Pages

Followers

Wednesday, 28 September 2011

ada sumone nak bela saya? tetttttttt

assalamulaikum... hai hoi hoi.... haaaa nampak tajuk entri tuh? panas tak? keh3... ini bukan cobaan, ini betol2 kejadian.... alkisahnya, semalam bukak facebook. then check2 lah segala komen, inbox semua ~ errr walaupun kat inbox tu saya tak pernah bukak dan baca, cuma tengok sapa yang antar inbox je. kamo2 perasan tak bawah messages tu ada other? semalam terai klik kat situ ~ sebelum ni tak pernah klik rupa2nya ada jugak messages2 yang tersesat kat situ. salah satunya messages ini.......



errrrkkk mak datin nak bela saya? ~ tetiba rasa diri cam retis, ada skandel ngan vvip. errr pliss jangan bagitau wartawan oke... kalau nak bela saya jadi anak angkat oke lah jugak kan? ada jugak tempat bermanja kat KL ni. muahahaha.... sebab tu lah saya ni jenis tak suka layan orang yang antar inbox, sebab banyak messages2 macam ni. sebelum ni pun ada yang offer untuk main kejar2 ngan dia, siap nak bayar rm5000 untuk 10 minit. ko mampu?

hey kamo : ce terai check other kat facebook kamo, mana tau ada yang nak bela kamo gak.. tetttttttttttttttttttttttttttt

30 comments:

katasifat said...

saya fb pom tadek!

acane??

stfzn nana said...

hahaha comey sangat lettew kot sbb tuh la datin tuh na bela . untunglaa ~ :D

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

untung lah ade yg nak bela hohoho..kite ni owg nak pndg pon xmau..:(

IkiN NikisA said...

anda kan retis ! ^^

afzalsukasuki said...

abisla ko kena kerjakan mak datim.haha

yusuflaili said...

salam;
Tula kau tayang sangat pandai masak..kan dah ramai yang berminat siap nak bela sekali..Hahaahaaa!!

Fara E's said...

u curang dgn i , grr*
muahaha

bley caye kle akaun tuh kene hack ? #confius

Ungu Violet said...

walaweii...ade owang nak sponser u...leh laa banje...hehhehheh

Ekmi Rabat said...

hahaha ada jugak cmni. sabor jea.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . mak datin tu . hee :)

LaLa said...

untung la kena bela ngan mak datin :)

aiman fanboy k-pop said...

eyyhhhhhh...kita pon ada gak mesej cam tuh..errgghhh..takut gilew...nervouys berplus2!

Adylia Qarissa said...

wah...pasti kamo glamoooorrr kan..kan..kan...datin mana nak bela tu :D

budakijaupendek said...

bergetah tak lg datin tu ?
ahahaha.

AreNieZa said...

mak ai.. dasat yek disitu.. =0

jehanfrhin said...

hahaha... adeh rm5000 utk 10 minit?? ermm.. main je la kejar2 ngn dia 1 jam.. takyah keje dah setahun..hak3..

ermm..ada mak datin nk jd sugar mummy plak.. dasyat!!

::FAIZ FARISH:: said...

aku akan pangil wartawan tulis crita ni... heheheheehe

Arfazilah Abka said...

~hyz
wahh..wat a scary request...hehehe..

i am S!L4H.. said...

bela??


haha tragik gile perkataan die gune.

acik teyha said...

awk ni selalu ade org offer yg aneh2 cm ni kan..sbb cute sgt la tu..hihi

Judiene said...

Untong la dia ade orang nak bela.
Hahaha.

Puan Kutu said...

bagus la ada org nak bela,akk pun nak lah..jap nak p check inbox.kehkeh..

ciNdhaDahniEa said...

amboi.. retissss sgt ! haha

My SweetPea said...

wow....tula jambu cam atis korea ngat...kan dah ada yg nak bela...kelas btol u ni

leeya said...

wahh hbatnya ada org nk bela wakakak

shida'R said...

perghh nk bela dasat2 nih bkn retis lg nih heheee ;p

nick dot anis said...

hahahaha i tergelak jap hyz...

masyaallah...:-)

miratun madihah said...

perghhh lu market doh! kahkah

ctk said...

org comey ensem cm kamu memang rmai la yg nk.....bertuah2...dpt duet free je..hahaha

0nenanina Vanilla said...

haha..comel kot muka ala2 korean..kan da ade nk bela..