Pages

Followers

Monday, 12 December 2011

nak saya review blog kamo tak?

assalamualaikum... hai hoi hoi...  pejam celik pejam celik dah 6bulan saya berblogging. dalam 6bulan ni, dah dapat cek nuffnang, churp2 pun dan rm100.60. hehe trimas kamo2 yang kelik2 iklan tu ek? bak kata orang, kita kelik orang punya iklan, kita pun kenalah kelik orang punya iklan jugak kan? sama2 bergotong royong. haha. 


so, hari ni nak review blog2 kamo yang nak saya review kan. sebelum ni, ramai yang minta saya tolong review. tapi time tu sangatlah tak kompiden nak review2 ni. ni baru lah ada semangat sikit kowt. dulu pun kak diana ada bagi tips2 sikit camne nak review ni. tapiiiiiiiiiiii terus terang saya tak pandai nak review sangat ni. so, saya akan bagi pandangan apa yang oke dan tak oke pasal blog kamo2 oke? tapi ada syarat lah kan? 
testing testing 123.. helo helo... nak saya review blog kamo?



.: syarat-syarat nak review :.
1. ni bukan segmen, contest atau sewaktu dengannya. ni saje nak tolong review je. tak perlu tag bagai oke?
2. tak kesah kamo2 ada berapa ramai follower. sebab ramai2 tu belum tentu semua aktif. 
3. saya akan tengok korang aktif or tak. kalau tak aktif, seminggu sekali baru update, sia2 je review kang. so, saya tengok ke'aktifan kamo2 jugak k...
4. tinggalkan link kamo2 kat komen bawah entri ni oke?



73 comments:

tunz said...

salam...lau sudi...review blog mama tunz yer.....

Sya Hyo-Sonn said...

i'm NOOB :) http://sleepingdaydreamer.blogspot.com

ct R miena said...

sila2.. akak pun baru start berblog2 ni.. sgt2 memerlukan pendapat dr org mudah yg rajin berblog cam korang nih.. tqvm...

Razil Tahir said...

memang tengah buat kindof campaign...
"1review dapat rm5 free"
baca sini... http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2011/12/kerja-gila.html

Nanti I'll give you the prize yea? XD

dzulkarnain shahrul said...

blog shah oke

husnazahidi said...

hehe..rjinnya nk review blog..
xpa2..keep it up..

rjin lg mai singgah blog husna..:D

DRceria said...

hei, hyz da nak review lah... ok,, selamat ulang bulan ke-6 blogging!!hahahaa
wajib revoew blog DRC tohh..!!~

http://kzamusa.blogspot.com

Afiqah Fauzi said...

review baik2 tau..!
http://gadissignboard.blogspot.com/

Gadis mutiara_Solehah said...

Kalo rajin review lah blog Solehah key gak?
saranghaesolehah.blogspot.com

Puan Kutu said...

ibu aiman dtg mengadap..sudilah kiranya cikgu meriview blog hamba.kehkeh..

http://www.puankutu.com/

sy aktif cikgu kan?hiks..

diana said...

betul2..
review yang aktif je..
yang berblog nak tak nak tu payah la review..
buang karan je..
ekekekek

aqmalazmi said...

nak jugak :P
http://www.akmalazmi.com/

Saddila said...

huarghh abg hyz nak review blog la . nak . nak . nak
http://sayaadilaazizan.blogspot.com/

!! YaNa YassiN !! said...

Nak jugak laaah, sila review blog saya yang tak seberapa niee >>>

http://yanayassin.blogspot.com

TQ.

Rapunzel Cikilolo said...

kalau rajen, review la blog saye...

pari2cumel.blogspot.com.

okey tak?

Honey Kumicky said...

Heehee Honey pun nk blog Honey kena review...nak3x..
http:/kumickykawaii.blogspot.com

Tapi sy newbies la...

Azyan said...

err muka tak malu nak paste link blog
http://awretchedsinner.blogspot.com

Ezzattie said...

bagusnya sukarelawan sorang ni. hehe. keep it up!

http://missezzat.blogspot.com

saje tinggal link kat sini. gedik

Kidichi said...

kalau macam ni, aku pun nak.
http://kidichi.blogspot.com/

Mimey eidah said...

saya nak di review..hehe

sukahatimimey.blogspot.com

Joe_Hans said...

wuyoo... nak direview!!! :) hehehhee

http://johanjuara.blogspot.com/

LaLa said...

hari2 bw, hehehe
review Lala gak eh :)

http://fazieyla.blogspot.com

Seindah Mawar ciptaan Tuhan said...

hey2..bella pon nak review blog ..ehee..http://indahnyamawarbella.blogspot.com/
TQ :D

shahirah Rose said...

nak join kamo review blog sy bole?hee..=)
http://blogcutierose.blogspot.com

khairul said...

mai review blog abg :)

acik teyha said...

eden un nk jugak :)

asri (asrirayrock) said...

nak---nak jugakkk

http://asrirayrock.blogspot.com

TiraPengemis said...

silakan lah review blog saya...hihihi...open minded nih...

nak link ke? click je nama tue..hehe..nah2..

http://tirahmaganda.blogspot.com/

si kiut lavender said...

dah 6 bulan usia blog dya..
SKL langsung xhengat bila SKL start
dgn dunia nih..
rjin yer nak review...?
hee,,,sudi jenguk2la blog SKL yg bru nak aktif blik stelah lma debelenggu dgn exam..hehehe

CekbOlat-bOlat said...

blog bolattttt ! weeee *kedipkedipmata

PopkoRn said...

eh eh eh...

sini2..

http://arjunapopkorn.blogspot.com/

::FAIZ FARISH:: said...

blog aku blog aku. hehehehe

amirasyraf said...

blog FBI jugak....
:)
http://www.ifaceblog.co.cc
follow me jgak lah kaluau sudi...

