedar melakukan perbuatan maksiat kemudian dapat disaksikan oleh jutaan penghuni bumi.... kamo wat sex satu hal, kemudia kamo rakam satu hal... yep, mungkin kamo bukan sengaja untuk upload di internet, tapi tahukan akibatnya.... ~nah ambik ko, glamour satu malaysia.. eh bukan malaysia je, satu dunia nampak muka ko buat adegan panas.... tau pulak malu kan? time buat tu ada rasa malu? kamo buat ada fikir mak bapak kamo? cuba bayangkan mak bapak kamo tengok sendiri pelbagai aksi dan posisi kamo dalam video tersebut.... korang rasa mak bapak korang tepuk tangan dan cakap hooreyyyy ke? ~ kompom tak ngaku anak.... memalukan keluarga..... dah beromen tu, beromen la sendiri2... tak payah nak rakam2 kononnya sebagai kenangan ~ nampak sangat lepas tu ko si perempuan kena tinggalkan... da nama pun sebagai kenangan kan? kenangan sepatutnya rahsia peribadi dah jadi koleksi peribadi 1 dunia pulak.... ~ bangga lah tu dah glamor.... kalau nak stim2 tu, korang simpan je lah berdua... tak payah nak bagi orang lain stim sama..... korang buat dosa, tu hal korang, bila dah sampai buat orang lain turut berdosa, tak ke berganda2 dosa korang tu? ~ ye lah buat orang lain stim tengok lakonan berkesan korang kan? errr saya tertengok key... percayalah..... okeh, disini saya nak jelaskan secara ringkas kenapa martabat korang lebih rendah daripada seorang pelacur...

pelacur 
  1. melacur untuk menampung keperluan diri ~ kerjaya dia lah...
  2. ada juga yang melacur bukan atas kerelaan diri
  3. selepas melacur, mereka dapat money..........
  4. mereka tak bodoh untuk merakamkan aksi sex mereka....
  5. melacur bukan atas sebab nafsu semata2
kamo?
  1. beromen untuk melepaskan nafsu serakah
  2. beromen atas kerelaan diri dan pasangan
  3. selepas beromen, rasa puas semata2.... ~ boleh tambah round...
  4. bangang dengan merakamkan adegan dan posisi terbaru... ~ untuk tatapan peminat
  5. beromen memang atas sebab nafsu semata2...

nampakkan perbezaannya? so, kepada kamo yang berkenaan, sudah2lah... kalo nak jadi pelakon, p lah uji bakat pilih kasih ke, anak wayang ke..... dapat gak duit halal..... yang korang nak memalukan diri sendiri kenapa? korang bukan bawa nama korang je, semua terpalit paham!!!!...... memalukan........................... ish3....

..... saya menulis sebab saya tertengok, percayalah.... plezzzzz .......

33 comments:

Saiful Rahimah said...

Tumpang Lalu...

Adam Haiqal said...

well,biasalah tu..
ade ss=esetengah manusia ni bangga bila dah hilang dara atau teruna..like one of my friend..siap tunjuk kt kitorg skill dia kat atas katil..i also dont understand why they do dat.huhuu

PS: adam ponteng keje arini...diam tauu!heheh

nuha ahmad said...

well it was good trying kan?
nasihat yg baik..=)

katasifat said...
This comment has been removed by the author.
katasifat said...

xtahu, xpaham pape...

*suci*

miahaha..

Adylia Qarissa said...

wah!! tajuk mau gempak la bro :)

hyz said...

saifulrahimah : silalah lalu...
haiqal : bangga? wow.... kamo plak? tetttttt
nuha : berpesan2 tanggungjawab kita kan?
kata sifat : pasti suci?
adylia : hek3.... gempak x?

ifwat said...

artikel panas ni hyz.. lalala~
tu la, kalau nak main pun tak pyh la record.. diam2 sudeyh.. haha..ni tak, bangga lak dapat record, org gila~

EBEE... said...

WAAAHHH..BEST ENTRY NIE..APALAH DORANG NI KAN???ISH3...MAKIN MAJU...MAKIN TERUK PERANGAIII...

hyz said...

ifwat : byk da tapis ni... so tgl suam2 milo je entri ni... hahaha
ebee : yup.... menyalah gunakan teknologi kan?

Cik Bell said...

tu la akibatnya kan kalau tak pandai nak mengawal nafsu dan tak bijak menggunakan akal.Mengambil kesempatan atas kecanggihan(erkk!boleh ke?haha!)

hyz said...

cik bell : yup... bila nafsu mengatasi akal... boley saje cik belll

lala shaheila said...

nafsu... :(

terataiflowerz said...

jgn sesekali ikut benda xelok

Fezul Fadhley said...

kadang2 dorang xnak pun dirakam.. lepas tu kana pksa.. then ada kes video or photo TOOT tu jd ugutan plak soh wat smthg.. kalo x kena sebar wpun dah tsebar...

psst: xnak caya boleh? hehehehehe

Wanda Zieda said...

sy stuju...zaman dulu xde pn trok smpai mcm ni...tgk mcm jepun,kn dh kene tsunami, balasan dr allah..so,mlysia pn kene beware!

Wanda Zieda said...
This comment has been removed by the author.
hyz said...

shaheila : yup.... bila nafsu menguasai...
teratai : yup.... jgn ikut...
fadh : percayalah plezzz.....
wanda : yup... tau x pe...

Fezul Fadhley said...

sbg seorang yg baik hati + comel, sy percaya la.. :p

hyz said...

fadh : errkkkk terbatuk2 saya kejap...

sara zainol said...

sex untuk semua? bkn sex bebas kn? haha hope sex bebas di negara kita ini dpt dikawal ^^

Fezul Fadhley said...

jgn lupa minum ayak.. huhuuhux.. :p

hyz said...

sara : yup.. i hope so...
fadh : ayak nyior....

Terbelog said...

18sx ni he3

cityiklan said...

xboleh nak cakap apa
kadang-kadang yang dalam video tu memang dah sah suami isteri..fikiran haruslah open sikit,xley fikir negatif je..fikir positif..sebab ada juga yang dalam video tu aksi daripada suami isteri yang sah..saja nak rakam wat kenangan..

perkara biasa je tu..


Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

Puan Kutu said...

maknanya kamo itu lg jijik dr pelacur kan?

Wanda Zieda said...

cityiklan: klu ye pn suami istri perlu keee nk jaja satu duniaaaaa....bkn bnde elok...ok.....dosa nama nye...hmm..

Siti Arfah said...

Perkongsian yg menarik.^^ Wahai manusia sekalian, kamu ada akal kamu fikir. Ambil yg baik, buang yg buruk. :)

eclipsesweet said...

em.. manusia diakhir zaman.. macam ni laa.. HUHU..

nway, chantek header baru.. peace !! ^_^

lilypelangi said...

kawen dlu lar baru buat . kan kan kan

hyz said...

terbelog : a'ah la...
cityiklan : suami isteri sah pn, kalo dah rakan, dan jd tayangan org lain ape cerita?
puan kutu : yup.. kamo itu lg jijik dr pelacur... hahhaa
wanda : yup.... setuju...
siti arfah : tu la.. ada akal, tp x nak guna....
eclip : hahahha tQ...
lily : dah kawen pn, x yah la rakam2.... haha

Hafeesz Amran said...

huhuhu pakcik :)

hyz said...

mu gapo dak kecik?