Pages

Followers

Monday, 19 December 2011

review : magic perfect

bertemu kembali dalam segmen review. kali ini memperkenalkan blog magic perfect. tuan tanah merupakan seorang pelajar tingkatan 2, yang bernama khairun solehah. dia cakap dia single. hahaha ada sape2 nak jadikan dia double? risik2 la sendiri k.
budak ni tak ada header, so print screen je lah....

kagum dengan budak2 sekarang ni. kecik2 lagi dah pandai buat blog yang lebih cool daripada biasa. ~tabik spring!!!! ekceli tak banyak yang nak komen pasal blog magic perfect ni. dah oke sangat lah... sebab style blog dia mcm tu, so jadi kemas dan tersusun.

macam sebelum2 ini, blog magic perfect ni jugak agak berat. lambat nak loading. antara kelemahan bagi sesiapa yang menggunakan blog sebegini, adalah entri2 mereka akan terlepas pandang oleh pengunjung. pengunjung datang, terus akan cari shoutbox. rugi la macam tu kan, sebab banyak entri berguna yang ditulis oleh tuan tanah. yang paling penting, tuan tanah tak menggunakan bahasa2 sms. itu antara kekuatan blog ini.  apa2 pun, selamat berblogging ye. kepada kawan2 jom berkenalan dan terjah dia jom...


12 comments:

syasyajohan said...

generasi muda malaya sekarang banyak yang canggih.blog pun apa lagi yang kurang

teha said...

bdk2 zmn skrg mmg lebih maju kan..

Gadis mutiara_Solehah said...

hehe,tq review blog saya..Berat ke?Tak silap saya 15 second je loading http://3.bp.blogspot.com/-8xzDdh5YmK0/Tu7_79T3AwI/AAAAAAAAA2U/rhVEXF0IBZw/s320/Screenshot-30.png ,em try check dekat ttp://www.iwebtool.com/speed_test,nanti bg tau key?btw,insyallah akan perbaiki,thankz=)

alif ismail said...

bila nak review blog alif??? hahahah!!

eszyamin said...

memang kerja kamu riview blog orang ek? kalau cmtu..jemput2lah yer..jgn pura2 x paham..hehehehe

hawiz said...

pehh....budak2 skrg mmg expert...hoho...nk diriviuw gak la..haahaa

Saddila said...

ha'ah . semua dah maju . dila baru je mula tahun ni . demm .

anamizu kaito said...

betol tu hyz..adik2 kecik skg ni mmg terer buat blog simple & cun..hehe





luv,
cik ana

shida'R said...

biasala zaman skg dah semakin maju hehe..^_^
nice juga blog dia :)

Puan Kutu said...

eh cikgu kata aril n lisa gatal takabis blaja dh nak kawen.tleast depa dah cukup umoq.bagus apa kawen awal..hehe.si empunya blog magic nie budak lg..bg dia habiskan sekolah dulu.muahahaha

emy zulaiha said...

terel kan die.haha header emy solehah nie la yg tolong buatkan. power betol..mude2 dah terel~ :)

Khaira said...

bile nak review blog saye? hehe
salam ziarah dari Aceh..