Pages

Followers

Tuesday, 11 October 2011

jOm cuti : cherating

assalamualaikum... hai hoi hoi... jom cuti kali ni, nak bawa korang ke cherating. penah pergi? besh woooooo.... pantai yang bersih, pasir yang halus, air yang bersih, angin yang errrrr nyaris2 menerbangkan badan yang gebu ini ~ gebu? oke fine!!!!



hey kamo : sebenarnya banyak giler gambonyer. tapi macam biasalah.. pilih yang oke2 je... yang lain2 tu buat bahan gelak kamo2 je kang... so, tak payahhhhh!!!!


31 comments:

AwieKashi said...

kat mana nie weirk?
nampak macam awesome!
huhu

zanafahmi/PB said...

Cherating mmg best, dulu masa akak remaja, tinggal dgn mak sedare kat tmn perumahan dkt dgn pantai, tiap2 ptg lepak situ....huhu...terkenang suda!

asri (asrirayrock) said...

cherating tu kat ganu kan..kan..kan....rasanya dah pegi tempat dia best...............

Anum said...

syok
layan pantai

EyA edamanhatiku said...

waa beznya cuti kat pntai

Cik gigi kaca said...

best kan pantai die...=)

ıʇɐʎɐpıɥ lnɹnu said...

penah dapat PLKN kt cherating.memang cantik pantai dia..btw, cherating is in pahang :)

sis92 said...

alo..napa tak bawak sis
wuuu ngis :((

Khairiz said...

tempat aku zaman muda2 dulu hahaha...x naik busan da p sana..hehehe btw nice holiday...

Ungu Violet said...

suka gak tengok laut..hihi..bez..:)

n-ya said...

semua pantai mmg cantik...

faizal mohd said...

wah! seronoknya dapat berjalan di pesisir pantai <-- ayat skema.

nick dot anis said...

oo jalan2 tak ajak..haha

miratun madihah said...

teringin gila nak pi cherating,next sem baru planning dengan budak kelas,tehee

yusuflaili said...

Salam;
kenapa tak ambik gambar teman yang snap gambar awak sekali..nampak sunyi je kalau gambar sorang2.

Puan Kutu said...

wow cherating belum pernah smp lg..klu masukkan gambar yg buat kami gelak tu lg meriah entri nie.haha..

Adylia Qarissa said...

badan terhuyung hayang tak duk tepi pantai tu?? heheee...kot jadi macam wau bulan jer... hakhakhak

yang penting rambut still terpacak!!

i am S!L4H.. said...

nasib baik gebu, kalau x bole terbang nih. haha

hawiz said...

pantai cherating ea?..dh pegi da..best gak...btw nice holiday..~~

Rapunzel Cikilolo said...

gebu ke keding... hehe, joking tau!

iLa DhiLa said...

cherating...dekat dah tu ngn gong badak...haha

Afiqa Dayana said...

wahhh, tak pernah pegi lagi . sob sobs

jehanfrhin said...

pergi amek gambo je kerr??

best!!lama x mandi laut...

Hareez Haiqal ™ said...

Aiseymen model pantai..

Esham World said...

waa~~
cherating, pernah plan 2 taon lepas ngan family nak g sane tp x kesampaian, nak gi la dengan member plak ujung taon ni...

anamizu said...

wahhh cherating!
best3!!!
AWEK mna AWEK?? :p





luv,
cik ana

budakijaupendek said...

sy selalu pergi cherating. hehek!
mmg ebst ambil angin sepoi2 je..

ctk said...

cm xdak org jaa...mesti bes nk hua hua hua hua huaaahaaha kt cne kan ...len kali ajk k :)

RinsyaRyc said...

hehe.. best pi laut... tak ajak.. *wink*wink*

MaiRa QuEeN said...

bestnya bercuti....jeles2..

InaAchik said...

alaaaaaaa... baru nak gelak guling2 tgk gambar buruk.