Pages

Followers

Saturday, 26 November 2011

bekas kekasih balas dendam?

PETALING JAYA: Seorang remaja berusia 18 tahun melalui detik cemas apabila dia bukan saja dikurung dan diikat bekas teman lelakinya, malah turut diugut bunuh selain dicabul lelaki terbabit.
Lebih menyayat hati apabila kedua-dua tangan dan kaki remaja perempuan itu diikat serta mulutnya disumbat kain sebelum baju dan seluarnya dikerat.

Difahamkan, mangsa dikurung hampir 48 jam oleh bekas teman lelakinya yang bersenjatakan parang dalam sebuah bilik di rumah lelaki itu di Paya Jaras, di sini.


Malah, dalam tempoh itu, mangsa turut diugut untuk mengerat badan mangsa sebelum mayatnya disumbat ke dalam beg sampah dan dicampak.

Bagaimanapun, penderitaannya itu berakhir apabila mangsa berjaya meleraikan ikatan dan mengirimkan SMS kepada keluarga sebelum rumah terbabit diserbu polis.


Mangsa dihantar ke hospital dan dimasukkan ke wad sebelum dibenarkan pulang dan membuat laporan polis, petang kelmarin.



Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Senior Asisten Komisioner, Mohd Adnan Abdullah mengesahkan menerima laporan itu dan memberitahu siasatan lanjut dijalankan.


sumber : harian metro online


hyz bisik pada kamo : setiap tindakan seseorang tu bersebab kan? lu pikir la sendiri.... 

23 comments:

mieza said...

kamoo, dlm sunnguh mkne ayat " setiap tindakan seseorang tu bersebab kan?"
hehe

mieza said...
This comment has been removed by the author.
♥Aien Najwa♥ said...

herm..setiap tindakan memang bersebab..bagi i, maybe boy tersebut tak dapat terime hakikat di atas perpisahan mereka..tu yang boy tersebut bertindak ngan care kejam..hermmm, bdw, boy tu cetek pemikiran..(^___~)..

NURUL ASHIKIN said...

masaelah kalo cenggitu...tulah kalau bercinta jangan sampai lupa diri..parah

♛RaRa♛ said...

ekk..macam2 kes.=='rasa takut dengan dunia sekarang,kes baling asid lagi,kes bunuh keluarga lagi.haishhhh byk sgt lah,apapon bersebab'jangan lah terlalu ikutt perasaan >,<'bawak2 berrbincang leklok=='

hawiz said...

ishh...teruk tol...

Adylia Qarissa said...

betul tu..mesti ada sebab kenapa jadi macam tu... ermmm...

c'axoera said...

18TAHUN..? CINTA! hahahahahah suruh habis sekolah dulu!

Ungu Violet said...

ikutkan hati memang mati...huhu

Saddila said...

masing2 bengong . ntah apa2 . kan abg hyz ??

hihi

semoga kite dijauhi perkara2 tersebut -_-

emylia said...

bagi saya single lebih baik kot...

eddy syrol said...

macam2..sebab tu lah dalam Islam "lelaki yang baik, untuk wanita yang baik. begitulah sebaliknya". so, berhati2 sentiasa :)

Puan Kutu said...

sakit hati sangatlah tu..:)

sha my heart said...

mungkin perempuan tu hina lelaki tu.
mungkin la.

meh jenguk sini =) semoga berbahagia di sana, ya

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak takutnya . dengar

cik wanie Lovela (CWL) said...

huhu xtawu nak ckp apa gamam

cik wanie Lovela (CWL) said...

huhu xtawu nak ckp apa gamam

TiraPengemis said...

oleh itu....jgn jd terlalu jaat or terlalu baik....kontrovesi ada di mana2....haishhhh....

Daddylicious said...

bab2 cinta mmg sukar untuk difahami...

NAZRUL AZAT said...

saye xde awek, saye ok :-)

~Nana BamBam~ said...

fikiran kalau dah cetek, x kuat pegangan agama, mmg akan bertindak macam syaitannirajimm...

contoh mcm laki tuh.. geram aku.

Pink Diary said...

aduh,,,,, ckp kat laki tu get a life la. byk lagi peluang, byk lagi bende kat dunia ni nk buat, contoh bagi kucing makan ke, kan kan.

Run Away said...

wah...takut dgr kisah2 mcm ni....susah nak tau sapa salah..