Pages

Followers

Friday, 30 September 2011

saya di interview oleh wartawan popular?

assalamualaikum... hai hoi hoi.... haaaa nampak tak tajuk entri ni? nampak gempak kan? hek3... al kisahnya, saya dapat undangan untuk segmen eddy interview retis kat blog incik eddy syrol ni ~ erkkkk retis ke i ney? *blushing.. ada 10 soalan yang ditanya, dan saya telah menjawab dengan jujurnya ~ ehem... ada jugak ayat2 kaber line ala2 retis kan..... haruslah sikap diva tu ada.. ye tak? keh3.... kalau nak tau apa yang saya  jawab time interview tersebut, jom skodeng blog incik eddy syrol ni... klik kat banner dia ni key....






20 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hebat. tahniah

DRceria said...

waaaahhh... sebelum ni Daniel Adie, skg hyzz plak....serunuk tak..??

alif ismail said...

macam best je bunyi segmen nih...

jehanfrhin said...

nak sain~ hahaha..

laskar pelangi said...

phewwitttt~~

ctk said...

cheh..da gaa artis daaaa...nk autographic..aik

Anif Abdullah| AA said...

ouh.. retis sangat.. hee

Zam Ijam said...

hy Hyz ! im ur new follower !
haiii , skarang maken ramai blogger jadi retis ?? ye idakk?

Fara E's said...

hehe

aiman fanboy k-pop said...

amboiii..jap ag boleh hentak2 kasut kat karpet merah lah nih sat lagi..&^%$#@

ciNdhaDahniEa said...

wah, retis sgt... untung ler... hihihi

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer :)

RinsyaRyc said...

retis ah tu... chewah...


http://bulatmata.blogspot.com/

My SweetPea said...

nak otograp...

My SweetPea said...
This comment has been removed by the author.
Ungu Violet said...

whoaa..glemer...mintak sain leh..heheh

shida'R said...

wahhh retis la demo..hehee..

miratun madihah said...

nak signnnn :D

miratun madihah said...

nak signnnn :D

Puan Kutu said...

amboi fofuler ko!