Pages

Followers

Monday, 5 September 2011

... keputusannya adalah ...

selamat petang kamo2 semua. hari ini saya mencekik kuih raya sahaje. dari satu kuih ke satu kuih. ada kuih raya, tapi tak ade orang datang raya. sedey je kan? hahahha so, makan sendiri je lah.... kamo2 semua ni mesti tengah bz nak buat open house kan? yang tak buat open house tuh, tengah bz nak p mana satu open house. sana sini orang buat open house. makan free sape tanak kan? ekekekeke


oke2, berenti mengarut kejap ~ sambung mengarut kat entri lain nanti... sebelum ni kamo2 perasan tak ada poll kat dalam blog ni kan? haaa ni nak tunjuk keputusan undian kamo2 semua. trimas pada kamo2 yang sudi klik2 mengundi tu key.... so, ni adalah keputusan undian kamo2 semua...


jumlah respon 368 orang ~ ni kamo2 yang kiut miut yang dah undi

65 % adalah kamo2 si shantek manis

majoriti adalah kamo2 dibawah 30tahun yang suke skodeng blog ini.. hehhe

64% student. biasalah tu.....


hey kamo : terima kasih banyak2 oke. dan ada poll baru. so, sudi2kanlah buat undian kamo okeh... hehehe





14 comments:

diana said...

agak ramai yang suka tuan blog ini..
ekekekek

hyz said...

kak diana : hahahaha alhamdulillah... =)

macam ku kata said...

menarik;-)

aiman fanboy k-pop said...

errr..sama2....heeheehee

hyz said...

mkk : apa yang menarik tu? hek3...
aiman : hehhe tenkiu2

Fezul Fadhley said...

meong! lama x menyemak kat cni.. hehex

ekabukanmakcikkau. said...

biaselahh owner belog ni kan hensengggg hakhakhak

hyz said...

fadh : semakkan lagi....
eka : henseng? tu kedai letrek... hek3...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ramai suke blog nie ye . :)

LUTFI SYAFIQ said...

ramai awek2 cunyang skodeng blog abg kacak ni. haha. tahniah ;p

budakijaupendek said...

hehe, suke la poll mcm ni.

hyz said...

ini belog saya : heheh alhamdulillah
lutfi : hahahha tq2..
budakijaupendek : suke ke? tq... ^^

RinsyaRyc said...

waa... banyaknya.. nak cek jugakla..

http://bulatmata.blogspot.com/
BulatMata

hyz said...

rin : check jgn tak check.. hek3