Pages

Followers

Tuesday, 25 October 2011

blogger ni dah melampau oke!!!

assalamualaikum..... hai hoi hoi... hari ni mood tergendala gara2 perangai seorang blogger yang melampau!! kamo2 ingat tak pasal entri minggu lepas pasal menipu dalam blogwalking? tak ingat klik sini baca balik.. 


ingatkan kes tu bila dah sound tak de lah berlaku lagi. ehhhhhh berani dia buat lagi okeh!! sekali dua dia buat macam tu, boleh tahan sabar lagi.. tapi ni dah berkali2 kena, memang aku hangin satu badan!! kamo2 bayangkan semalam je ada dalam 7 8 kali pegi link kat blog dia saja? elok je dia tulis nama satu2 kat kotak jerit tuh. berderet link dia tapi guna nama lain2. sebagai contoh dia guna nama faridah, pastu farid, faridatul, atul, far, datul haaa macam tu lah lebih kurang. tapi semua pergi kat link yang sama. hangin tak hangin? agak2 lah weh!!!!! dah geram sangat, aku ban ip dia kat kotak jerit tu. lantakkkk!!!!!!!!!!!!


hey kamo : tu belom kira panas hati kat orang yang letak link says or churp2 tu.... tapi boleh sabar lagi la.... sebab anggap tu bagi duit kat dia dah la...... macam2 la... haishhhh

51 comments:

zulhilmi tempoyak said...

post la tros nm blog apa....kang bleh la rmai2 ban...

hahahak

-✿Ayu✿- said...

biase la... cri traffic la tuh...

NAZRUL AZAT said...

dia syok kat hyz tu, thats y dia dia nak hyz kerap pegi blog dia kot :-)

::FAIZ FARISH:: said...

kire ok lg, aku plak, kene maki sbb wordless wednesday.... huhu nmpk sgt jelez

Liza @ Adzriel AB said...

org tamak selalu rugi...

Ungu Violet said...

bawak bertendang...bawak bertendang....hekhekhek..

MakNgah said...

baru td terclick link org buat camni kat shoutbox sy. xjujur ok.

sekali tgk..budak sekolah baru nak up.

DRceria said...

Ish3..... Hyz, sabor je jap ea... Apa kata hyz mention terus blogger tu... bg je trus nama blog die.. SENANG!!! wat sakit hati je kan... hahaha

Rosalia said...

ada jgk ea mcm tu? ish2.mcm2 la dorg ni

BeloG MTT said...

Aiyokk macam ni pon boleh ekkk ^^"

ctk said...

tlg beri nama blog tu hyz..kitorg xnk memberi duit haram kt dia neh.

i-syah said...

sabo...sy pun slalu tekena jg...mmg menyakitkan ati.gn nama lain2 sampai 5/6 nama...apa ek perasan die wat cam tu

sis92 said...

yeke..entah2 sis pun ada terkena ..
wuu :(
baik awk mention je utk beri pengajaran :)

Edy Fee said...

marah betul..takutnyer.hehehhee

remyhazza said...

bykan bersabar bro.....
kasi zass sajer org itu..... he3

aiNa yaZiD said...

sabar-sabar... takmo marah2 naa... nanti tak awet muda tau =P
dia nak cari publisiti lettuww xpun nak perhatian dr u.. hihihi.

White Dove said...

terdesak mungkin tu saudara. ^^,
tak berani kata apa.

Judiene said...

Dunia ni ramai lagi orang yang akan bagi masalah kat kita.
Ape yang kita perlu buat adalah dengan menanganinya dengan cara yang berhemah dan bijak.
Ape-ape pun, sabar lah ye bro.

:)

faizal mohd said...

Eh orang camtu pon ada. Adeh! bertabahlah yek. hehe :)

Aleen Sepet :) said...

perghhh . memang macam haram j . huhuh . saba je k ?

