Pages

Followers

Wednesday, 24 August 2011

... senyumlah sikit ...

assalamualaikum..... hai hoi hoi... apa khabar kamo2 semua? sehat? harap2 kamo2 semua sehat la... jangan jadi macam saya ni... semedang sakit je... kalau ikutkan untuk bulan ni, lebih separuh bulan saket memanjang.... ~ boleh dikira hari dengan jari time sehatnyer.... entahlah... sakit, sakit, sakit..... kamo2 jagan jadi macam saya oke? saya doakan kamo2 semua sehat2 sejahtera.. amin....


entri hari ini bukan nak cerita pasal sakit.... entri simple saja ni.... ~ tak larat nak taip... ni pun taip sama berbaring.... gigihkan nak berblogging? hahaha... hari ini nak upload pic saya yang tengah senyum nampak gigi... hahaha untuk pengetahuan kamo2 semua, saya ni kalau snap2 gambar ni, sangat2 susah nak nampak gigi. kalau sape2 yang frenz saya kat facebook tuh boleh tengok semua pic2 saya. hampir 99% semua pic dengan bibir terkatup ~ tapi senyum gak sikit... hehehhe so, bukan senang ye nak nampak saya bergambar nampak gigi... so, kamo2 bertuah sebab ni antara pic saya yang nampak gigi.. hahah oke tak?




terpaksa bg efek sebab background tak memuaskan.. hahha


hey kamo : tak senyum tu bukan bermakna kita sombong... walaupun kata orang, penilaian tu daripada pandangan pertama kan? rasanya kata2 tu tak leh pakai sekarang kan? sape kenal dia taulah macam mana hakikat sebenar.. hahahha


hyz bisik pada kamo : senyum itu sedekah...

16 comments:

budakijaupendek said...

senyum itu manis bak kurma. haha

bella luna said...

cik bella nak nasyid jap:senyum seindah suria,yang mebawa cahaya,senyumlah dari hati,moga jiwa mu berseri,.senyum umpama titian,dalam kehidupan,kau tersenyum ku tersenyum,kemesraan menguntum;)

Fezul Fadhley said...

u better smile like this.. hehehex..

loliey said...

kAN MANISSSS TU SENYUMMMMM =)

AreNieZa said...

spe2 yang senyum... ley wat owg senang hati aw..

amni azmira said...

sama lah..kalo nk snap gambo msti x bgi nmpak gigi..huhuu

Nurdalila said...

kn manisss senyum mcm tu.. :)

shiya astalavista said...

ensem siott ! bhaha >.<

Judiene said...

Senyuman boleh merubah keadaan dan juga perasaan seseorang.
Kan best kalau kita dikelilingi oleh orang-orang yang suka senyum.

:)

Aien Najib said...

HAHA .this one better la XD tp nampak lain ~

senyum tak perlu kata apa-2 ;p

사유리 하나 (SaYuRi) said...

Senyum :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

u smile i smile

hehehe

senyum ta pelu kata apa apa

:)

oreocheesecakes said...

smile...:) ...:)

Busyra Takiyudin said...

nice

Busyra Takiyudin said...

nice

Cik gigi kaca said...

jambu jek .wuuu =)