Pages

Followers

Wednesday, 21 December 2011

review : flashback own your life

flashback own your life. yeah! tu lah nama blog untuk segmen review petang ni. tuan tanah bernama akmal azmi ni, seorang student civil engineering. katanya kacak, ensem dan comel ~ tapi tewas mudah ditangan saya. muahahahahah.
header tuan tanah yang menarik



walaupun bizik dengan study, beliau masih sempat membahagikan masa untuk berblogging. bagus bagus. blog yang simple, tapi kemas. itulah gambaran untuk blog flashback own your life ini. dah oke dah blog dia ni. cuma saya punya masalah dengan ketiadaan blog archive. so, pengunjung sukar untuk melihat entry2 yang lalu. so, kena klik older posts sampai lebam. hehe. selain itu, mungkin hencek akmal azmi boleh kemas bahagian side bar tu. agak tidak tersusun kemas. mana info yang penting tu, disusun atas, mana yang agak kurang penting, boleh susun dibawah. contohnya, cik domo berjoget bye bye tuh ~ hahaha, music, dan all time history tu boleh letak kat bawah. benda2 penting seperti kotak follower, popular entry dan info diri, boleh di letakkan ke atas. ~ gelak guling2 tengok aksi gedix hencek akmal azmi berjoget2 kat bahagian facebook. haha


entry? semua oke. tak terlalu panjang. semuanya sempoi2. tak de hal nak baca lah kan? so, apa lagi? jom kita berkenalan dan serang blog flashback own your life ni. jom blogwalking!!!

20 comments:

Saddila said...

pak cik mal . maknanya lepas ni dila la ? kehkehkeh
pak cik mal , jgn berjoget sgt , jelous i . haha

Joe_Hans said...

hahaha...aku memang bacer blog brader mal nie...

EmpayarUtama said...

Uih kena singgah tu

CekbOlat-bOlat said...

haha.. tawu takpe.. lawak tgok aksi gedik-gedik beliau tuh.. hakhak

hawiz said...

hehee..sungguh menggeli ati..hihi

Nurhasliza Jeffry said...

Harus terjah untuk melihat. Hihihi.

aqmalazmi said...

ohsem! hahahhaha....
yeahh saya tewas mudah dengan anda !
hahah...
anyway thnks riview..akan saya perbaiki blog itu =')

Juliet_iRa~" said...

smpt lgi review..:)

emy zulaiha said...

haa?? tewas mudah di tangan kamu? haha nie nak gelak joget2 nie~haha :p

Nalisa Syahira said...

eh , baru follow blog dia ni semalam , haha .

Puan Kutu said...

statement berani tewas mudah ditangan cikgu.muahaha..jap nak p usha blog beliau..:)

sha my heart said...

dah terjah blog mal.. =)

Cik Nurul said...

nak p usha blog die sat na.. ;)

~Nana BamBam~ said...

er..gedik betol tuan tanah kedaung tuh!!! ee..hahaha

Zac Rega said...

funny . wihiii ~ bw here !

Ungu Violet said...

kehkehkeh...memang gedix...hihi

yusuflaili(Goku) said...

salam;
kena lawat jugalah nanti.

Edy Fee said...

hehehe header dia mmg cun
afde ke dia berjoget kat fb//link sikit.hehehe

LAici KAng Ais said...

mesti kasi terjah. haha

chemay said...

eh baru perasan.
belog mal gemok rupenye.
hahaha
:P