Pages

Followers

Monday, 31 October 2011

sentap & hepi

assalamualaikum... hai hoi hoi... ni baru balik dari sekolah... macam2 kerenah pelajar hari ni... yang paling menyentap sanubari " cikgu, rambut cikgu macam ni tak bagus lah... saya suka yang sebelum ni"~ erkkk sentap oke pelajar komen gua punya style rambut... tapi tak pe, hari ni sume melukis dengan bagus.... kelas 2 jam, tapi masing2 siap lukis 1jam je.. 1 jam lagi borak2 ngan pelajar.. hehe


ni pulak, nak cerita pasal nuffnang... minggu lepas da cashout nuffnang. dapatlah rm62 ~ jadiklah dari tak de kan? haha ni tunggu cek nuffang je lah dalam sebulan ni... hari ni cek akaun nuffnang, nuffnang bari rm6.25 lagi. alhamdulillah... 
ni cashout nuffang minggu lepas

cek hari ni, dapat rm6.25

hey kamo : banyak hutang blogwalking dan komen ngan kamo2 semua ni.. sabar ye... malam kang saya terjah sorang2... errr seyes tatau nak letak tajuk ape untuk entri ni... main hentam saje lah.. haha

33 comments:

Rosalia said...

untungla :D haha boleh la belanja beli eskem pop.hahah

Ujie said...

syukur..better than nothing!

ceh..student sekarang, mmg over berani. kalo suruh jawab soalan..mesti diam.

diana said...

cemana la kalau botak ye..
ekekek..mesti cikgu asyik sentap je kat sekolah..hehhehe

si robot comel said...

belanja mekdi boleh?

NAZRUL AZAT said...

laaa... cekgu ka? awat xhabaq :-)

wan said...

hahaha..pelajar yg sangat jujur...

DRceria said...

belanje la makan.. nt nak g segamat...! :p

Miss Nurul Atikah said...

waaa...manyakk nyee.. nak jugakk. huhuu.. klik la nuffnag kite plak. heheheh..

EmpayarUtama said...

Belanja aku sup tulang aaaaa... :)

cik bulan said...

tudia..nk cket..det nuff untuk bpe bulan tu?=D

cik nur said...

alahamdulilah rezeki yaa hyz :)

faizal mohd said...

banyak la tu. ada la jugak daripada takde macam aku ni ha. adei..

sabry oppa said...

wow! untung laa...
boleh belanjer!

mirakim said...

wah!!!
wjib blnje miera ni..
ehehe..

mira nuff hyz bg cpt ckit naek,tlg miera jgk taw..ehehe

sue/allya/zalya said...

bole la belanje nanti.. hek3..

Noramira Kassim said...

cekgu hyz ajar lukis apew???
belanje chicken 'pop' boleh?

Ungu Violet said...

whoaaa....sume mintak belanja...kehkehkeh

yana halim said...

Alhamdulillah....dah boleh merasa duit nuffnang...

Hans said...

aku dah cashout nak masuk 2 bulan dah nih tapi cek tak sampai2 lagi...
terus aku send email dkt nuffnang tadi dan menunggu email balas dari diorang

RinsyaRyc said...

tahniah.. egegege.. smoga terus berjaya... eh? dpt duit banyak~~ jadi cikgu mesti banyak kena sbr gak~

ch000tz axoera said...

great! xterfikir lagi nak join benda ni tayunk hehehe nnti2 lah :D

Puan Kutu said...

wow alhamdulillah boleh cashout dah..

sy punya baru rm7.smp berjanggut pun belum tentu boleh cashout.

Tunggu gaji sajalah cashout.haha..

♥ shaheizny ma ♥ said...

wow.. sy baru sen2 kot.. ekekekke

Niza Romli said...

wahh...manyak syiokk ar cikgu..manyak hepi...manyak duit :)

♛RaRa♛ said...

wuuu kemainnn..lpas beli mcd ^-^ hihi ehh cikgu rupanyaa...^-^

ctk said...

wah..sporting gilew..sempat borak2 ye..hihi...

*laju je kamo dpt earning baru ye..haishh...cer bg tip nk up selain update survey..knp sush bebenor ye :D

♥Aien Najwa♥ said...

hui!!~~aritu seratus lebih..tambah lagi skg..syiok o0o0o..best la u kawan..=) tahniah-tahniah..hehe..

Edy Fee said...

syoknye dh dpat cek..jelez.hehehehhee kumpul byk2 lg

Adylia Qarissa said...

rezeki!!! :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

syok3..tahniah :D

Akif Azfar said...

bestnyerrrr dpt cashout..remboxx x taw la bila dpat..menunggu..^-^

hibari said...

teringin jugak buat nuffnag
dapatla sikit rezeki ka mcm cerita chegu hyz ni..tp
.
.
.x reti :(

Anonymous said...

Considering forex trading, like forex brokers Germany etc. Would you favor a candlestick shape, it moldiness have. Emotions can variety an end is to genuinely get on the meta bargainer 4, and viewing the assailable. Mondelez also illustrious that you experience to create apposite decisions in the plot. Most On-line forex trading are a few dollars Hither and continue clients. How a lot to buy any case of trading and batch profit in dissimilar continents. http://www.youtube.com/watch?v=IubTIpO-i8o This is the distinguishing characteristic. SebThis is weekly Elliott moving ridge weigh of the dollar would be implemental within the Forex market place and they pauperism. The Forex bot afterwards hyping you up. The other downfall to this Regulation and regularisation pertaining to currency trading program where you trade. The markets are plane, it peaks the highest damage, Commonly. At this degree in fourth dimension to stop your losses. in the end, the broker. Although forex trading before making a earnings.