Pages

Followers

Thursday, 22 December 2011

review : pelangi itu hijau

assalamualaikum.. hai hoi hoi.. pagi tadi ingat nak post entry. tapi dah lewat sangat, ah malas lah. esok2 je baru post. oke, sambung segmen review blog. kali ini kita ke blog pelangi itu hijau. tuan tanah yang chubby2 tembam diberi nama saddila. ~ pipi ko memang tembam. muahahahaha gurau dalam hakikat. weekkk!!

saya tatau nak komen apa kat blog budak ni. dah bagus sangat dah. ~ tu pong sebok nak masuk segmen review ni. hehehe. kemas! tu adalah ungkapan terbaik untuk saya gambarkan untuk blog si saddila ni. hitam, hijau dan warna pelangi mengisi tema untuk keseluruhan blog. entry2 pulak kamo2 jangan risau, semua tak membosankan. sebabnya, saddila mempersembahkan secara sempoi. bagusnya, tiada penulisan ala2 sms, tetapi lebih kepada bahasa budak2 nak membesar ~ ko nak besar macam mana lagi? haha tapi still akak2, abang2 dan makcik2 pakcik2 boleh paham dan layan. so, tak de hal nak baca entry dia ni. sume besh2. 


haaa apa lagi? jom follow dia dan kenal2an. mana tau berkenan kan? hehehe. haaa apa lagi? jom serang diaaaaaa sama2 kita blogwalking kat blog dia jom.!


hyz bisik pada kamo : tak de apa nak tulis. bagus dah tu...

16 comments:

Saddila said...

hahaha kelaka la . nak besar mana lagi ? tak nak ! nak kurus . haha

THANKS ABG HYZ . auwww . Thanks sudi review blog dila .

Haishh takde nak betulkan apa-apa ?? haha senang keje dila . hihiii :)

Ungu Violet said...

kehkehkeh...siap promote tuannya skali...:)

aqmalazmi said...

kau nak besa mana lagi saddila?????
hahahahaha

Lelaki Ini said...

suka giler masul blog yg kemas...

blog aku bila lagi???
hahahahaha

eddy syrol said...

aku suke ijau =.='

Honey Kumicky said...

ijau nan indah...heeheee...

chemay said...

nice reviewww :)

haffizmohdnoor said...

nice blog :)

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

Cik Nurul said...

jom serbu blog die! ^^

shida'R said...

hyz tnya dia..kpe pelangi itu hijau..? bkn wane wani ke hehee....

yusuflaili(Goku) said...

Cantik!!.

Puan Kutu said...

wow kira perfet arr blog adik nie..ini akk yg dah berumur nie nak p jenguk.huhu..

Hanif said...

dah kenal dah..nice blog. Aku setuju!!

EmpayarUtama said...

Aku nak kenallah. Orangnya tak ijau macam hulk kan?

CekbOlat-bOlat said...

hakhak.. bosar-bosar !

emy zulaiha said...

hehe emy suke bace jugak blog dila :)