Pages

Followers

Tuesday, 13 December 2011

review : welcome to my fairy tales

assalamualaikum... ni 1st blog yang saya review. maaf lambat. baru balik menyoping kat tesco ngan giant. hehe. oke, mari kita berkenalan dengan blogger ini yang bernama sya hyo-soon.
ni header tuan tanah

blog cik sya hyo-soon ni baru lagi rasanya. entry pun start bulan november. blog dah oke sebenarnya. warna pink. hehe. cuma kalau boleh, buang segala widget yang tak perlu. bila dah banyak sangat widget tu, blog jadi berat nak loading. kalau guna streamyx, tak de masalah. kalau guna bloadband pasti lambat nak loading. blogger2 ni kalau bukak blog yang berat2 ni, diaorang malas nak singgah. rugi je kan? blog ni pun banyak entry2 yang menarik. antara yang menarik perhatian saya ialah entri who is sang pancinta this pantun? 

selain itu, anak panah mouse ~ errr tatau nama khusus anak panah ni.. haha agak menyusahkan pengunjung untuk klik mana2 yang patut. elok bagi biasa2 je macam saya ni.. hehe... lagi, page bawah header tuh saya tak tahu fungsinya. agak kurang menarik. nuffnang pulak, elok diletakkan bawah header. bukan atas header ye... dan akhir sekali, saya tak tahu fungsi ym belah atas kanan tu yang ada pic lelaki kacak tu... huhu saya klik kosong je? kalau tak de pape, baek remove je.hehehe ...

kepada kamo2 semua, jom terjah blog cik sya hyo-soon ni... kita berkenal2an sama2 blogwalking oke? kepada cik sya hyo-soon, semoga nasihat2 ni dapat beri sedikit idea kepada kamo untuk memperbaiki blog kamo k... selamat maju jaya =)



18 comments:

aqmalazmi said...

taksabar nak tunggu blog gua di review pulak. . .

faizal mohd said...

anak panah tu nama dia cursor la hyz. :)

asri (asrirayrock) said...

anyeonghaseyo....

terbaik....

Joe_Hans said...

mwenunggu giliran...hahahha

Saddila said...

terjah artis korea :)

Edy Fee said...

post special ni..kne review jap

moshi_boo said...

jom jom kta terjah

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki nak terjah tengok lah :)

Puan Kutu said...

itu cursor namanya cikgu..:)

eh cina ke korea dia nie?tergeliat lidah nak sebut nama..

nak p jenguk beliau skang!tengah semangat nak bw.hoho..

alif ismail said...

wow...dah jadi pengkritik blog lak dah cikgu ni??? jangan lupe review blog alif gak heh!!! haha!!!

Kidichi said...

seram sejuk tunggu diri sendiri

Ungu Violet said...

hihi..review dgn berhemah...gud2

sha my heart said...

wah, pandai review ye..
review my blog pula, boleh? hehe~

far_east said...

uwh sudah start mereview ker? ermm setia menunggu giliran direview hehe...jom jom terjah blog cik sha...=)

Honey Kumicky said...

ok..nak p trjah nie...

afzalsukasuki said...

aku pun tgh tunggu gak ni..tggu bas nak g keje :D haha

InaAchik said...

Oh sungguh la pun... cik kaki juga tak suka anak panah yg bermacam-macam... ade gilter segala tu. oh, sungguh menyusahkan dan tak cool langsung! :p

eh jap... bila nak review blog cik kaki lak ni? :p

Sya Hyo-Sonn said...

hehehe . yang lelaki kacak kat sebelah tu utk geng YM sya la :) urm . thanks 4 ur advice . sebenarnya , blog tu x de la sampai crowded cam tu . tapi ade seorang akak yg nak editkan , kasi la dia chance . ^^ once again for ur advice . i'll try my best >_<