Pages

Followers

Monday, 10 October 2011

akhirnya.....

assalamualaikum.. hai hoi hoi... da lewat2 petang baru nak update blog kan? semalam memang tak update blog ni. meronggeng sampai ke malam. hari ni, saya ada kelas sampai jam 3.30petang tadi. ni baru lah dapat nak update blog.


hari ini 10 oktober 2011, maka genaplah usia blog saya 4bulan. antara yang menggembirakan pada hari ini ialah, incik nuffnang telah menambah lagi jumlah pendapatan saya, menjadikannya cukup untuk di cashoutkan. hehehehe. rm55.25, memang tak banyak tapi alhamdulillah sebab ini adalah usaha saya. al maklumlah sebagai blogger baru, nak genapkan rm50 pun payah kan? so, memang teruja lah dapat cash out ni... keh3. harap2 lepas ni bolehlah dapat be plak.


incik churp2 pun semakin meningkat. alhamdulillah. setakat hari ini, churp2 telah mengumpul sebanyak rm71.20. churp2 ni, saya baru join 2 bulan. kira oke ape kan rm71.20 tu? sape nak bagi ye tak? so, pendapatan saya sepanjang 4bulan ini ( incik nuffnang + incik churp2 ) adalah sebanyak rm126.45.


hey kamo : pada yang tak register churp2 tu, apa tunggu lagi jom register. klik sini.




33 comments:

DRceria said...

1st komen... congratssss...waahhh bestnyewww

diana said...

churp2 akak memang terabai terus la nampak gayanya..
banyak tu 70 lebih dah..
bulan depan mungkin dah boleh cashout dah tu..

En iLham said...

huyoo baru 2 bulan blogging dah boleh cash out..aku tunggu bertahun2...ko memang hebat bro..nak berguru boleh??hehe

Ezzattie said...

sonoknyee dia dapat duit..banyak pulak tuh.. tahniah!

Poktekz said...

hohohoo
tahniah2 ..

Adylia Qarissa said...

hari tu janji nak belanja dkna makan mcd kan??

jom la.... heheeeeeeeeee

AMMAR YASIR said...

Cashout lah....boleh belanja minum

!! YaNa YassiN !! said...

Untunglah,.. merasa jugak income dari berblogging kan,.. sangat menjeles kan,.. hihihihi

♥Aien Najwa♥ said...

bdw..congrate cikgu hyz..susa nk dapat nuffnang byk mcm tu selame 4 bulan..u r super duper lucky!!~~=)

budakijaupendek said...

congrats!
hehe
tak byak pun tp berbaloi la blogging..

sis92 said...

jom shopping hehe

bella luna said...

congrats (:

MaiRa QuEeN said...

untungla...huhuhu...

sabry oppa said...

wow! untung badan...

cik nur said...

ewahhh congrate tau :)
murah jaa rezeki :)

AwieKashi said...

masyukkk jugak duit kau ea??
byk lak tuh...

Lulu Caldina said...

tahniah :)

n-ya said...

rezeki hyz....terima dgn syukur ok...:) jgn lupa nuffing n-ya plak

hawiz said...

nakk sikitt..hehe

faizal mohd said...

boleh la blanje. jom.. jom.. hehe :P

anamizu said...

wahh!
best3!
slmt mengCASH duit ;)




luv,
cik ana

Ungu Violet said...

Alhamdulillah...tumpang hepi..:)

i am S!L4H.. said...

hehe. boleh cash out dh nuff.

Syukri Mohtar said...

wah..seronok2 =]

Peto (nurul izzati) said...

seronokkk! ;D

Puan Kutu said...

wow dah lepas bayar bb tu.hehe..

Ekmi Rabat said...

wahh..congratz!

Cik Nurul said...

wah, hebat ! tahniah...

~banje lah kite.. mwhehehee

ctk said...

fuhyoooooooo...4 bulan da dapat seratus lebih...ct xdpt pape pon..bagus2,.....ilmu ape kamu guna..huhu

Cik Jannah said...

tahniahh ! ;)

EyA edamanhatiku said...

jelesnya hehe taniah..eya xpena dpat pn

Akif Azfar said...

da bleh blanja gua...hehe

SP (spudinpunya) said...

bro...tahniah bro ..haha ...lama dah ni kan..aku baru jumpa post ni