Pages

Followers

Saturday, 8 October 2011

bayi 23 hari diliwat bapa

assalamualaikum... hai hoi hoi... selamat berhujung minggu kat kamo2 semua. hari ini, pasti ramai yang akan buat entri mengenai bajet 2012 kan? hari ni, malas nak sentuh mengenai bajet 2012. esok lusa lah baru saya bagi pandangan mengenainya.


hari ini, baca paper metro online tertarik dengan berita bapa liwat bayi berusia 23hari. berikut petikan sisipan akhbar tersebut.



GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil. 
Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

keji, kejam, tak berperikemanusiaan, bangang, bernafsu syaitan!!!!! gila punya orang.. bila baca artikal ni, memang marah gila lah. kenapa manusia sekarang semakin kejam? darah daging sendiri pun nak bedal.... 23hari tu? apa lah salah baby tu... semoga si jahanam tersebut, akan terima balasan setimpal!!!!

48 comments:

fadlisabri said...

Errkk....bapak jenis ape nie???

Khairiz said...

tu la nama nya bapak setan, x blh tahan nafsu, bodoh ka hapa???

DRceria said...

SHAITOOOONNNNN!!!!!!!!!!!!!! pantang nye dgar kes mcm nih!!!!!!!

♥Aien Najwa♥ said...

BODOH giler jantan keparat niy!!!..memang setan betol..

MiGNoN LiFe said...

bapak yg teramat bodoh....
lau dah x tahan sgt g la carik alternatif lain...
xde akal....

Cik Mimie said...

eiii... ape punya bapak la mcm ni..
benda mcm ni x sepaptotnye berlaku...

Tokan said...

Banyak sangat makan DNA babi tu...

cik kiwi's said...

ya Allah...hummm. ape jenis bapak la ni. :''(

m!3yr4h_LolLy said...

nie bukan manusia lagi dah, tapi BAPAK SYAITAN. errrkkk

hawiz said...

giler pe!

Ungu Violet said...

dah x siuman hape...kesian kt baby...huhuu

RinsyaRyc said...

eik... sumpah kotor! anak sendiri pun boleh dia buat camtu..

Puan Kutu said...

macam setan jer.tak layak panggil bapak!emm kejam!komen sy pun kedengaran agak kasar.geram!haha..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

entah hape punye bapak la . sanggup tu . sian bby tu

asri (asrirayrock) said...

apA NAk JADI dunia sekarang ni....

Hareez Haiqal ™ said...

Astghfirullahalazim...moge bapak itu diperlakukan sedemikian juga dgn mengunakan object..hah!..bru die rase..

White Dove said...

bila syaitan sudah b'topengkan manusia. Akal pun milik iblis laknatullah...

'Aisya Salim said...

bila bertuankan nafsu, jadilahh macam nih. astaghfirullah#

Anif Abdullah| AA said...

memang cilake betui laa.. ahh ,semput munahhh .grrr

laskar pelangi said...

memang gila ke apa laki camtu.sian baby tu..dah la baru 23 hari...dah setan rasuk minda tu...

Edy Fee said...

ape ke tebiat umur baru 23 pon nak liwat..taste lori balak ke ape

sis92 said...

metro sentiasa hot dgn berita mcmni
huhu

::FAIZ FARISH:: said...

ayo, apsal la bodoh sgt....

yusuflaili said...

Salam;
tak boleh tunggu ke...kalau nak sangat cari kat luar sana.

Adylia Qarissa said...

ini nafsu setan ...memang setan la bapak dia..

budakijaupendek said...

sangat tak berhati perut.

Shiela Latif said...

semoga bapanya menerima balasan yang lebih setimpal di dunia ni lagi. amin yarabbal alamin.

wan said...

gile kejam.....

Cik Nurul said...

eeeeeeee meluat betul la! xde perikemanusiaan langsung! haissshhh~

Fatin Sallehuddin said...

bapak tak berperikemanusian langsung . isk3~ sian baby tuh .

LaLa said...

bangang punyer org!!!
eeeii, geram giler ngan org yg pangai cam setan tu!!!

si kiut lavender said...

sangat tersentap ngan kisah nih..manusia apakah...:

miratun madihah said...

memang tak guna ah bapak tu,apa jenis manusia lah ni,haih

ctk said...

giLOOOOwwwwwwwwww!

chemay said...

chemay harap Allah balas ape yang dia dah buad tuh dekat akhirat nanti.
biar dia rasa macam mana seksa nye baby tuh.
:(

anamizu said...

akhir zaman kenapa perlu begitu :(




luv,
cik ana

i am S!L4H.. said...

bayi lg...

ohhh tidak. x tercapai akal ku.

>.<

tnZackJ said...

setan yang bertopengkan manusia.
beginilah jika berkahwin atas nafsu. nafsu diletakan keutamaan daripada menjadi akhlak yang mulia

n-ya said...

23 hari kot..aduii

eddy syrol said...

giler r bapa jenis ini.. mmg mental probs lah ni...

♥Aien Najwa♥ said...

bce2 balik..mak ngan bapak salah..yang mak, tak nak layan suami..kire dah dose derhake suami..yang bapak, kire dose lain, sebab liwat anak..anak yang tak tau pape..senang2, due2 mak ngan bapak bengong!!!!..

AwieKashi said...

otak dia punya bapak!
beruk ke babun nie?!!!

Blogger bernama Zam ! said...

perghhhh KEJAM giler bapak dy ! !
gatal tahap dewa , 23 hari je KODD !

aQimie Ceplos said...

mengalahkan bapak ayam siot.
cilake.

Fara E's said...

jilake punye bapak nieyh !

nick dot anis said...

hyz...skit nye ati i baca bite ni tau?bodoh punye ayah la..tak de hati perut..baby tu lembik lagi kot..comel gile pulak tu..kalau la ade hukum gantung, bia kan je gantung smpai mati..eee..geram

Hafeesz Amran said...

bila nk dilaksanakan hukuman hudud, masing2 bantah...konon nyer x sesuai lah, ape lah...sedangkan hukum tu hukum ISLAM...xder cacat celanya hukum Allah...bila jdi kes mcm nie ape hukuman yg setimpal??????? penjara??? pikir2 lah rakyat Malaysia...

teha said...

sengal punye bapak !