Pages

Followers

Sunday, 11 December 2011

merlin kembali - season 4

assalamualaikum.. hai hoi hoi... selamat berhujung minggu.. yeahhh merlin kembali lagi. sebuah program tv yang saya ikuti dari season 1 lagi. memang besh. membariskan pelakon-pelakon hebat seperti colin morgan ( merlin ), angel coulby ( guinevere ), bradley james ( arthur pendragon ), katie mcgrath ( lady morgana ), anthony head ( uther pendragon ) dan richard wilson ( gaius ). drama mengisahkan pengembaraan merlin untuk mempertahankan putera arthur dari musuh-musuh kerajaan camelot sehingga putera arthur naik takhta. . kalau ikutkan iklan kat tv, merlin mula bersiaran pada 12/12/2011 di saluran 702 astro. tapi semalam dah start dah.. jangan lupa saksikan oke?
musim ke 4, yang penuh konflik..

lady morgana akan mengganas di musim ke 4. semakin power minah ni.

30 comments:

Cik tikah said...

yeah! sukanya!

♥Lady Ainaa♥ said...

Awww!!! My fav cerita!!!! Love Arthur!!! hehehehe...tp xpat nk tgok selalu....hurmmmm....cuty jelah dapat tgok

ToYa mAt AmiN said...

dah nak abis dah episod ni,, sekarang season 4 episod10 dah,, awek artur pun dah kena buang dah oleh arthur sendiri

AwieKashi said...

semenjak aku masuk kampus jrg dah tgk...
nak tgk pun kena download...
sangat sh*t!

My SweetPea said...

yeay...suka suka....leh donlod

Blogger bernama Zam ! said...

kenapa tak terus salur kt tv3 jekk ,
adoi , x semangat lah macam nii..Merlin ni mmg peberet aku nih!

chemay said...

chemay dah donlod sampai episod 9 dah rasenye merlin season4 nie.
heeee
:0

Lelaki Ini said...

suka tgk merlin!

dah follow blog nieyh!

Puan Kutu said...

aiman ja dominasi tv..ibu kecewa.hahaha

Ungu Violet said...

siyes tak penah tengok..huhu

nanti leh la tengok...hikhik

Cikgu Fikri said...

kt tv3 rasanya akan disiarkan 16 disember.. lmbt sket dr chanel DIVA... :)

TiraPengemis said...

tak tengok!!!
huwarghhhhh....

Saddila said...

alaaa . janganlah kembali . nnt pakwe dila dok hadap je mende ni . haishh -_-'

sha my heart said...

suka, sebab cerita menarik dan BI yg faham (BI UK)

Edy Fee said...

aku suka tengok merlin ni time cuti2...gempak la..jalan citer mmg sempoi

hawiz said...

yup...mmg best citer merlin nih..

Gadis Pantai Timur said...

suka sangat cter ni.selalu tengk kat 702...skrg tgu new season lak..mest best gler..

amirasyraf said...

CERITA FBI minat nmi siottt!

m!3yr4h_LolLy said...

okep ! xtengok cite nie. sobsobsob.

sharul izam said...

yeah my fav :)
merlin~~

GLace TIng said...

Hello, I visit and give your full support and please support me back. Thank you in advance.

denana said...

wah3..denana pon suke jgk MERLIN ni..bila nampak jer kat tv..memang melekat depan TV..bez3

Kidichi said...

sebuah cerita dari zaman dark age. So, kena tengok gak

PopkoRn said...

ko pun tgk gak? ingtkan rmai x minat cter nie.....

tp tgk komen rmai jer yg minat....

aku mmg x pnah miss la dr season 1..

Miss Amny said...

sy suka citer merlin,, :D

si kiut lavender said...

xlyan sgtla cita nih...law tgk pun sbab dlanda kebosanan thap xhengat

prince kais said...

oredy watch it till episode 11

meisnani said...

channel 612 right? morgana jahat.. suke merlin je..<<tetibe

far_east said...

ala merlin bersiaran di astro ker? tv3 xnak ambik ker program nie....huhu

c'axoera said...

xtengokk pulak >_<

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/tuessday-keje-itu-perlu.html