Pages

Followers

Saturday, 10 September 2011

... selamat tinggal 25, selamat datang 26 ...

assalamualaikum... hai hoi hoi.... haa... paham tak apa yang nak disampaikan dengan tajuk entri ni? tak paham? hey..blur sungguh kamo ni.... oke2... saya bagi hint lagik.... sila nyanyi beramai2 yeaa..... 


" heppy birthday to yu
heppy birthday to yu
heppy birthday to hyz
heppy birthday to yu"

yeaaaaaaaa tepuk.. tepuk.. tepuk.... ~ tak tepuk saya hempuk!!

haaa... paham dah? hehehehe... tengah malam tadi jam 12.00am, genap umur ini 26 tahun! diulangi 26 tahun!!!!! ~ saya tahu, ada kamo2 yang tengah buat muka pelik, kening berkerut2, ada yang senyum sinis... lantak... tak kesah!!! tau, kamo yang berbuat begitu jeles dengan awet muda saya kan?!!! ~ hahahaha gurau ( tapi agak seyes statement tadi oke ).. 

haiyoooo 26tahun sudah ye... azam tahun ini? macam tahun2 sudah, azam yang tak pernah berhasil... nak bagitau saya segan. ~ tengah blushing2 ni... errrr azam saya dari dulu sampai sekarang tetap sama. nak jadi gemok!!!! oke, malas nak explain... ~ gelak? fine!

macam biasa, kat facebook berduyun2, kawan2 wish... setakat jam 12 tengahari tadi, dah melebihi 300 orang yang wish ~ insyaallah, saya reply sorang2... sabar ye sayang..... dan macam biasa, maxis akan bagi free call hari ini. tapi, tatau nak call sape... hahahah percaya atau tak, dalam handphone saya ni, hanya ada 29 contact number.. ~ caye tak? call mak dari tadi tak angkat2.. aisshhhhh.... kalau tahun lepas, birthday boy yang ensem ni jatuh pada 1 syawal, hari ini 12 syawal pulak..... harap2 masuk 26tahun ni, diberi kesihatan yang lebih baik.... amin.....




gambo ketika berusia 26 tahun.. masih kacak kan? hahahha




32 comments:

katasifat said...

Dah wish tadi...

nak kek...
nak kek...
nak kek!!

Syahryl said...

Special wish kt sini bkn kt facebook..
Happy Birthday kpd kamoo..semoga panjang umur dan murah rezeki..klu rezeki lenih hulur lar kt sini skit..hehe

diana said...

selamat hari jadi hyz...
akak nak buat entry la malam satgi..
insyaallah...:)

budakijaupendek said...

wah happy birthday pak cik perasan mude!
hahahha
ok, kmu mmg nmpak mcm budak SPM je..ngehehehe

=_+FaRhAnA=_+ said...

happy birthday

eddy syrol said...

epi bday..syukur anda tua dr saya..ngeee...

jom singgah
daniel adie nak buka butik u'ols

asri (asrirayrock) said...

X Add kat FB ...wish kat sini pun jadilah.... Hepy Besday.....semoga panjang umur & murah rezeki.....Amin

iyan shazlind said...

happy birthday my jiran birthdate..hehehe
Semoga kamu sentiasa dalam lindungan ALLAH :)

cikcomot said...

happy birthday..


dah tua rupanya.. :D

i am S!L4H.. said...

hah??? 26 ke?? laaaa ingat 16 taon je. fuhhh btol2 awet mude ni.

happy birthdayyy~

Puan Kutu said...

aiyo sungguh tidak ku sangka umo kamo sebaya en suami.sungguh awet muda.haha..tp kamo still bley panggil sy akk sbb sy 27.haha..

shiya astalavista said...

epy bezday hyz . i tertarik ngan mulut u . ngahaha

IkiN NikisA said...

sudahh tua .. :p

Shafiq Izhamir said...

Happy Birthday ehh ,
~ may ALLAH bless you :)

n-ya said...

nak tips awet muda...^_^

mrs.asrafovic said...

hepi bufday...
may ALLAH bless u...

smoge pnjg umo....
26..huhu....muder2...:D

Mrs Nury said...

happy birthday

puteri kasih said...

Happy Birthday...nampak still young..eh tapi memang young pun kan..hehe. have a lovely day :)

..Bai.. said...

hepy bzday ya:)

si kiut lavender said...

alalla...comeynya bufday boy nih...eheks...
eppy bufday..nanax adiah mai sini meh...

padin said...

happy birthday bro hak3

Fezul Fadhley said...

Happy Birthday!!!

Anif Abdullah| AA said...

hepi besday encik yg kacak.. huhu

Nurdalila said...

Happy Birthday hyz ! :D
semoga panjang umur :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

happy besday ye kamo .

semog apanjang umo n murah rezeki ye :)

Saiazuan said...

dah tua rupanya..haha

happy bday dude :D

CikYana(",) said...

Happy birthday :)

♥Aien Najwa♥ said...

Happy birthday Hyz..(^_^)..

hawa said...

hepy bufday boy.. trlewat shari plak..hahha... hope u hepy always :)

cik nur said...

gambar pada umur 26 masih kacak kan*pitam* hehehe

jehanfrhin said...

Happy belated birthday.. semoga panjang umo, murah rezki & tercapai azam tu..ekeke :)

Edy Fee said...

tk gaye 26 pon bro...mude giler muke...