Pages

Followers

Friday, 16 December 2011

jom beratur ramai2, babai kat dia...

assalamualaikum... hai hoi hoi.. makin lama makin ramai blogger2 yang tukar shoutmix kepada cbox. ~ padan muka kau shoutmix. ingat kami heran ko tak bagi free? hambek ko tak de sape nak guna ko lagik. muahahahahhaha gelak jahat. oke, jadi baek semula. hey kamo2, selain cbox, ada tak aplikasi lain yang seakan2 shoutmix? maksudnya yang mudah nak tinggalkan link? macam cbox ni, link tak nak melekat macam shoutmix kan? hehehhe ~ dasar malas.. ada tak? ada tak? share lah kat sini ye sayang... ~ wat muka comel nak mampos!
babai shoutmix merah menyala ku sayang... tak lama lagi aku nak tukarkan ko



29 comments:

Niza Romli said...

laa... apa kena dgn shoutmix? taktau apa ni..tulun explain bulih dop?

khairul said...

nanti kongsi ya

InaAchik said...

malas nak bershout box segala after ada kejadian yg x diingini... :p

Honey Kumicky said...

Gna yg Old Skul jerrr la...heehee...

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

uik nape dgn shoutmix ye....ada masalah ke.awat xpasan ni...yg tau shoutmix versi baru tu mmg menyusahkan...yg lama dah xfree lak ke...

eddy syrol said...

bayar je guna duit chupchup :P


cbox tu cane?

hawiz said...

cbox?..nak3..ahahaa

.........cP~ said...

blogger amatur cam saya ni memang nak benda free je.

NAZRUL AZAT said...

sy dh letak cbox bwh SB saye, anytime SB xfunction, saye delete sama dia yeeayyyyy !!!!!

Kidichi said...

aku dah lama curang dengan shoutmix ni. Sekarang couple dengan CBox

Anum said...

hahahha
nak curang gak

Cik Diana said...

kena pakai cbOx larh plak. lambat lee nk bw kalO mcm nie. nk kena tuleh detail sbb xlekat. huhu

Saddila said...

haha babai shoutmix . babai :))

PopkoRn said...

guna la shoutbox... ok sikit kot... dr cbox..

♥AienNajwa♥ said...

mane cbox nyer??..HAHA ! ~

CekbOlat-bOlat said...

muahhh shoutmix.. babai ^^

Ujie said...

ha..tulah, nak guna cbox tapi leceh. malas nak type selalu.

Puan Kutu said...

sehati sejiwa lg kita cikgu,sy nie pun dasar malas.klu blog yg pkai selain shoutbox mmg mampuih sy tak jerit kt situ!

klu takde yg melekat link cam shoutbox nie rasa macam nak buang terus jer kotak chat.hoho..

meisnani said...

hee comel ke?? geli makkk.. =P

<<tade shoutmix mahupun cbox rilek je ^^

diana said...

akak pun dah tukar guna chatbox..tinggal nak edit bagi cantik sikit je..hhehehe

Edy Fee said...

la nak tukar pulak.hehehehe
jom

Cik Orkid said...

Padan muka. Haha jom tukar jom :P

faizal mohd said...

tukar!! tukar!! haha

Ungu Violet said...

babai shoutmix...taun dpn dh tak jumpa dah...hihi

Joe_Hans said...

memang xpernah guner pon...huhuhuhu

Cikgu Fikri said...

yes..,
sama2 tinggalkan dia..
kta ke CBOX plak..
aku pki cbox.. huhhu :)

chemay said...

lepas ni taknak pakai dah box2 semua tuh.
-.-

shida'R said...

jom layan cbox plak hyz ^_^

Adylia Qarissa said...

eh! habis madu sepah jadi sampah..haaaaaaaaaa