Pages

Followers

Monday, 3 October 2011

pendapatan nuffnang & churp2. muahhh

assalamualaikum... hai hoi hoi... hari isnin datang kembali.. masing2 bermalas2 nak pergi kerja hari ini kan? hehehe.. pagi tadi tolong antar osmet pergi kerja. 3 kali nampak penunggang motosikal terbaring atas jalan raya. sekali time pergi, 2kali time balik. so, berhati2 la time kat jalan raya tu key.


hari ini bukan nak cerita pasal kemalangan, tapi nampak tajuk entri tuh? hehehehe.. alhamdulillah... hampir 4 bulan berblog ni ~ 10.10.2011 ni genap 4 bulan inilah pendapatan saya melalui blogging. ~syukurrrrr..... dan sepanjang berblogging ni jugak, telah mencapai lebih 20,000 orang pengskodeng ~ ni skodeng tak dose punya.... semalam, tengok akaun nuffnang, ada rm42, pagi ni buka2 dah ada rm49.75 ~ lagi 25sen je nak cashout. alahaiiii 25sen ~ bagi je lah genap2 rm50 wahai cik nuffnang yang jelita... hehehe churp-churp pulak, secara purata, sehari mengumpul dalam rm1.50 - rm2.50. oke lah kan? 
ni nuffnang bagi 

ni churp-churp bagi


hey kamo : pada blogger2 baru, dah nampak ada income ni, mesti semangat sikit nak blogging kan? hehehe, jom pasang iklan kat blog masing2... nak daftar churp2, meh klik sini

hyz bisik pada kamo : alhamdulillah

30 comments:

shazmir said...

wow.. bro hebat..


xyz4mir.blogspot.com

eddy syrol said...

wow..hevat lah anda... aku 4 sen je..hehehe

pudenz said...

x phm oh nuffnang2 nih... ade sesape sudi terangkan lebih lanjut...? haha

Ungu Violet said...

alhamdulillah....rezeki...leh la banje...hehhehheh

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak banyak tu . bole banje lah ye . heheh :)

harrazdani said...

bro bagi tips sikit...;)

Muhammad Mustaqim Razali said...

boleh kongsi :)

ctk said...

huhuhu..tahniah la....npe ct nyer nufff xgerak2..hahaha..

diana said...

churp2 akak malas dah nak buat.tak sempat la nak share sana sini..
memang boleh setting masa dia tapi tak sempat jugak..hehhhe..
jadi tumpu pada blog je la..
esok lusa cukup la 50 kamu tu.tapi ingat tau.nak cashout pun kena tengok tarikh jugak.jangan sebarang2 nanti kena tunggu lama nak dapatkan cek.tunggu hujung bulan baru cashout.

Edy Fee said...

tak lame lg dh..click skali iklan ko

yusuflaili said...

Salam;
lepas ler belanja minyak moto..rezeki2.

cindhadahniea said...

wah, best nye.. nak jgk! wuwuwuwuuu

♥Aien Najwa♥ said...

wah..hepiy yer kamOo!!~~hehe..
tahniah........

miratun madihah said...

perghh boleh lah belanja makan mekdi ni,kehkeh

Anif Abdullah| AA said...

boleh la beli banglo lepas ni.. kann

Puan Kutu said...

hebat..kite blom pun seploh hinggit..keke

LUTFI SYAFIQ said...

wahwah. aku blom cashout lg duit nuffnang. hehehe malas rasanya nak cashout. tggu lg 10 tahun lah. heheeh

jehanfrhin said...

saje cik nuff nak soh bersabar agaknya..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

nanti blanje aku makan k hehehehe

budakijaupendek said...

hehe nuff saya pun merangkak-rangkak lagi.
em tak tahu la camne nk check churp.
masih beajar.

MamaEma said...

wow..tahniah

ken said...

nice.. keep it up.. nice earning :)

bella luna said...

wah, cam teringin je nak pasang gakz, tapiii, tak pe la,haha

aiman fanboy k-pop said...

tahniahlah abg hyz...sudi2lah abg hyz tekan2 iklan kat blog aiman ye?huuhuuhu...

nick dot anis said...

hyz...churp2 i bau rm5.22 hahaha

Afiqa Dayana said...

wahh, best lah diaa ~
hihi congrats lah yee :)

shida'R said...

wahhh best2 hehee ^_^
hyz belanje eh ;p

i am S!L4H.. said...

untung laaaaa...

roha said...

untung la boleh jgk dpt duit dgn blog ni eh. saya x pnh lg cash out. nk dpt rm50 tu brapa taun agaknya hehe

RinsyaRyc said...

untungla.. *jeles