Pages

Followers

Wednesday, 16 November 2011

perubahan bermula

assalamualaikum... hai hoi hoi... da lebih seminggu tak sehat. mula2 demam, demam dah baek selsema pulak. selsema dah berambus, datang pulak batuk2. sampai sekarang. aisshhh kamo2 ada petua tak macam mana nak hilangkan batuk ni? segala ubat dah minum, madu pun dah minum, air suam dah bergelen2 teguk. tak baek2 jugak... aishhhh dugaan....


oke, hari ini saya akan melakukan perubahan terhadap blog ni. temanya merah putih dan hitam. nampak header baru tuh? gempak kan? kan? kan? kah3.... nama pun ekspresi seorang aku, so kenalah bagi warna yang menunjukkan ekspresi kan? mungkin entri2 pasni kena lebih beremosi.. boleh gitu? hahah tak de lah... entri macam sebelum2 ni.... apa yang saya tulis, itulah ekspresi saya =)


hey kamo : sakit hati baca paper hari ni pasal kuartet 4x400 meter yang menang emas kat sukan sea, dilayan seperti pelarian. tak sempat diaorang nak menerima pingat, koam dah hantar mereka pulang sebab koam tak target diaorang boleh menang pingat. macam syialll kan? langsung tak ada semangat kesukanan dan percaya pada atlet sendiri... chittt!!!!

34 comments:

Anum said...

perubahan baru:)

adieyb said...

cool gile blog nie ! best best !

era kecik said...

cantik header tu.. blog ni pon hebakk.. hehehe =]

smilenajah93 said...

berubah ~~~ cingggg !!! :P haha ~

Cik tikah said...

sakit hati gak. sian dorang yg dpt emas tuh. geram kot.

Ungu Violet said...

batuk mmg lambat sket nk baik...minum je ubat batuk satu tong...uhuk

NAZRUL AZAT said...

wuhuuuuu cekgu dah tukar header tuuu gerek seh :-)

cik dot said...

nice header ^^~

Mia Meymi said...

header yg cntik..
klau background dtukar wrna yg cmtu jgk, lg gempak..:p

♥Aien Najwa♥ said...

Header tu yang smart....=)

sis92 said...

memang mantapla merah :)

makdara TERdiva said...

perubahan memang perlu utk recaj semangat baru.. :)

DRceria said...

aiseeehhh mann...!!!! dah renovate baru la ekspresi sorang aku nih... niceee..!!!!

diana said...

loading laju blog ni bila guna latar putih..bagus2..

jangan putus asa untuk cuba bermain koding..kena try and error..
sebaiknya kamu kena buat satu blog untuk test2 tutor.

macam sekarang pun dah ok..
simple..jangan lebih2 edit blog takut nanti nampak macam blog perempuan pulak..heheheh

miSs aMaL said...

blog cool..:)

ch000tz axoera said...

baju baru eheheheh loike!

EmpayarUtama said...

Eh lawa tu, header baru hehe

diANa hARiS said...

ada petua kata nk hilangkn batuk yg lama nih makan madu dgn air limau nipis.. try lah

::FAIZ FARISH:: said...

wajah baru

yusuflaili said...

salam;
pasal perubahan keseluruhan blog ni bagi aku rabun ni kira ok dah sekarang terang and jelas.Pasal batuk pulak nasihat aku rajin2 makan ubat batuk,akupun tengah batuk juga 2-3 menjak ni.Pasal atlet pulak memang tak patut langsung buat diorang mcm tu....

Adylia Qarissa said...

wwwoooooowww...dkna suka :)

oyuki said...

mmg sakit aty..ader plak camtu..lau dh tau x target,baik xyah anta peserta..ape la koam nie...mmg teruk...

ctk said...

memang gempak glog kamu!!!!!ct pon igt nk buat perubahan tp xder idea lg..hoho

anyway smoga cept sehat ye hyz...ct xder amik ubat ape2, bia ilang sndri..hihi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . hebat lah . cantik sungguh . merah tu . hitam tu putih tu :)

Polskahackrew said...

nice bro..chantek header tu..('',)

Blogger Blog Tutorial

Puan Kutu said...

merah...

cantik menarik kau memang d Boommm.hehe

Cik tikah said...

cantik cantik. dah sihat?

atie zakaria said...

ubat, madu and mcm2 dh buat kn.. atie suggest biar je sbb nnt elok sendiri.. mkn or minum pn x payah pantang...

atie sndri penah batuk 3 bulan.. ubt dah hbs 3 botol, madu pn dh minum tp still x hilg.. last2 biar mcm tu je.. nnt elok sendri..

but bersedia mlm2 if batuk smpi tarik sakit kpla or x leh bernafas..

prepare minyak angin or apa2 kt sblh...

Tira Pengemis Maganda said...

suka warna perubahan "merah putih hitam"....

Cik Nurul said...

banyak perubahan... smart2! ^^

Run Away said...

lawa header baru....pinjam 2 awieh...;d

RinsyaRyc said...

patutla cam dah laen je.. eh. ahah..

~Nana BamBam~ said...

berubah la sangat..baru blog..bile lagi nak berubah jadiii errrr? huhu :P

Jieha mohd said...

wah wah baruuu (: hehe lawa2.. rajen ekk ubah header (: