Pages

Followers

Tuesday, 20 December 2011

review : ini cerita puan kutu

lagi sebuah blog akan di review. siapakah gerangannya kali ini? memperkenalkan blog ini cerita puan kutu. beliau bukan seekor kutu penghisap darah kepala ye kamo2, dan bukan juga penternak kutu yang berjaya, tapi beliau seorang mak2 yang berkerjaya. hebat menguruskan suami dan anak. dan hebat jugak dalam berblog. so, abaikan nama pelik beliau.

tak banyak nak komen blog pn kutu ni. dah oke sesangat dah. simple itu terbaik. sebab penumpuan kita adalah pada penulisan entry yang nak disampaikan kan? so, tak perlu serabut2 letak widget atau background blog yang penuh macam2 gambar. cuma, mungkin pn kutu boleh susun dengan lebih teratur bahagian side bar tu. mana yang penting letak atas, mana kurang penting, letak bahagian bawah. sebagai contoh, site info alexa tu, total pageview, dan si gojes tu mungkin boleh letak bawah, kotak follower dan info tuan tanah, boleh di utamakan ke atas. so, nampak kemas sikit.

banyak info2 menarik dalam blog ni dan pelbagai. fakta2, tips2, kisah anak beliau, kisah diari peribadi dan macam2 lagi memang menarik untuk diikuti. tak terlalu over kowt kalau saya katakan, ini merupakan antara blog peberet saya. lagi2 kalau baca kisah anak beliau, si aiman.  pn kutu ni ada bakat melawak jugak. sila baca entry2 beliau, mau gelak guling2 secara berjemaah. next year sila daftar masuk raja lawak k. kompom juara! seyes! ~kelas ko pn kutu.so, mmg korang tak rugi kalau baca dari a sampai z entry2 beliau. so, apa lagi... jom berkutu ramai2.

18 comments:

CekbOlat-bOlat said...

ade kutu dok? heheh

Puan Kutu said...

hahaha tak nangis pun,dah sedia sekotak tisu kt sebelah nie.hukhuk..

btw tq cikgu atas reviewnya..bab sidebar tu akan diusahakan.dr dulu mmg serabut tak tau mana nak letak dulu.bg symacam semua ja penting,klu bley semua nak letak kt atas.haha..

muahh dari aiman utk cikgu sbb sudi review ibu..:)

Lelaki Ini said...

hehehe..
cumel sgt2 nama puan kutu!

Saddila said...

tak mahu la berkutu ramai2 . haha

Joe_Hans said...

nak tukar nama blog, jadik Tuan Kutu lar...hahahaha

diana said...

review yang bagus..:)

White Dove said...

Pn kutu mmg pelawak semulajadi. ada ke istilah ni? :)

siti nor atika ruslan said...

nice nye nama..puan kutu..:)

kpah k-poh said...

kelas ko kutu oiii...suka..suka...

m!3yr4h_LolLy said...

klasik betui nama dia. heee. nice

Cik Nurul said...

wah, nak terjah la blog pn.kutu ni.. review yg sgt jujur.. gud! ^^

auni bazilin:) said...

comel puan kutu :D
hehehehe

♛RaRa♛ said...

hahak nice info.pasni apalagi jom kita cari kutuuu HAHA cik puan kutu pnya blog niee mmng bestt ^-^

chemay said...

nice review
:)

Aida Omar said...

nama puan tu sungguh unik..hehe. nak pi terjah sana pulak.

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Cantiklah puan kutu...nanti aku mengerutu di blog awak,walaupun aku tiada kutu...

c'axoera said...

hahahaha puan kutu kaaa =))


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

sha my heart said...

dah terjah jugak =)