Afiqa Dayana said...

hehe kalau rajin review lah blog cik sekali tau :)

eddy syrol said...

saya teruja...!! (~_~)

http://eddysyrol.blogspot.com

GLace TIng said...

Hello, I visit and give your full support ads and please support ads me back. Thank you in advance.

afzalsukasuki said...

heh kalau ko review blog aku, aku review blog ko plak.amcm?hehe

afzalsukasuki said...

heh kalau ko review blog aku, aku review blog ko plak.amcm?hehe

pykapikot said...

nak jugak , nak jugak :) tolong review juga tau , terima kasih anda :)
http://cerita-sukaduka.blogspot.com/

♥ MS ♥ said...

http://akumoyslumber.blogspot.com

thank kamu :) :*

Syed Aqim said...

http://story-syedaqim.blogspot.com/

Singgah larhh ekkk

Syed Aqim said...

http://story-syedaqim.blogspot.com/

Singgah larhh ekkk

Phat said...

aku join hehe

http://phatthegreat.blogspot.com/

gHadiskeCik said...

ada berani nak singgah blog saya..??ahaha saya cabar ni
http://ghadiskecik.blogspot.com/

mokcik-ann said...

Nak jugak.. kalu sudi lar.. ehek

denana said...

hehe..dengan senyuman 'plastik' dan malu-malu biawak..saya mempersembahkan....

http://storyfromdenana.blogspot.com

sharul izam said...

:)
http://sharulizam.blogspot.com/

Ungu Violet said...

wow ramainyee..

chaiyok2...:)

siti said...

singgah la blog saya.. byk klmahan. mklum la blogger baru bljar;)

ctk said...

rmai sungguh yg suruh review....ct dh terkecuali la tuh...haha...xpew2..slmt bereview hyz...rindu seyh :)

shida'R said...

minat juga shida nk hyz review blog shida :)

http://duniakushida.blogspot.com

miss_rainbow said...

http://hanyasekadarpelangi.blogspot.com/


alamak terdrop link kat sini pulak..

:)

Cytah Lovicry said...

nak jugak..

http://tentangjiwacytah.blogspot.com/

Nurul Nasuha said...

salam.. hye, sye bminat join cni.. jemput singgah blog suha juge.. ;)

http://suha-missungu.blogspot.com/

Farid said...

farid-allinone.blogspot.com

Fara Jiaa said...

new update ..http://farajiaa.blogspot.com/2011/12/hai-all-hmm-what-topic-yea.html
follow me .. follow u back .. deal ! :)<3

m!3yr4h_LolLy said...

agak agak blog mieyrah lolly nie layak tak nk direviewkan ? keh keh

meisnani said...

ok hyz =)

far_east said...

hai kamo...nak minta review blog saya jugak boleh?

slumberzgurll.blogspot.com

AwieKashi said...

perghh...ramai giler T.T

nak jugak!
@http://putrakakashi.blogspot.com/

Alfi Ramadhani said...

alorh, minggu ni kurang sikit update laa.. T__T
tapi try je la.. hoho ^^

alwanPelangi.com/

zana said...

nk jugak la..:)
http://zanahassan-zana.blogspot.com

miss_ainaa said...

hey hey hey :) kalau sudi wat utk saye yer :)

http://ainaananoha.blogspot.com/

CekbOlat-bOlat said...

nakkk jugak !

http://emybloggergirl.blogspot.com

hehe

grawwrbabe. said...

salam...here are mine :)
:http://grawwrbabe.blogspot.com/

Eda Amisha said...

salam ..

harap sudi review blog sy :)
tq =D

mainalaa said...

whoaa! review review ni still ade ke? kalaw ade, hihi. malu lah nak cakap, sila laa review blog saya yang tak seberapa tu :D

syasyajohan said...

saya nak jugak.jeles tnegok orang lain kena review*ceh.HAHA

http://syasyajohan.blogspot.com

thank you(:

X.m.i.n.t.o.o.X said...

visit mine if you free,:)
thanks:D

nienaryonie said...

just nak comment membina. :)
nienaryonie.blogspot.com

ZaaRz said...

Err... rajin ko bro.
Seriously, kat dalam dunia blogger ni aku rasa ada more than 50k blogger, dengan kiraan hampir 20k blogger aktif, dan lebih 10k blogger super active. In case satu perempat dari 10k blogger super active drop a comment here,

"Hi. review blog saya please"

aku taktau la berapa lama masa yang perlu diambil untuk review blog diorang. kekeke.... Anyway, nice jobs! =) Salam ziarah!

e-lyana said...

=) lyana BW kat sini n baca entri kamu :)

if sudi singghlah blog lyana n komen apa2 yg patut, lyana baru berBLOG nieyh, xsmpai 2 bulan :D

as senior, tegurlah apa2 ek

http://e-lyanalovelifestory.blogspot.com

norfatihah said...

nak jugak.. :D http://tiehateha.blogspot.com. :) trime ksih abg hydz... :D