Pages

Followers

Saturday, 17 December 2011

ini mungkin lebih cool kowt

assalamualaikum.. hai hoi hoi.. ini merupakan rentetan entry semalam. pasal shoutmix tu. rupa2nya ramai jugak yang tak tahu lagi yang shoutmix tu akan menamatkan perkhidmatan freenya bermula 1 januari 2012. so, maksud lain kalo kamo nak guna shoutmix sekarang, kamo2 kena bayar. bayar!!! dah tak free!! paham da? 
tengok belah kiri atas tu. kan ada tulis important notice? sila baca untuk maklumat lanjut ye.

semalam jugak blogwalking punya blogwalking, ada jumpa shoutbox seakan2 shoutmix ni. yang pastinya FREE. ye saya tau, kita semua suka benda free kan? hehehe. ini mungkin option yang ada selain dari cbox. kelebihan? punya pelbagai warna, boleh tinggalkan link dengan mudah. yang penting link korang akan melekat! ye melekat! tu yang penting. tak yang nak taip satu2 setiap blogwalking kan? hehe. lagi besh kamo2 boleh reply balik mesej yang ditinggalkan pengunjung. lain2 kelebihan, baca sendiri kat bawah ni.

ni contoh shoutbox tersebut. ni warna merah. tapi tak berapa nak menjerit la merahnyer. cool kan?

nak jugak? kamo2 boleh klik sini untuk register.

hyz bisik pada kamo : esok baru nak letak kat blog.

21 comments:

eddy syrol said...

wahhh!! wajib letak!!

NAZRUL AZAT said...

wokeh, thanks cikgu for the info :)

Saddila said...

letak esok ?? dila pun ikut la letak esok . hihii awesome :))

Puan Kutu said...

ala nak letak ke tak yer..syg kt shoutbox nie.sedih nak berpisah.muahaha

pykapikot said...

hehe :) terima kasih :)

syamy said...

thanx 4 the sharing ,
nak guna nie daripada cbox ,
wink wink -.-

m!3yr4h_LolLy said...

cool la. nak letak jugak tapi tunggu akhir tahun. nak guna shoutmix dulu. keh keh

♛RaRa♛ said...

alah sedih plak nak buang shout mix lama..tapi kna tukar jgak nak dapat yg free pnya pasai.;p hihi

~Nana BamBam~ said...

merah itu menawan...kennnnn ? :P

bella luna said...

da lama ketinggalan, sampai shout mix kena byr pun baru tahu,. bdw, thanks for the info,boley la pakai yg nie lak tie;D

Joe_Hans said...

lagi sekali..aku hanya tahu pakai jer.. xmengikuti..hahaha

budakijaupendek said...

halamak!
baru tahu...
thanks for sharing..

denana said...

hyz !! camne nak letak?? dh register but ttaw nk letak camne..leh tolong??

shida'R said...

ok ke pkai shoutbox?? kpe hyz xpkai cbox?

Ungu Violet said...

bez2...nk gi try gak...tenkiu2..:)

husnazahidi said...

hehe..tggu 31/12 bru tkaq..wakaka..

hibari said...

ooo

x thu pulak mcm tu

AwieKashi said...

lama tak on9..
nasib kau bagi tahu..

CekbOlat-bOlat said...

holoo.. bolat dh tukar -,-"

Ezzattie said...

ezzat dah daftar semalam. ingat nak letak terus. tibe2 tak tau nak letak macam mana. tak paham. camno ni? tolong ezzat ye hyz...

Cik Nurul said...

lorh.. kene bayar pulak? adehhh macam2... suke yg lama lagi laa...

~dah lama xbw..semput otak =.='