Pages

Followers

Thursday, 8 December 2011

akhirnya cek nuffnang sampai jugak!

assalamualaikum.. hai hoi hoi.. selasa lepas, 1 hari tak bukak blog ~ p genting highland. semalam pulak lewat update blog dan blogwalking pun mana yang sempat je. tu pun sekali je. sebab semalam my mom and my dad datang rumah. so takkan nak ngadap blog pulak kan? so, hari ni kena gigih komen2 kamo2 semua. da hutang berapa hari tak sempat komen. jangan marah yee...


haaa nampak tajuk atas nu? yezza, semalam cek nuffnang sampai. tunggu sebulan jugaklah. walaupun amount tu cukup celah gigi je. tapi itulah hasil dalam dunia blog ni.. ni adalah pendapatan pertama selama 6 bulan masuk dalam dunia blog ni ( 10 hb ni cukup 6 bulan ). walaupun tak banyak, syukurrr... alhamdulillah.
ni pendapatan terbaru dari nuffnang. lepas cash out ri tu, cepat pulak membiak.

ni dari churp2. sejak masuk rm90 ni, lambat pulak dia nak gerak cecah rm100. sabarrrr..

hyz bisik pada kamo : terima kasih nuffnang. pasni bagi la be pulak yea.... 






49 comments:

ct R miena said...

alhamdulillah...

Teratak said...

Churp-Churp...part of nuffnang atau competitor?

Teratak said...

Churp-Churp...part of nuffnang atau competitor?

Susan Lolo Bua said...

waa... terbaikkk!!

abah khalisha said...

abah punya pun br je sampai smlm

Anum said...

bestnya
belanja la dik

EeSoon said...

congrats~

Fabulous Me said...

Wah bestnye! Btw meh sy click ur churps2 lgi meh bak naik cepat..

Saddila said...

jelousy -__-

afzalsukasuki said...

hehe banyaknye duit dia :P

diana said...

tak pe..satgi akak klik chup2 bagi cepat sikit cukup seratus..lepas tu ingat tau..
kita jumpa kat simpang..
mee goreng mamak pun jadi la..
muahahahah

My SweetPea said...

Mintak blanja eskrem!!!!

~Nana BamBam~ said...

Alhamdulillah....tahniah yer :P

MyKhalish said...

xpe..skit2 lm2 jdk bukit...;)

CekbOlat-bOlat said...

blnja bolat coki2 !!!

Phat said...

wah best nye..aku pun tgh tunggu cheque nuffnang ni hehe

NAZRUL AZAT said...

belanje la sy... (buat2 muke comel), ngeeee :-)

zahidahwahid said...

ouch!! jeleznya...saya punya tak naik2 lagi ni..huhuh


New Entry: 08- Short term goals for this month and why

Jom buat Cabaran 30 hari

Nak dress free? Jom komen

faizal mohd said...

wah! jelesnye. huhu

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tahniah....dekat dah tu nk amount cash out churp2...tlg tmbh2 sket...;p

Joe_Hans said...

xreti nak ber nuffnag2 lar... malu3...

Anif Abdullah| AA said...

huntunglaaaaaaaaaaa.. bila nak blnja anif plak :)

Puan Kutu said...

sy habuk pun tarak cikgu.dah nak dekat setaun berblog.haha..

kena belanja aiman ekk uncle cikgu!keke..

ceriteraliyana said...

tak pernah merasa lagi duit nuffnang ;(

Alieza Dayasari said...

tak pernah merasa sih dr nuffnang.. hahahaha
blog walking sana sini.. tetap tak dpt hasilnya lagi.
sabar menanti...
hihihi...
ada churp2 yer..
boleh lah kita usha2 iklan.. jom singgah.. saya dh usha dahh..

Khairul Bakhtiar said...

Tahniah...keep on blogging...maybe bleh share tips in my blog:-

www.blogtrafik.com

moshi_boo said...

wahh best la..
^^

alhamdulillah

hawiz said...

alhamdulillah..........

Khairil said...

yey..pokcik kayo dah!!!haha

yeas el said...

best nyaa :D

sha my heart said...

sha ada duit nuff tapi tak ambik lagi memandangkan susah nak ke bank HSBC. hehe~

btw, tahniah banyak pendapatan berblog ye =)

Haz said...

bgus ye..nuff dapat..churp pun bkl dpt..
tahniah..

coachnike28 said...

bravo...bro...saya pun baru start bulan oct baru berapa ringgit...ni pembakar semangat ni...

meisnani said...

hyz, nanti tgk meisnani.blogspot.com taw... strawberry tu da lame ta update.. =(


btw, g genting eyh? nape ta gtaw?? dekat je ngan umah...ley singgah2 mkn rambutan.. isk..isk..

Umar Arlee said...

wah! boleh la share tips sikit! hehe

alif ismail said...

wah...banyak dapat duit leh la blanje alif!!!!! heheheh...

Ungu Violet said...

alhamdulillah...syukur

belanje...kehkehkeh..:P

tnZackJ said...

rezeki rezeki

Rieanna said...

brape lama dah joint churp2 tu bru blh dpt rm90++....sy ada gak joint, tp lmbt la nk earn money coz x rmai yg nk click link yg sy share tu

shida'R said...

kbiasaan bg nuffng..kalo dah cashout gnjran tu lbh skit akn dpt hehe..tahniah dah cashout ^_^

hanaahmad said...

saya baru je cashout nuffnang kelmarin. lg sebulan la kot dapatnya kan? churp2 tu taktaulah mcm mana nak kasi up. hue hue

Adylia Qarissa said...

rezeki :)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
kira oklah jugakkan,..boleh beli apa2 yang patut.

c'axoera said...

rezeki kan :)

aqmalazmi said...

Yeahh..smlm cek nuffnang pon sampai rumah =)

*follow sini bro =)

EmpayarUtama said...

Tahniah. Aku nyer tunggu taon 2013 agaknyer hahahah

TiraPengemis said...

alhamdulillah~

karmilaillang said...

huhuhu, bestnya alhamdulillah..nak minta ajar awak buat box untuk churp-churp tue..pastue nak letak iklan bnyk2 dekt sana..sy bru belajar buat kemarin tue pun tak comel..

nuffnang pulak tak boleh nak simpn sebb sy tak jum edit html..dan blog sy yg bru punya tak pandai nak pakai..banding dgn yg lama seng sikit boleh ikut tunjuk ajar yg nuffnang bg..

ryu said...

tahniah!!