Pages

Followers

Tuesday, 16 August 2011

saya kembali bersama poket penuh dengan nuffnang dan churp2...

assalamualaikum.... hai hoi hoi... alhamdulillah kita dah masuk minggu ke 3 berpuasa.... tak lama lagi raya dah kan? apa2 pun minta ampun minta maaf kepada penyekodeng2 tegar saya sebab da beberapa hari tak update blog.... sebab saya tak berapa sehat... tak larat nak menghadap komputer.... 


alhamdulillah sekarang ni dah sehat sikit lah.. ni pun baru balik dari mengajar budak2 sekolah melukis kat sekolah jenis kebangsaan cina lick hung, ss19 subang.... dah sihat ni, bolehlah sambung berblogging... hehehhe tapi buat masa ini entri biasa2 je.... ~ ada ke entri luar biasa? hehehhe tunggu je......


sepanjang tak sihat ni, memang saya tak buka blog ni... sekadar on9 facebook je.. tu pun kejap2 je.... ni buka2 blog, sama buka akaun nuffnang sama churp2... wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! duit berganda2 masyukkkkk syukurrrrrr alhamdulillah... rezeki ramadhan sama rezeki sakit kowt.. hahahhaha... saje share kat sini buat blogger2 baru macam saya semangat sikit untuk teroka dunia blog ni..... daripada on9 kosong2 dapat jugak duitttt kan senior2 blogger??????? hehhe....


incik nuffnang yang baik hati..... ( amik part last je ni )

incik churp2 yang semakin smart dan sangat baik hati... hehehe


hey kamo : yang nak join churp2 tuh meh klik sini... tak rugi cuba kan? sebab churp2 ni duit cepat masuk..... dan masyukkkk.. hehehhe churp2 pun tengah buat kempen bagi duit raya rm25,000.. nak? klik sini je.... dapat rm25, 000 tuh share2 lah ngan saya k.. hehehhe haaaaa yang nak tau pasal churp2 dan nuffnang ni, kamo2 boleh tengok entri lepas kat sini.... kat entri lepas tu ada ym saya kalau nak tanya pape.. okeh?

hyz bisik pada kamo : rezeki allah yang bagi... alhamdulillah.....

21 comments:

RinsyaRyc said...

waa.. tahniah.. tahniahh~~

Princess Nusy said...

bestnyer..huhu..nnti blehla mitax duit raye dgn hyz..hehe..^^

Fezul Fadhley said...

saya jelez..

laskar pelangi said...

pewit! tahniah hyz~

hyz said...

rin : hehhe tQ2
nusy : dah beso2 x leh bg wet raya
fadh : jelez je?
laskar : tq2

Fezul Fadhley said...

slow2 naik atas bgunan..

hyz said...

fadh : ala.. cepat la sikit.. x sabar nak tolak....

Fezul Fadhley said...

k dah.. i'm ready..

hyz said...

sebelum sy tolak, ada pape ucapan x?

Fezul Fadhley said...

I LAP **** .. tell that person.. hehex

hyz said...

oke.. saya tahu dah sapekah itu olang.. biar saya ganti jaga dia k.... kamo jgn isau.. tenang lah kamo disana.. nah kau!!! ( tolak ) dushhh

Fezul Fadhley said...

(bangkit balas dendam) kmu jgn rampas hak saya! pulangkan!

jehanfrhin said...

xreti la churp2 ni.. dr dulu sampai sekarang dok ada dua posen jer!! huhuhu~

amir aizat said...

tahniah !!

0nenanina Vanilla said...

alhamdulillah..murah rezeki kamu..keep blogging k

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

aiman fanboy k-pop said...

aiman pon baru ltak bnda tuh..heeheegeee.....kita buat competition nak?

hyz said...

fadh : tamo pulangkan... sy syg dia jugak... haha weeekkkk
jehan : lor... camner leh jd camtuh?
aizat : tq =)
vanilla : alhamdulillah...
farish : tQ ^^
aiman : competition ape?

Adylia Qarissa said...

nak kongsi duit raya!!

hyz said...

adylia : x ley.. hahah

diana said...

nak tunjuk tapi tutup2..baik tak payah tunjuk...
ekekekek...