Pages

Followers

Monday, 8 August 2011

...kerja yang tertangguh ...

assalamualaikum.... hai hoi hoi... salam ramadhan buat kamo semua ~ untuk yang puasa je alhamdulillah, hari ini, hari ke 8 kita berpuasa.... sekejap je kan? saya ni baru je balik dari sekolah. macam biasalah mengajar budak2 melukis... 


dalam bulan puasa ni, banyak pulak kerja2 bertangguh... antaranya lukisan2 untuk dibukukan... ~haiyoooo.... da berminggu2 tak siap2 ni.... biasalah, nak melukis ni kena ada mood gak kan? kalau tak ada mood, memang tak menjadi kang.... hari ini saya post lukisan2 terbaru saya yang tak siap2 lagi tuh... hohoho...

eh eh eh.. ni bukan lukisannya taw... ni tuan punya lukisan ~ dengan rambut sebelum gunting.. sekarang... da style lain cket.. hek3...

ni lukisan paling lama saya buat.. tak siap2... nyampah...

angry bird yang gemok... hahha



hey kamo : ingat nak post entri pasal makanan, tapi takut dosa ( kang korang tak tahan buka pose, saya gak yang berdosa ) sp, pospon malam kang entri makan2... hehehe

hyz berbisik pada kamo : orang seni jiwanya juga berseni...

33 comments:

|shaheila| said...

ada satu je natang yg bukan angry bird..hehe

hyz said...

si hijau itu.. hehhe

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, lawa gila lukisan2 tu suma.. jeles aku sbb x dikurniakan bakat macam tuu.. HUHU

farz zull said...

kedebapak gemok angry bird merah tu...hoh0ho!

Adylia Qarissa said...

nak jugak tepek muka ala ala artis jepun kat entry nie..ahakkkk!! lawa style rambut..nampak muda remaja macam budak sekolah...bukan cikgu sekolah..hakhakhak..jangan marah :p

mrs.asrafovic said...

huhuhu...pas ni aja mrs lak mulikis+ mwarne eakk..hahah..

ble nk post entry mkn2 plak..
huhu..=.="

hyz said...

zwan : setiap org ada kelebihan masing2 meh...
farz : hahaha tu angry bird obesiti... a.k.a boncet....
adylia : hahahhaha x marah.. suke... wink3
mrs.asrafovic : malam kang entri mkn2.. hehehhe siang takut dose...

::FAIZ FARISH:: said...

hebat. nice sgt

nuruhuda_329 said...

cantik lukisan kamoo:)

ir yien 9897 said...

kreatif nyer..

lawa nyer lukisan tue...
lukis gambar orang reti tak.. :)

Hana Soffelia said...

Cantiknya lukisan tu. Sape yg lukis?

hyz said...

farish : tQ ^^
nuruhuda : tQ ^^
ir yien : boley saje....
Hana soffelia : saya lah yang lukis... hohoho

Aien Najib said...

angrybird tuh comel >.<

ain tak lepas lg main angry bird rio -.-'

hyz said...

aien : hahaha dah mmg angry bird tu comel, so jd comel la... hahhaha

Puan Kutu said...

comel2lukisan kamo!apa kata buat contest ke GA ker?hadiahnya boleh bagi lukisan..amacam?

amni azmira said...

bolat angry bird..
pandainya dia lukis..^^

abbey~ said...

waaa.... pandai melukis lah ! ni assignment ke ape? assignment angrybird? hohoho

hyz said...

pn kutu : ada terfikir gak nak wat contest.. tp tak berani lagi.. hahhaha belom peymes...
amni : bolat kan? hehehe
abbey : assgment? nilah kerja saya cik abbey...

aneng hitchies said...

hahhahhaha . angry bird makin gemok lak bulan2 pose nih . kompem kau lukis tym pas berbuka . kn3? haha

Nadatul Fazlin said...

LAWO LAWO :) pandai lukis ! untunglha . KEEP IT UP ! :)

aiNa yaZiD said...

huish..! Tangan emas nih. Sumpah cantek bro. ye, org seni jiwanya juga berseni. (^__^) keep it up.

Hafeesz Amran said...

x rimas ker?? huhu

farah fandora :] said...

kita SUKA :D

teha said...

waa.. shomel laa angry bird tuu !

♥♥ arabella ♥♥ said...

smartnyee~
da lme tak melukis....

masyiu said...

leh lukis potret?????????????

Fezul Fadhley said...

mana gambar sy? :(

amir aizat said...

nice one!

tiefazatie said...

wah..pandai lukis n warna2 eh..comel2

hyz said...

aneng : eh.. mana tau ni. hahah
nadatul : tQ^^
aina : haha tq^^
dak kecik : rimas ape?
farah : tQ^^
teha : tQ^^
arabella : suke melukis gak? ^^
masyiu :boleh je....
fadh : tu yang warna hijau dlm pic angry bird hahahha joke^^
aizat : tQ^^
tiefazatie : tq^^

laskar pelangi said...

pewit! lukisan tu untuk apa hyz..??

wah rambut dia..dah macam geng kpop dah..hek3

Nurdalila said...

wah . lukisan tu lawa . ;D

hyz said...

laskar pelangi : lukisan tu lah kije sy....
nurdalila : tQ ^^