Pages

Followers

Wednesday, 14 December 2011

review : razil to the block

assalamualaikum... hai hoi hoi... hehe sat g nak p pavilion, nak tengok wayang. sebelum tu, haruslah tunaikan tanggungjawab untuk mereview sebuah blog kan? segmen review kali ni memperkenalkan blog razil to the block. 
ekceli, incik razil ni da lama berblogging. start tahun lepas. blognya mengisahkan aktiviti seharian beliau, selain dari info2 menarik dan pendapat peribadi yang ditulis secara sempoi! antara entry yang menarik perhatian saya ialah hipokrasi penyokong harimau malaya.

secara keseluruhan blog ni tak ada apa yang perlu diubah. semua dah oke. tulisan, susunan, dan tema sume oke. mungkin perlu diperkemaskan bahagian bawah blog tuh, sebab agak berserabut sikit. lebih elok kalau entry latest dan live traffic tu letak sebaris kat side bar tuh. mungkin ada beberapa part perlu dibuang seperti flash kat bawah tuh, dan beberapa part yang rasanya tak perlu. simple lebih bagus. blog pun lebih ringan dan cepat loading. =)

haaa lagi satu, incik razil ada buat kerja gila. dia nak bagi rm5 topup bagi sesiapa yang review blog dia sehingga 16 disember 2011? berminat? apa lagi terjahlah razil to the block!

21 comments:

hawiz said...

wahhh......dah start review dah...hihih

Puan Kutu said...

awat dia tak bagi rm50 topup.skang jugak sy review.haha..

blog review semalam tu berat macam ada batu.nak tinggal jejak tak boleh,nak komen pun carik button komen tak boleh klik.aduh terus kecewa..kan dah kena pangkah.hoho

cuba melawat si razil nie pulak..:)

bella luna said...

wahaha, ada topup RM5,lelaju mahu terjah:)

Ungu Violet said...

wah klau 100 org yg review blog dia mau bangkrap kang...hihii...

Lelaki Ini said...

review blog sy pulak!
hahahah!

Saddila said...

topup ? kehkehkeh . tak gety nak review blog otai2 ni laa . takut kena marah . hahaha

Cik tikah said...

review sb nk topup eh :p

~Nana BamBam~ said...

kerja gila betol..huhuh

hanaahmad said...

baiknya hati en razil tu. hehe

Razil Tahir said...
This comment has been removed by the author.
nandakrenz said...

Blogwalking Here

Free Software Full Crack Keygen & Patch

CekbOlat-bOlat said...

bolat buken mataduitan.. wakaka..

Fabulous Me said...

vahvahvahvahhhhhhh..

jelah said...

wah..blog kwan ak direview la...

Zakaria's daughter said...

galak meriview view. hewhew

Shafiq Hashim said...

Xdak Pun Blog Sy?..Haha

Joe_Hans said...

ingat blog Hencik Johan yg direview tadi..hahaha... rm5? suh dia up jadi RM30 lar..ngeeee

Polskahackrew said...

sekali review dpt topup rm5..sy ada 5 blog termasuk blog testing..klu setiap blog tu sy buat review da dpt topup rm 25..huhuhu.. murah hati sungguh tuan belog tu..('',)

asyraf ahmad said...

nak jugak blog di review...lol

to my blog - Acapsuur (>,<)

m!3yr4h_LolLy said...

terbaek ! rajin betol. keh keh

Razil Tahir said...

thanks a lot for reviewing my blog!
thanks for all the teguran...
Akan diperbaiki lagi..

for ur awesome prize!
please send me an email so that I can send you the prize ( prize bunyi macam menang kereta plak...)
send to raziltahir@ymail.com XD

waiting for ur mail!! XD