Pages

Followers

Thursday, 13 October 2011

dunia BLOG : menipu dalam blogwalking?

assalamualaikum... hai hoi hoi... nak cerita sikit pasal menipu dalam blogwalking. kamo2 penah tak terasa tertipu time blogwalking? haaaa mai nak cerita sikit... semalam, time blogwalking ni macam biasa, saya akan terjah kamo2 yang jerit2 kat blog saya ni. nak dijadikan cerita, time blogwalking tu, pelik bin ajaib sebab asyik2 saya pergi blog yang sama. padahal nama kat kotak jerit berbeza2. sah!! ko kencing aku kan? "eloooo nak naikkan traffic agak2 lah weh... ko ingat aku tak de kerja nak datang blog ko je?" ~ haaa kan dah kuar aku ko ( kalo marah memang akan kuar aku kau ni ) kalau 2 3 kali tak pe... masalahnya hampir sepuluh kali datang blog yang sama tapi dia guna nama berbeza... bijak dia kan? ~ grrrrrrrrr


hey kamo : kamo2 penah kena tak macam ni?


hyz bisik pada kamo : macam2 perangai



29 comments:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

hohoho pnah gune name lisa surihani...jek..tapi xde niat pon nak suh hyz dtg blog balik....acu ke owg yg hyz maksud kan...kalo acu ..acu mntak maap ea..

Khairiz said...

hahaha..x pernah kena lagi..apa2 pun sabar je k :)

era kecik said...

err,, takpernah lak kena camtu.. :)

Anum said...

uik hairan nie
ada gak kes cm nie

Adylia Qarissa said...

erkkk!! dkna tak pernah kena lagi..heheee...

jangan tamak sangat nak kejar trafik..tak larinya trafik tu...hijau jalan ..merah berhenti...

eh!! tak ada kaitan pon ngan lampu ey?? heheheee...

jangan marah2..takut nanti rambut tak terpacak... :D

♥Aien Najwa♥ said...

aiseyh!!~~pandy dan bijak bestari betol makhluk itu...

p/s : xpenah kena..hehe..

Den said...

ish3.. gamak depa buat lagu tu nooo..

pudenz said...

yeah,...wat semak chatbox jee... haishh.. geram tol

Edy Fee said...

blm pernah kene..sabar je la

AwieKashi said...

ish3...
ada jugak ea?
nie mst kenkdg baca belog x abis... pas tu men komen je...
tak tahu apa cte sbnr...

Puan Kutu said...

isk2 tak baik menipu..masuk api neraka aiman kata.haha..

afzalsukasuki said...

aku rasa macam kenal je minah tu bro.haha :D

*aku pon dah terkena,tapi bile shout balik aku sebut sekali semua nama2 dia tu.haha

m!3yr4h_LolLy said...

nak cri publisiti ke hape sampai macam to sekali kan. kesian tol. keh keh

budakijaupendek said...

erm tak pernah pulak kena sampai mcm ni.
tp mcm tak beragak la..
huhu

azah87 said...

Stakat ni xde la kena cmni..de gak blogger cam tu erk??Huhuhu

miratun madihah said...

aha,pernah kena macam tu, tiap kali shout box guna nama lain banyak kali pulak tu,sabo jela

::FAIZ FARISH:: said...

aku jarang guna kotak jerit tu.. huhu

Shiela Latif said...

dah lama dah isu ni dik...yang pengting kita jangan ikut sama buat macam tu.

sabry oppa said...

hahaha..
padan muke!
gurau2 oke...
erm, maybe org tu saje bg signel yg dye minat kat awak..
tu yg dye wat mcm tu..
ish!
malu lah dye...
hahahahaha~~~~

jehanfrhin said...

slalu sangat kena camtu.. kdg tu link facebook.. link advertise.. tah pape.. last2 sblm klik sy akan ltk arrow tu atas link tu.. then tgk kt bwh skali akan naik linknya.. kalo yg xde kaitan mmg xkan buka la..

diana said...

pentingkan diri je kan??
akak pun pernah kena..
lagi satu yang geram bla klik pi kat iklan says..
melampau betulll
nak kena cubit perut nih>>

LaLa said...

nak try buat lah...
x pnah terpikir plak...
hahahaha

InaAchik said...

buang jer shoutbox tu...

anamizu said...

kalo cik ana, NICK yg cik ana kenal
je cik ana klik utk lwt balik yg
kt shoutmix tu..kalo nick 1st time,
mmg x penah la lagi kene cmtu :P




luv,
cik ana

EyA edamanhatiku said...

aik cian u p xpena lak bda ne jdi dkat eya

Cik Nurul said...

alehai... penting diri sungguh! haishhh tak bes la nak bw cenggini... huhu

nick dot anis said...

laaa ade gak ek macam ni??anis pon bau tau ni..macam2 la diorg...tak bole ke just berblog and have fun??

its better kot:-)

Syafiq said...

ewwwwww. hahahaha.

shida'R said...

shida selalu kne blogger indon selalu mcm ni sbb shida kene dgn dorg!