Pages

Followers

Friday, 9 September 2011

... kamO2 geLakkaN yeee ...

assalamualaikum... hai hoi hoi... haaaaaa nampak tajuk entri? hamboi2... sedap dan lazat je kamo2 gelak sakan dengan entri semalam kan? nak tau? post entri semalam klik sini, dan baca komen2 yang masuk, terus berdirik tegak depan cermin ~ ala2 nak nyanyi lagu negaraku... pantas mengambil wax, dan hasilnyaaaaa........


.: sebelum :.

.: selepas :.






hey kamo : ahahahaha lepas berwax segala, terus berposing ala2 model pencen... amacam? nak gelak lagi tak? ekekekek nampak tak dahi yang luas tuh? dahi luas, memberi maksud budak tu ensem dan bijak. fullstop.


16 comments:

Acik said...

amboi amboiiii ... :)

asri (asrirayrock) said...

good job..... sesuai jadi model kat blog aq ni.... hehhehe

budakijaupendek said...

ensem sikit dari gambit.
kihkih!

puteri kasih said...

rambut gaya terpacak :)

jehanfrhin said...

haaaa.. ni baru macho.. keh3.. =P

i am S!L4H.. said...

perghhhh.
setelah di modified. hahahaha

nini said...

suke a rambut pacak2 nih...smart2...=p

iyan shazlind said...

sakan sungguh eh bergaya :)

hawa said...

bwu la ensem ckit..hahaha... bwu taw cam rupanya..kalo x, x ley nk expect rupa cmna..hahah:)

Adylia Qarissa said...

nak gelak jugak untuk 1st pic...yg len not bad tapi nak komen kit..jgn marah tau...
''mak aaaaiiii...platik baju yang tak basuh ker tu?? '' heheheeee

사유리 하나 (SaYuRi) said...

hadoii..tajam tuh pacak2 hyz ni :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak rambut kamo . sangat tajam . heee

:)

Fezul Fadhley said...

whoaaaa!!! (sila rujuk hair style tutorial) :p

n-ya said...

erk??sorry,tapi still rasa nak gelak...hahahahahahaha.....for me,pic first tu ttp plhan hati..hihi..comel and..nmpak innocent.kalu buat muka kesian mesti lulus lah awak...

::FAIZ FARISH:: said...

nice sgt. imena the sofa... hehehe

::FAIZ FARISH:: said...

*Mean