Fabulous Me said...

kehkehkehkeh.. aku tahu siapa org tuh. aku pon sll kne. and aku prasan jejak die kt mne2 pon(blog lain). kalau2 die bw kat blogger baru mcm aku ni.. die sure tulis kat shoutbox yg die dh follow aku. tapi die pentipu. aku wat dek memule.. tapi ble die sll buat centu, termasuk mcm yg ko kne ni.. so ble die bw je ade 3name bderet yg lbih kurang nak same tuh aku tak view pon blog die.. aku ignore.. hihihihihi

My SweetPea said...

uih...sabaq2 na.....jgn marah nanti x hencem...:D

era kecik said...

huh! macam-macam taktik orang gunakan? sabo jer lah.. hehehe

EYQASARA said...

hohohoho... buat balik kat dia mcm tu smpai 3-4 page.. hihihi.. msti dia fenin~! :P

aten said...

sabar jela..sy belum pernah kene lagi...ade plak gitu kan...mmg nak kene pang!!!

Puan Kutu said...

ban saja sama dia.haha..dia mana nak reti bahasa..dia dtg bukan baca entri,dtg shout 80kali jer.hehe..

SANDRA AZWAN said...

macam kelakar pulak..hehe

IkiN NikisA said...

marah betul encik hyz ni .. cool down k .. (Y)

Ms Fai said...

org mcm ni pun ade jgk ek...mmg patut pn ban ip die..huhu

kalo kte jujur insyaallah org lain pn akan jujur nk berkawan dgn kte ;)

Mohd Azrul Aziim said...

Ayoyo, mac

am tu pun ada ke? Haha.

diana said...

haram guna duit dengan hasil menipu..

bella luna said...

gile melampau, mmg patut pun kamoo ban IP die,.lau 2,3 kali boleh tahan nie sampai 7,8 kali, haiyaa, sabar je la,.

yusuflaili said...

Salam;
ada lagi!!..memang cari hal betul dia tu.

wanamira said...

isy2. tadok keje sangat lertuw~~

miratun madihah said...

sabo jela,kita pun kena banyak kali daah

RinsyaRyc said...

ingat lagi entri tu... dia tak bace lah entri awak tu, mesti dia main dtg letak bebanyak.. hihi

Eida Arina said...

sabor lah brader.....wat derk je ~

Den said...

sabor...sabor....

♥Aien Najwa♥ said...

huhu..saye kenal siape org itu agaknyer..=) name byk, tapi link just only one..saye pegi kat satu link jela, yang laen, wat xtau sudah..haha..so, kamOo sabar yer cikgu hyz..=)

Arawrr Muveen said...

Arol pun selalu jugak kena. Terus delete shoutbox kat blog. Selesai! :)

shida'R said...

shida selalu kne blogger indon selalu mcm ni sbb shida kene dgn dorg!

Razil Tahir said...

sabar... stay cool.... :)

Cik Ice said...

Memang bagi hangin la kalau semua link bagi kat dia.. grrr~~

laskar pelangi said...

dasyatlahhhh org tu..gedikkk kot!

lama woiii tak singgah sini..hyz pe kabar??;)

Leena (cenccia) said...

sabar je laa...:)

Michada said...

fuh.dia memang ada byk masa nk wat cmtu kan!..hehehheh

oreocheesecakes said...

ade jgk org cm 2 kan sabar je la....

Mysara Newrie said...

Uishh ~ dah banyak kali sy dengar ttg masalah nie. Hmm ~ harap2 sy tak terkena lah

BTW bawak bersabar tauu ;)

tyra uyura said...

haha,, ade jgk org cmni kan.. hehehe

Cik Nurul said...

memang nak mintak penampo tu.. mcm die sorg jek ade blog kan... grrr

~saba jek laaa...

faridah nazurah said...

err yang penting faridahnazurah tak pernah menipu masa blogwalking.. hahaha terasa tu weyh.. nun lebih kurang nama eden je! cehh~