Pages

Followers

Monday, 8 August 2011

... stim2 ...

assalamualaikum... hai hoi hoi.... haaaa ni semua mesti tengah terbongkang kekenyangan kan? perut pas berbuka masing2 bulat macam angry bird yang saya post pagi tadi kan? kan? hahahha macam yang saya janji pagi tadi, malam ni saya post entri pasal makan2... hehehhe


kelmarin berbuka puasa kat restoran yuen kat bandar sunwey. makan stimboat je....... kat sini macam2 yang kamo2 boleh melantak, dari seafood, buah2an, ais-cream, nasi goreng, mee goreng, ayam panggang madu semua ada terletak dalam satu pakej. kalau tak silap 1 orang rm24. korang makan lah banyak mana. besh kan? jom tengok apa yang saya dan 2 lagi rakan melantak malam tersebut.....







hey kamo : amacam? besh kan? sekali sekala melantak macam ni puas hati lah kan? nak selalu, kopak duit woooo....... sape2 suke seafood, disini syurga korang.. hehehhe

hyz berbisik pada kamo : makan makanan halal

30 comments:

syafiqakarim said...

pas makan seafood pastu konpem
1 bdn bengkak2. haha

ah,terliur nih

Fezul Fadhley said...

pembalasan kmu x bjya sbb sy xminat seafood.. hua3...!

Syazwan Che Deraman said...

terliuq!!

FarhanahAdzlan said...

naseb dah mlam xde trliur lagi..
lain kali mkan ajak sya..haha..=)

Safiah Ibrahim said...

flmming eyh? best!!

hyz said...

syafiqakarim : ya lah kalau y alergik tu x ley mkn...
fadh : jgn plastik budak basah!!!
syazwan : hehehhe
farhanah : next time sy ajak k.. hehhe
safiah : mmg beshhh

Zulqarnain Musa said...

sedap but seafood!!!!!aiyooo allergy

hyz said...

zul : ada alergik ke? sayang la....

sara zainol said...

stimboat? err.. xboley nk mkn.. allergik sotong n udang.. :(

i am S!L4H.. said...

fresh gile. tp mmg ramai yg alergi mkn mnde nih. <---- sy..

Fezul Fadhley said...

HYZ YANG BASAH K!

Mohammed Faizal said...

yummy2...suke kupang tu. aku hantu kupang

laskar pelangi said...

sedapnya ....

Edy Fee said...

perghh my favorite...scallop kew tu...huhu teringin nak mkan

nadia fatihah said...

perghhhh, nak jugak! tapi allergik. :P

Missy Diya said...

waa sedap nye seafood, >.<

anamizu said...

wahh byknye!
salam kenal dr cik ana..hehe

alif ismail said...

meriahnye lauk pauk.... ni kalau sahur lauk macam ni alif tak boleh nak telan...huhuhu...

hyz said...

sara zainol : alergik eh? rugilah.. hehehe
silah : alergik gak ke?
fadh : jgn basahkan belok sy..... sila basah sorang2... =P
faizal : burung suka mkn kupang? hahha
laskar pelangi : beshh...
eddy : terai la...
nadia : alergik jugak? ramai betol alergik...
missy diya : mmg sodap....
anamizu : salam kenal gak...
alif : hahha nape x leh telan plak?

::FAIZ FARISH:: said...

Wow... Nice

|shaheila| said...

kalau orang belanja baru betul syurga :)

Aida Omar said...

sedap nye sebab perut lapo..tapi murah gak erk rm24..

masyiu said...

hahaha....geram tengok...apekan daya...pantang makan seafood...=(

hyz said...

farish : hehe
shaheila : hahah tau x pe...
aida : murah kan?
masyiu : siannyer....

cik nur said...

uish kalo seafodd mmg fav nur huhuhu nampak sedap nie :)

cik nur said...

uish kalo seafodd mmg fav nur huhuhu nampak sedap nie :)

hyz said...

mmg sodap pun cik nur...

Ezzad Edzral said...

saye budak cute nak komen juge..
wahhhh sedapnye mkn seafood ni..huhu :))

http://ezadedzral.blogspot.com/

amir aizat said...

dah lme xmkan steambot,huhu

Miss Nurul Atikah said...

orang kate seafood bezzz... tapi saya mmg dislike seafood.. aiyoookk..