Pages

Followers

Tuesday, 29 November 2011

kuasa twitter

assalamualaikum. hai hoi hoi.. hari ni nak bercerita pasal twitter. terus terang nak bagitau kamo2 semua, saya tak ada akaun twitter. bukan sebab tamo main twitter, tapi tak tahu nak guna twitter. ~ blushing 


entri ni, bukan nak cerita pasal saya tak pandai guna twitter, tapi tentang kuasa disebalik twitter. kuasa apa? kuasa menunjukkan betapa rendahnya akal manusia. mungkin semua sedia maklum tentang perang twitter dikalangan artis2 ni kan? dan kat situ jugak kita boleh nampak sifat artis2 pojaan hati kamo2 tuh. kadang2 bila baca apa yang mereka twit, alahai..... malas nak komen. macam budak2!!! kadang2 sampai membuka pekung masing2. sudah2 lah... guna otak sikit bila nak twit tu. tak pasal2 1 malaysia tau kamo tu macam mana perangainya. 







hyz bisik pada kamo : facebook lebih baik kot walaupun dah semakin bosan dengannya.

33 comments:

Judiene said...

Ala, aku tak pandai lerr nak guna Twitter neh.
Hehe.

AwieKashi said...

aku sokong hang...
aku ada je acct. twit..twit tu...
tapi tak penah bukak...
jarang gila...
bukak pun boleh kata sebulan sekali kot... >.<

*xe function,,member tak ramai..

Adylia Qarissa said...

dkna tak ada twitter...fb pon jarang2 update :D

diana said...

fb dan twitter guna untuk share entry je..:p

hipotesis crew said...

aku dah ada akaun twittr ni.. tapi xpaham2 lagi guna natang ni :)

afzalsukasuki said...

aku takde twitter.jahil sungguh aku kan?uhuk3

yusuflaili(Goku) said...

salam;
sebelum blog aku ada akaun twitter tapi sekarang aku dah tak ingat lagi passwordnya malas nak cari sbb belum pernah guna lagi...

Ungu Violet said...

takder twitter ponn..

fesbuk pun dh tak terlayan dh...huhu

Puan Kutu said...

haha nak blushing jugak sbb aku pun tak reti guna twitter.

sehati sejiwa lg.muahahaha

Hafiz Al-Pazin said...

kuasa power rangers ke...haaa.

Blogger bernama Zam ! said...

tadi bace tjok entri ingat abg Hyz ade twitter , nk jugak la follow .
twitter jugak bole jadi baik kalo pandai guna *pemikiran otak menentukan hala tuju hidup .ehh ape aku merepek ni .

::FAIZ FARISH:: said...

aku baru blajar guna twitter. siankan... n baru follow retis2 Malaysia

khairul said...

sy blom ada tweeter lagik

makdara TERdiva said...

give me 5..

MDT pun tak tau guna tweeter.. :D

c'axoera said...

waka waka eyh2....ada twitter tapi semggu sekali tak tentu bukak hahahah

CintaKhadijah said...

twitter tu mendalah ape? keh keh keh.

acc pesbuk pon x terlayan ni kan pulak nak wat twitter..aceh! ^^p

sharul izam said...

twitter ni susah ar...fb ar jugak jadi pilihan..tweet2x..:)

~Nana BamBam~ said...

yer,,betul3..salah satu contoh liayan jasmay, sharifah amani..hahaha..mcm budak2..ayooo

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki pom tataw guna . harap je ade . hahaa :)

Shacklesmith said...

haha.. setuju dgn poin bro.. aq pun guna twitter bler perlu jer.. let say nk meluahkan pendapat. kdg2 pun klu nk contact vip.. tu pun klu dorg reply la.. nk contact kengkawan pun guna fb lg senang..

tp klu nk meluahkan perasaan mcm sesetengah artis nan hado tu toksah lah.. tbukak pekung di dada beb..

shida'R said...

hyz..shida twitter sekadar ada je..tp xpenah gune..huhu..

♥ p a a n i ♥ said...

hhaha memang!. kantoi segala keburukan. bak kate geng2 twitter, tuah ayam nampak di kaki, kebodohan artis nampak di twitter. ahaks!

cimOt said...

kekadang je layan twitter..

Pink Diary said...

hoi hoi hoi kamu kamu semua... cheewah aku tiru style ko la. aku ada acc twitter tp dah tak active. pasalnyer aku bukanler artis ke yg org nk sgt tau pasal update aku kan. blogging je la senang, nak share experience. betul ckp ko, kengkadang update twitter mcm budak2, alahai rendahnyer akal diorang ek.

Fabulous Me said...

tu namenye artis juge manusia biase..

Dalila Hamid said...

berfikir2 dulu sebelum..... enter!!

NAZRUL AZAT said...

nk jadik retis kene ade twitter :-)

Run Away said...

ada ac twiter..tapi tak aktiv pun...;d

syasyajohan said...

facebook lebih baik kot walaupun dah semakin bosan

memang makin BOSAN pun

TiraPengemis said...

pnah ada last2 xingt pw..pastu wt d0no je...huhuhu....cukup la fb pon da pening kpla....macam2 hal..

acik teyha said...

best ke twitter ni???tertanye jgk..hrmmm

mas amira said...

best kalau da bosan ngan fb. macam sy! =D

chinta qiela said...

yes , sokong hyz . FB lagi baik and best (: