Pages

Followers

Monday, 28 November 2011

pesanan ringkas abang ensem

assalamualaikum... hai hoi hoi... sekarang ni musim banjir kat pantai timur. so, ni pesanan abang ensem kat adik2, kakak2, abang2, mak bapak yang terlibat. kepada mak bapak tu, silalah jaga keselamatan anak2 kamo2 ye. jangan biarkan mereka main air banjir. kang hanyut, meraung masuk berita. time tu nak nanges, meraung bagai tak guna dah. salah siapa? pada mak bapak, abang2 dan kakak2 tak payah la nak tengok2 kawasan banjir, meranduk air segala. tak rasa geli ke dengan air banjir tu? macam2 perisa air banjir tu dah bercampur kan? ishhhhh geli la weh..... so, jaga keselamatan dan kesihatan. oke?

16 comments:

hawiz said...

kui3x..pesanan terpenting tahun ni..haha

asri (asrirayrock) said...

betul3.... Ingat tu kepada bapak2 ibu2 sekalian jaga anak2 anda...

Ungu Violet said...

bapak2...ibuk2... jgn sampai kene penampo ngan abg ensem....

tampo nak?....kehkehkehh..:P

Saddila said...

harap dijauhkanlah daripada perkara2 yang buruk kepada orang yang alami banjir dekat rumah tu .

bahaya sgt .
hati2 kawan semua :)

mieza said...

pesanan khidmat masyarakat ni di bawakan khas oleh pemilik blog ekspresi seorang aku.. hehe

AwieKashi said...

okay...dik paham bang...~

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! abg ensem dah bagi nasihat. konpem ramai yang dengar nie. kikiki ;)

PopkoRn said...

maen banjer la bestt...

♛RaRa♛ said...

wah pesanan abang ensem.^-^ apalagi adik2, kakak2, abang2, mak bapak yang amik perhatian cepatttt hihi...^-^

sharul izam said...

sape abang ensem?

Puan Kutu said...

nak tanya soalan yg sama dengan sharul izam tu gak.kihkih...

~Nana BamBam~ said...

musim banjir kan skg..kenelah jaga2..

tampo nak ?

Naeiza Aizawa said...

hey hey .. hell0 admin :)
thnkss untuk pesanan tu :)
btw , b0le tnye sikit? macam amne na gune nuffnang ?? pening lha... ajar plisss :)
thanks

Pink Diary said...

kuikuikui, pesanan paling bess. like sgt2. kalau ada award update status facebook terbaik aku bg kat ko la

NAZRUL AZAT said...

dorg musti patuh cakap abg ensem nih :-)

Run Away said...

pesanan dari penaja...;d