Pages

Followers

Saturday, 19 November 2011

dunia BLOG : praktikal ke shoutmix baru?

assalamualaikum... hai hoi hoi... hari ni nak bercerita pasal shoutmix. ramai yang bercerita mengenai shoutmix baru. ada jugak yang sarankan pada saya untuk tukar shoutmix lama yang saya guna sekarang pada shoutmix baru. errr bagus sangat ke shoutmix baru ni?


rata2 yang saya tengok blog masing2 yang bercerita mengenai shoutmix baru ni ialah sebab cantik je? tapi pada saya tak de lah cantik mana pun. rasanya lagi susah untuk blogger yang berkunjung untuk tinggalkan link. salah seorangnya adalah saya. bila jumpa blogger yang buat shoutmix baru ni, saya tatau nak tinggal link macam mana. godek punya godek, boleh post mesej tapi link tak disertakan sekali. pening jugak. lama2 sape yang guna shoutmix baru ni, saya just singgah je tanpa tinggalkan link. baca2 entri, dan singgah balas cukup la. ni contoh2 shoutmix baru.
ni saya rembat kat blog sape ek? hahah tak ingat. tengok? kosong je tak de sape yang tinggalkan link. 

ni pun saya lupa rembat kat blog sape. hehehe. tengok? ramai yang just datang dan tak leh tinggalkan link. sis92 pun ada? hehehe. rugi bagi tuan blog kan?

hey kamo : apa kata tolong ajar saya macam mana nak guna shoutmix baru ni... so, bila sume orang tahu, tak ada sape yang rugi kan? errr praktikal ke guna shoutmix baru ni? apa2 pun yang lama tetap dihati =)

32 comments:

rebellion said...

dah betul dah tu, aku pun malas nak guna shoutmix versi baru ni bukan sebab tak leh tinggalkan link tapi leceh sebenarnye

NAZRUL AZAT said...

ye, new shoutmix suck!!!

Radin87 said...

tak suka guna yang baru. susah nak guna. yang penting, lebih pada nak bagitau tuan blog yg kita dtg ziarah.. tu jer..
link takleh.

::FAIZ FARISH:: said...

eh ada yg baru ke? aku ketingalan

DianaAzis said...

Ha ah..saya pun ada tengok gak shoutmix yang baru tu..macam tak best je..lebih selesa gunakan yang lama :)

c'axoera said...

tak suka. lagi suka hak lama hehehehe

Cik Nurul said...

kite pon tak suke ekceli.. tapi terpaksa guna... adeehhh sbb hari tu la gatai sgt nak tuka warna shoutmix bagai..last2 xbole guna, kene guna yang baru jgk... -.-

Puan Kutu said...

dah macam rupa twitter jer..best ker?

Yatt S. said...

tak suka yang baru ni. leceh. lepas tu bila nak tulis nama or website tu mesti keluar pop-up baru. nak kena loading lagi. dah jadi lambat nak bw.

Cik Nurul said...

dah tuka ke Cbox.. =.='

Ungu Violet said...
This comment has been removed by the author.
Ungu Violet said...

kalau nak ada link outomatik ke blog....kita kene wat shoutmix baru tu dulu kat blog kita.

ungu ada dua2 shoutmix...yg old version ada...yg baru pun ada...hihi

skang ni musim cuti skolah..kompem blog baru makin brtambah..
takut dorang guna shoutmix baru...leceh nnti nk tinggal link..

zana said...

xsuka la shoutbox yg bru ni..ssh nk tgglkn link..

grawwrbabe. said...

salam... btol tuee... pi lau pandai korek... leh gak tue tggalkan link :)

FARAH said...

betul!
macam2 la shoutmix..
pakai yg biasa2 udah ler...hahha

Ujie said...

samala..leceh nak godek2..langsung tinggal.

Niza Romli said...

tak suka masuk blog yang ada shoutmix baru!! tett!! hehe

Cya Irah said...

Saya secara jujurnya , tak suka dengan Shoutmix baru . Nak buat pon pening kepala ~

sharul izam said...

ape nak buat...haha

Beckhrooy said...

Senang je, korang login je pakai akaun facebook atau twitter, secara automatik link blog korang akan ada kat nama tu.^^

Harap membantu^^

Beckhrooy said...

@email yang sama korang guna kat blog dan facebook atau twitter.

♛RaRa♛ said...

grrrr rimas+leceh ar ngan shout mix baru..xsuka.xsuka...=='
p/s:opss kpd pengguna shout mix baru...oh maaf saya memang xberkenan==hi hi(depends pada awok ler kan :) )

Tira Pengemis Maganda said...

caye pon ta cuke...ta reti...mls na belaja...da ckp sifat mne yg ade...lg sng shoutmix lme an..an...an...
da...jgn tukar taw...
*sama lah kita*

EmpayarUtama said...

Kelamkabut sikit versi baru tu. Yang lama dah siap kolumn nya

~Nana BamBam~ said...

xsuke shoutmix baru...eee..

Mia Meymi said...

memang tak best. klau singgah blog yg ade shoutmix baru ni, blah terus. memang sekadar singgah je.. malas nak tinggalkan apa2 komen. susah.

atie zakaria said...

shoutmix yg br sush la.. lgpn yg lama still ok.. lg bagus guna yg lama.. link pn blh tggl.. blh jugk tuan blog jenguk kite blk..

Adylia Qarissa said...

Terus komen kat entry. Lg senang hihihi

syafiqakarim said...

sumpah tak reti guna

Fabulous Me said...

Memang.. Pening2 ni mls jgk kdg2.. HUhuhuhu.. Lame yg simple

Run Away said...

memang agak tak best kan...watpe tah tuko....

khairul said...

x suka la shoutmix baru tu