Pages

Followers

Wednesday, 5 October 2011

jOm cuti : sungai cOngkak

assalamualaikum... hai hoi hoi... hari ni just nak kongsi pengalaman saya pergi ke sungai congkak, selangor pada ahad lepas. syok jugak lah.... yang tak syoknyer adalah, tubuh yang comel ini senang dihanyutkan arus. ~ huh! nyampah giler.... sikit2 hanyut. 



see? mandi pun pakai baju. ye lah... tak mo gadis2 yang mandi kat sana curi2 pandang. kang tak pasal2 orang lain dapat dosa. ye tak? nak gambo saya hanyut arus? haaa tak payah. kamo2 bukan leh caye, kang gelak tak ingat dunia.

hey kamo : balik dari piknik ni, habis kaki lebam2 sebab kena batu sungai time hanyut. moral of da story, sungai sesuai untuk mereka2 yang punya berat badan ideal.

35 comments:

Amy Eleina said...

SUNGAI CONGKAK!dulu dekat,every weekend g sana dgan abg2 amy..skrg dah jauh.. T_T sob sob sob..

ruby sarip said...

serik pegi sungai congkak, habis cedera sebab senang hanyut.. huhu

.: iEyLa :. said...

lame dah x g sg.congkak.. ;)

::FAIZ FARISH:: said...

jelez... sbb aku suka mndi sungai

RinsyaRyc said...

cam best je air tu... jernih... *jeles

Hafeesz Amran said...

hahahaha....umah sy 10 minit jer g congkak... :P

yusuflaili said...

Salam;
tulah kamu mandi kat tengah sungai..lain kali mandi kat tepi2 je..heheheeee!!

teha said...

syok gile mndi sungai.. xlame xg.. hurmmm

Adylia Qarissa said...

dkna selalu pergi sungai gabai...

tu la...pergi tak ajak...kalau ajak pasti tak hayut sebab ramai yang pegang hahaaaaaaaaaa

♥Aien Najwa♥ said...

wah..class kamariah!!~~=)

Khairiz said...

lama gila aku x p mandi kat sini, mmg best sg. congkak hehehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . bestnye mandi sungai .

lame tak pegi

:)

n-ya said...

kalu sungai sesuai tuk berat bdn ideal...yg x ideal sesuai kat ne..??

miratun madihah said...

bestnya, tak pernah lagi mandi kat situ.

adziatulfarhah ™ said...

untung lha dapat picnik heee :)

cik kiwi's said...

kalau sungai sungai ni boleh ade kepala air jugak ke?. huuhuhu..

wondering~

Puan Kutu said...

hehe pakai baju sbb tak punya berat badan ideal kot.kurus sgt.hehe jgn mare gurau2..

laskar pelangi said...

bestnyaaaa dia picnic~~

si kiut lavender said...

mkan biar bebyk skit..t xdalah asyik kena hanyut ja..heshh..:)

aiNa yaZiD said...

peh...gila best~! =)

Edy Fee said...

ahaks..yg tak ideal beratt takleh hampiri sungai la ye.hehehhe
aku kurusgak ni..ayoooo
sungai congkak mmg best!

Anif Abdullah| AA said...

datang ngan scandals la tuu..hahak
cam best je dow.. :)

cindhadahniea said...

tulah.. makan banyak cikit yep... hihi

~owh, dah lama tak mandi manda gitu.. huk3

ghost writer said...

kau tak cuba-cuba pegi gym ker,bro?

budakijaupendek said...

hehe
nanti saya belikan appeton gain weight nak ?

jehanfrhin said...

hahaha.. mau xhanyut.. ringan sangat..keh3..

teringat pergi sg congkak dgn kengkawan klas dulu.. tp sy xmndi pon..main air jer..then tgk sorg kawan kena pacat.. trus naik g tlg bakar aym.. xberani turun kt air dah..hik3 =P

hawiz said...

syok giler........

Ungu Violet said...

kecik2 dulu slalu mandi sungai..hihi

nick dot anis said...

sonok3...lama tak mandi air terjun

ctk said...

alahai ..besnyer menyelam..asek menyelam dlm tandas je..haha

cik nur said...

hehehe bila tgk hya tulis cepat hanyut rasa kelakar plak :)

InaAchik said...

kamu pakai baju sebab takut org bilang tulang rusuk kan??? :p

lamanya tak mandi2 cam puteri bunian kat sg congkak...

shida'R said...

ewahhh-ewahh...bermandi manda lak dia yer..hehee

atenn said...

rumah atenn dekat dengan sg congkak. dah selalu sgt pergi. haha!

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

best nyeeeeeeeeeee !! nak join jugak hyz