Pages

Followers

Sunday, 11 September 2011

encik kacang untuk kamo

assalamualaikum... hai hoi hoi... selamat berhujung minggu kamo2 semua. terima kasih pada kamo2 yang wish my birthday semalam. segala ucapan kamo2 semua rakan2 facebook mahupun blogger2 sekalian sangat2 saya hargai. trimas ya. =)


hari ini kembali bekerja seperti biasa. sambung melukis segala yang tak siap lagi. atas permintaan beberapa rakan yang nak tengok lukisan terbaru, ni saya post sebuah lukisan yang dah siap. lukisan mr. bean. hehehe..... cukuplah 1 keping dulu k. sebab yang lain tak siap2 lagi.... 



16 comments:

n-ya said...

bole la buat potret lps ni...amacam?

LaLa said...

birthday kamu ke?
happy befday ^_^

RinsyaRyc said...

hoh? mister bin...

bday awakkeh? epi bday.. ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

budakijaupendek said...

nice la.
kenapa kmu kreatif sgt ni.. jeles!

Saddila said...

keje rajin2 . jangan malas2 .

heee . gud luck :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah cantiknye . lukisan . suke2 . :)

hawa said...

lukisan comey cam tuan dya... :)

Nurdalila said...

wah , cantiknya lukisan :D

aiman fanboy k-pop said...

cun comel cute lawa.....likes lukisan tuh ketat2!

iyan shazlind said...

pandai lukis...cantik..:)

Ummi_Rosalicious said...

lukis gmbr kita la pulak hehehe :D

ashikin said...

Happy belated bufday...
btw, lukisan ni dilukis sempena pe ek?

eddy syrol said...

hyz, anda ada menguruskan blog yang lain? coz ada satu blog ni publish yg u r one yang menguruskan blog mereka...erkk..kompius

Miss A said...

wow,mrbean! :)

Suwanto said...

mr.bean...lucu

ayu jamal said...

terer melukis..hmm boleh la tempah 1 lepas ni