Pages

Followers

Tuesday, 9 August 2011

hari gembira ~ terima kasih kamo2, incik nuffnang dan incik cup2.. muahhhh

assalamualaikum.... hai hoi hoi... sedar tak sedar dah 9 hari kita berpuasa kan? tak lama je lagi nak raya dah ~ errr 3minggu lagi lah.... amacam para ibu2 sekalian? dah wat persiapan raya dengan hebat? ~ time2 ni lah bapak2 sekalian gerun..... anak2nya pulak? tak reti2 nak hulur2 sikit kat mak bapak? ~ sama dengan tuan blog....


oke fullstop cerita pasal raya, ni nak cerita hal kegembiraan saya selama berblog.. ~ hepi.. hepi.. hepi.... alhamdulillah, selama 2 bulan lebih aktif berblogging ni, penyekodeng saya da melebihi 10,000 orang.. ~ syukurr...... ada jugak yang sudi skodeng blog saya dan saya.. hahahha... lebih extra gembira bila incik nuffnang pun sangat bermurah hati memberi duit raya kat saya.... begitu jugak dengan incik churp2... ~ hepi berganda2... terima kasih buat kamo2 yang sudi skodeng2 blog ini tanpa jemu dan ada kala termuntah dengan entri2 berbaur masuk bakul angkat sendiri melampau2.... hahha.... 


10,001 penyekodeng.... tima kasih kamo2 semua...



ha.... ni incik nuffnang bagi duit.....

ni sambungan duit incik nuffnang....

ni sambungannya lagik..... tak banyak tapi cukup hepi... ~alhamdulillah

ni pulak incik cup2 bagi duit...... ~ alhamdulillah...


hey kamo : alhamdulillah.... hasil duit2 ni kang, nak buat g melancong ke bali next year... insyaallah... ~ bali tuh.... pada2 sape2 yang tatau lagi, cup2 ni cepat membiak duitnya dari nuffnang... cuma nuffnang ni untuk jangka panjang, dan cup2 ni untuk jangka pendek.... kalau nak daftar cup2, meh klik sini... senang je... =).. haaa lagi satu... sempena 10,000 penyekodeng ni, kalau saya wat contest, segment or GA korang nak joint tak? hehehhe

hyz berbisik pada kamo : rezeki tuhan yang beri...... yang penting usaha.. usaha.. usaha...

27 comments:

anamizu said...

wahhh byknye..hehe

hyz said...

anamizu : hehehe

nini said...

jelessssnye...-=p

hyz said...

nini : kamo boley gak dpt mcm saya nanti... =)

nissa said...

alhamdulillah rezeki di bulan ramadhan :)

eila's roy said...

wahh banyak nye... hehe,,, jeles... setakat nie baru ada 1 BE yang beru dapat dari nuffnang... yang lagi satu dh jadi metered earning.,..

BiLa JeJaRi MeNaiP said...

bleyh bg wet raya kt nasuha la kan...:)

Adylia Qarissa said...

saya teramat dengki sama kamu dibulan puasa nie..arghh!! hikhikhik :) nak duit raya boleh ???

nick dot anis said...

waaa..best nye.ada masa jom ke blog anis :)
new blogger,baru nak blajar, ada sape2 boleh tolong bagitahu tak macam mana nak guna nuffnang n chrup2 ni :) tenkiyu :)

hyz said...

nissa : alhamdulillah rezeki ramadhan...
eila : wah kamu lagi hebat...
nasuha : dak beso x leh dpt wet raya dah...
adylia : dak beso x dpt wit raya dah lah...
nick : nak belajar? boleh je.......

amni azmira said...

tahniahh..
rezeki bulan ramadhan tu..
byakla duit raya dia..hee^^

Syahir Ramli said...

wah untongnye....ak x reti lngsong bab2 letak iklan & buat duit gne blog ni..boleh la ajar nnt...hihi

btw,dtg melawat kwn2 yg dh follow ak n yg ak dh follow... jmpot bce entry yg ni http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/ada-pengumuman-penting-nak-dibuat.html

nick dot anis said...

hyz: macam mana cara nya :)
kat blog anis takde pun advetisment nuffnag tu..dah add kat html..tapi xkua2.. :(

Fezul Fadhley said...

whoaa... bila nk blnja saya?
siyesly, camner nk tgkatkan jmlah click?

hyz said...

amni : alhamdulillah.... tq amni ^^
syahir : boleh saje......
nick : nanti sy ajar key....
fadh : blajer.... buleh2.. hahahha

nick dot anis said...

wait for the further info :) tekiyu:)

nuha ahmad said...

wah!boleh kasi duit raya ni....hehe

hyz said...

nick : nanti ym sy k.. sy ajar...
nuha : dak beso x leh dpt wit raya dah... haha

laskar pelangi said...

wah! tahniah untuk nuff tu:)

hyz said...

tQ laskar pelangi

nick dot anis said...

add hyz punya ym :)

hyz said...

nick : oke saje....

ifwat said...

rezeki2.. Alhamdulillah.. aku pnye churp2 tak gerak2 pun.. hehe

roha said...

wow!!kagum la! ape rahsianya ni? berapa jam sehari berbloging ni? syukur rezeki kurniaan Ilahi. saya tumpang gumbira n semangat hehe..

hyz said...

ifwat : alhamdulillah...
roha : rahsia? x de rahsia.. sume org leh dpt punya meh.... alhamdulillah...

amir aizat said...

woah hebat2!!

hyz said...

aizat : biase jek....