Pages

Followers

Wednesday, 19 October 2011

kamO suka status cinta?

assalamualaikum... hai hoi hoi... hari ni hari rabu... dah lama rasanya tak buat wordless wednesday. tapi, hari ni saya tak buat entri wordless wednesday. sebab tak dok gambar yang menarik. yang menarik pun hanya gambar2 saya. kang jemu plak kamo2 sume kan? hahaha


kat facebook, saya ada jugak post status mengenai cinta2 ni. tujuannya untuk mengajar kawan2 berfikir. lebih elok kalo dijadikan teladan yang baik. tau2 je lah kat facebook tu, boleh dikatakan hari2 ada baca status hari ni in relationship, esok dah single, seminggu pastu complecated pulak. macam2 kan? kat sini nak share, status yang mendapat perhatian ramai orang, tapi amik 4 je, banyak lagi tapi malas nak check yang lama2 tu....




hey kamo : haha amacam? ada gaya dr chenta tak? keh3...... eh tapi ni lebih kurang wordless wednesday kan? hek3....

24 comments:

afzalsukasuki said...

ko nak jadi dr. chenta?hehe teruskan usahamu yang murni itu dr :)

El-Janna said...

ngahhah xpernh tgk dr cinta laki la^^

gud2

Anum said...

hahahah
bagus2

Mohd Azrul Aziim said...

Stylo bro,

♥Aien Najwa♥ said...

seriously, saye suke giler statement awak!!!!~~=)

Adylia Qarissa said...

waduh3...pepagi dah bermain dengan kata2 cinta...

persoalan pertama : adakah kamo sedang dilamun cinta?

persoalan kedua : adakah kamo telah putus cinta?

persoalan ketiga : adakah kamo pernah berlaku curang??

haaa...bluuurr~~ ngeee :)

Rosalia said...

giler jiwang.hahha

::FAIZ FARISH:: said...

aha aku suka komen Adylia

Puan Kutu said...

dr cinta kena ada cinta hati lor..cer tayang nak tgok.haha..

si kiut lavender said...

ehek...bru 1st time jumpa dr.cinta lelaki...

yanz said...

haha.... ada gaya tuuu~

RinsyaRyc said...

wooo.. banyaknye orang like.. untungla retis...

Blogger bernama Zam ! said...

dr chenta?? habeh , cekgu pe crita? HAHAHA!

bella luna said...

cinta itu hanya mainan hati yang entah kemana hala tujunya, yang penting cintailah DIA dahulu sebelum mengejar cinta yg lain(:

~Nana 귀여운~ said...

ui status die..da macam professor izzy da..huhu

Cik Nurul said...

dr centa? eyh.

hihihi

ctk said...

hehehe...kebenaran akan terbOngkar jugak..itulah kisah ct..hOhOhO..


kamu memang rmai peminat eh..cm chat ngan retis plak :D

teha said...

eerrkk... xsuke jgn status jiwang2 nie ... hahahha !

Ungu Violet said...

mak aih..ramainye owang like...glemer u..hihi

cik nur said...

nur jarang update pasal cinta heheh dekat blog tuh ada la huhuhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

status cinta?? geli.. hahahaha

dela said...

camna nak buat entry camni?.... taruk comment dari FB ke dalam entry blog? TQ... :)

miratun madihah said...

perghh ramai gila like,hehe

Miss Nurul Atikah said...

wahhh.. doktor cinta..