Pages

Followers

Friday, 14 October 2011

lukis.. lukis.. lukis...

assalamualaikum... hai hoi hoi.... salam jumaat pada kamo2 semua... just nak share lukisan terbaru untuk dimuatkan dalam buku lukisan kanak2 saya yang seterusnya. lukisan motor bike yang paling saya malas nak buat, tapi boss suruh wat. hambek ko aku lukis cincai!!!! 


36 comments:

eddy syrol said...

lawa-lawa...lukiskan muke eddy syrol boleh?hehehhe

Fabulous Me said...

Cincai???!!!!!

Lawa gils!

Anum said...

smart

anamizu said...

ini mcm hyz kata CINCAI??
perhhh! kalo buat yg BETOL2
lg semart arrr kan?kan? =P




luv,
cik ana

Ungu Violet said...

tahap cincai macam tuh...huhu terharu..:P

shahirah Rose said...

perghhh..superbike tu...

yusuflaili said...

Salam;
Apa pulak cincai canteklah tu..kalau aku lukis comot kompom mcm basikal lidi.

AwieKashi said...

kau lukis ke nie???
lawa seh....lukis gmbr aku buleh?
huhu

Adylia Qarissa said...

cantiknya lukisan..

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam...bg org pandai lukis ini nama cincai...tapi bg saya org yg tak reti lukis aka tak ada bakat seni lukis langsung...ini nama lawa gilerr!...

LaLa said...

boleh tahan...
cantik...

My SweetPea said...

Amat cun!!!!

♥Aien Najwa♥ said...

herm..cincai ler sangat kan..smart!!~~=)

budakijaupendek said...

pehh cincai pun lawa! ^^

miratun madihah said...

cincai apanya lawa lah weyh,aku jeles ni

ku-cit said...

cincai2 mcm ni da smart...
kalo yg wat btul2 tak taula mcmne smartnya lg...

::FAIZ FARISH:: said...

cincai? ni kira paling cantik dah.. kalau aku, moto org ingt basikal. hahaha

Blogger bernama Zam ! said...

saya sangat xcemburu dengan anda .Kalau zam lukis , moto lidi buleh le . ok la tu kann??

Mohd Azrul Aziim said...

boleh request lukis honda city?

RinsyaRyc said...

cantiklah tu cekgu.. apa yang cincai nye? ekeke..

diana said...

ni cincai??
boleh lukis muka akak cincai2 tak???
akak suka lukisan cincai kamu ni..
hahahahah

sis92 said...

ini kamu panggil cincai?


hehe nice job bro :)

Cik gigi kaca said...

hoit...cincai tapi somel ler tuh..kuikui

Afiqa Dayana said...

woahhh, ade bakat nih..
lawaaaaaaaa :)

mieza said...

lukis cincai je dah cantik mcm ni..
kalau lukis betul2, sure lgi cntik ni..

EmpayarUtama said...

cantik. Anak aku suruh print lagi tuuuu

Cik Nurul said...

cincai? cantik kot ni.... untung ler... hihi

si kiut lavender said...

klau dah cincai leh lukis cantik cam nih..law tak cincai mesty agy gempak

laskar pelangi said...

lukis cincai pun dah cun...;))

Puan Kutu said...

not bad boss kata.gila cincai macam nie?lawa tu!ini sy kata.haha..

sabry oppa said...

okey sangat! ape yang x cntik nye..
saje jer! nak suruh ckp cntik..hehehe.. pape pun awak buat tetap cntik sebab seni x pernah salah.. kalau awak buat bike ade sayap pun.. saye akan ckp cntik + Unik....sebab lukisan awak mempunyai nilai estetika...

Peto (nurul izzati) said...

lawaaaaaa ! ;D

nadilah said...

bravo awak..memang ada bakat

Cik Yatt said...

1 bdak cute dtg komen..hahahaha,,

nice lkisan..dah lme tak mlukis..last form5 kot.sbb amek seni visual en..rndu lak..

dan follow jugak,,haha

nick dot anis said...

no lah! tak cincai ponnnn...canteekkk..

waaaa hyz ada bakat la:-)

Edy Fee said...

ko lukis ke bro...cun jugak!