Pages

Followers

Friday, 2 December 2011

keputusan penuh finalist anugerah juara lagu ke 26


berakhir sudah separuh akhir muzik-muzik yang bersiaran secara langsung di tv3. sebanyak 30 lagu yang layak bertanding untuk merebut tiket ke anugerah juara lagu ke 26 yang dijangka akan berlangsung pada 29 januari 2012. sepanjang 3 minggu separuh akhir berlangsung, berikut keputusan lagu-lagu yang mara ke anugerah juara lagu ke 26 :


1. kalau berpacaran - sohaimi meor hassan, ana raffali & altimet
2. karma - faizal tahir
3. penakut - yuna
4. sedetik lebih - jacklyn victor
5. awan nano - hafiz
6. cinta muka buku - najwa latiff
7. wanita seluruh dunia - projek pistol
8. beribu sesalan - jacklyn victor, sheila amzah & ning baizura
9. kekanda adinda - monoloque & atilia
10. sungai lui - aizat
11. kisah hati - alyah
12. gadis semasa - yuna


kredit lebih untuk jacklyn victor kerana berjaya membawakan lagu sedetik lebih dengan baik sekali. dari senarai lagu2 yang layak , ada yang benar2 layak dan seperti yang saya jangka dari awal ada juga laguyang terpilih hanya untuk memberi rating pada anugerah juara lagu tersebut. biasalah kalau populariti melebihi kualiti ~ sinis tak? hahaha 





21 comments:

DRceria said...

for DRC,,, 2 lagu yang sememangnya tak layak..
- Karma
- Wanita Seluruh Dunia...
eeeekkk,,,,,, tak paham pon lagu tu... to easy the mesej...hmmm..
p/s tak dapat tgok time jac nyanyi.. frussttt~~~!!

CekbOlat-bOlat said...

tak tgok pon !!.. bahaha

CekbOlat-bOlat said...

tak tgok pon !!.. bahaha

faizal mohd said...

kan betul ramalan saya. Hebat tak? Hebat tak? HAHAHA

AwieKashi said...

yeay!!
yuna ada lah...
baru hana tajima pun ada nnt...
muahahahaha!

eddy syrol said...

ada banyak lagu kat list tu yang tak best pun..huhuhuhuhu

Ungu Violet said...

eh lupa la nak tengok tadi..

well..tahniah2...heheee

ismael zaharee said...

nie budak tak berapa nk cute komen.
er... btw lagu aku permata tak dapat ek....

TiraPengemis said...

rugi smlm xgi plaza alam sentral...padahal da dekat..huhuhu...

teha said...

agk2 sape laa yg mng kan..

::FAIZ FARISH:: said...

oic Jaclyn bawak lagu Anuar... hebat

L said...

penakut macam besh jek. huhuuhu

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

hawiz said...

nak selenagomez plis!!.haahhaa

Cikgu Fikri said...

jac nyanyi memang best..
aku rasa dia nyanyi lg best dari anuar zain...
huhuhu...
yup..
populariti melebihi kualiti itu memang ada...
cm tahun2 lepas gak...

Puan Kutu said...

Alamak narjwa latif masuk final.apa perasaan cikgu?haha..

m!3yr4h_LolLy said...

banyak lagu yuna masuk final ? errmm

sharul izam said...

lagu yuna penakut ada...pandai betul...haha

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Edy Fee said...

hummmm syok la duk umah je..mlayan semua benda kat tv tu.hehehe

Joe_Hans said...

cam xminat lar jac nyanyi.. adesh.....

budakijaupendek said...

dh lama tak follow juara lagu. huhu