Pages

Followers

Saturday, 24 December 2011

review : yana yassin - suka nak berbicara

assalamualaikum... hai hoi hoi... untuk setiap sabtu ahad, saya akan review dua kali sehari pagi dan petang. oke? semalam petang agak bizi, so maaf ye tak dapat nak review. hehehe ~ bizi makan seamboat je pong. oke, pagi ni jom kita berkenalan dengan blog yana yassin : suka nak berbicara. 



sebenarnya agak segan untuk saya review blog yang otai ni. ni super otai oke. start berblog pada tahun 2007 ~ ko ada? oke, blog ini bercerita tentang macam2 perkara. dari topik isu semasa, berita hiburan, petua2 dan macam2 lagilah yang kamo2 boleh jumpa dalam blog ni. nak download? pown ada... amacam? hebat tak? ~ ala2 astro kan? macam2 ada. dari segi penyusunan blog, bagi saya agak kelam kabut sikit. mungkin cik yana boleh susun lebih kemas agar blog nampak teratur dan lebih cantik dipandang. bermula dengan header, header pada saya salah satu tarikan untuk pengunjung datang ke sesebuah blog. dan ia juga sepatutnya menceritakan keseluruhan blog tersebut. bagi saya, header tuan tanah terlalu ringkas, dan agak tidak kemas disitu, dan mungkin juga tidak kena dengan isi keseluruhan blog. 


selain itu, penyusunan info2 dalam blog perlu diperkemaskan lagi. sebagai contoh, about me tu, mungkin perlu di letak bahagian side bar dan ke atas sebab memudahkan pengunjung mengenali tuan tanah dengan lebih mudah. selain itu, mungkin cik yana boleh tambah satu info berkenaan label, untuk memudahkan pengunjung mencari maklumat dengan lebih mudah. rasanya itu sahaja kowt. kepada kamo2 jom terjah blog cik yana yassin ni jom. kita blogwalking sama2. mari mari......

13 comments:

hawiz said...

bestbyer diriviuw

Honey Kumicky said...

ok...nak p sana....bw..

Puan Kutu said...

sabtu n ahad gigih cikgu review smp dua blog ekk,lepas habis review bley bukak offer lg utk review,ramai yg nak tp terlepas tu.hehe..

ok nk p jenguk!

Saddila said...

review dila lagi please . sebab takde kesalahan . hahaha :)

CekbOlat-bOlat said...

nk tertonggek kat sana pulak !

Cik tikah said...

lamanya dia dh berblog =.='

TiraPengemis said...

saya dah terjah...yeaaaahaaaaa =)

Joe_Hans said...

dia memang otailar... :)

Ungu Violet said...

lamanyee dia berblog...gud2..:)

!! YaNa YassiN !! said...

wowww, tq sangat sebab riview my blog. Suka sangat. Baru tahu kat mana silap kan. TQVM. :))

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

blog ni memang hampir setiap hari saya terjahhh hehehe

Cik Nurul said...

wah, rajen benor buat review.. bagos2.. ^^

si kiut lavender said...

yana yassin..:))