Pages

Followers

Tuesday, 13 December 2011

senarai nama peserta review

assalamualaikum... hai hoi hoi
berikut adalah nama2 blog yang akan saya review.
review akan bermula pada setiap jam 5 petang.
sehari, 1 blog akan direview
so, sabar ye kawan2
tunggu giliran


ini adalah senarai2 yang memenuhi syarat dengan meninggalkan link mereka.
yang tak tinggalkan link tu, maaf ye.. ~ nampak beno tak baca entry.. haha
kepada yang tersenarai ni pulak, kalau saya tengok kamo2 tak berapa nak aktif, saya akan skip jugak k. paling tidak, blog anda perlu ada entry baru setiap 2hari~tertakhluk pada budi bicara tuan tanah ensem.sekian.







34 comments:

Anum said...

rajin

LaLa said...

weee, tersenarai lah :)
*wink wink :P

mekasih tuan tanah ensem, katanya, lalalala

Saddila said...

tuan tanah handsome . kemain . yee dila yang ke 8 , means 7 hari lagi :))

Kidichi said...

ke-14. Maknanya 14 entry baru.. haha

far_east said...

mekasih termasuk dalam senarai hehe...

hawiz said...

tahniah kpd pemenag..#tetibe..ahahaa

Honey Kumicky said...

Thanx...coz sudi pilih...heehee...

CekbOlat-bOlat said...

merana cekbolat -_-" dh tak buley dh.. huwaaa

DRceria said...

yeyyyy!!!~~ DRC ditangga ketiga dihati hyz...errkkk..??ahakksss!!

diana said...

yang tak menepati syarat tu mungkin mereka orang mexico..ekekeke

ctk said...

hehe..ct bce smpai abis..tp sje xtinggal link, bg pluang kt adik2 baru (mcm da lme je ct berblog..persan sndri..haha)..anywayz selamat bereview cikgu rajin...jgn kejam2 sgt...hahaha

Kiko Berdendang said...

Lambat datang, x kena riview...huhuhu

::FAIZ FARISH:: said...

untungla diorang.....

khairul said...

aik..camna nama abg leh tercicir ni??

Puan Kutu said...

no 6.tenkiu cikgu!hehe..

cuma kenal 2org blogger dlm senarai.pas review akan cuba menjengah dan berkawan baik dengan mereka semua..hikhik..

tunz said...

mama x de ker..uwaaaaaa......

Edy Fee said...

sadisnye aku tak termasuk dlm list.huhu

miss_rainbow said...

wahh..pelangi tersenarai la.. :)
tengs ye.. :)

Phat said...

tq bro sebab aku tersenarai...jgn skip aku nye blog eh..aku x kire nak review jugak nak review jugak hehehe...;-)

Azyan said...

woahh tersenarai o.o
hehe thankyouuu :D

chemay said...

errkk.
chemay bru start berblog balik.
so tak sempat bace entry tuh kot.
sedihhh
:(

Joe_Hans said...

eh....ader nama sayer...hohohoooh

Afiqah Fauzi said...

Ada blog aiqa lah...
lagi 3 hari....
Aiqa tunggu tau..!

sharul izam said...

yea...tq hyz...kener beratur...cepat2x..:)

afzalsukasuki said...

kak diana..akak kata sy orang mexico ke?mincik!!hahaha :D

NAZRUL AZAT said...

nak join tapi malu, hiks :-)

sha my heart said...

ui, ramainya.. nak meramaikan lagi boleh x? haha~

entri sebelum ni, penyertaan masih dibuka ke dah tutup?

sha my heart said...

ui, ramainya.. nak meramaikan lagi boleh x? haha~

entri sebelum ni, penyertaan masih dibuka ke dah tutup?

Ezzattie said...

ternampak nama ezzat pulak? huhu btw, thanks hyz eh abang hyz. hahaks! ^.^

TiraPengemis said...

eh2...sukenyeeee...tersenarai...hehehee..tengs abg hyz....(tbe2 jd abg kn)...hehe...

pykapikot said...

eh eh . name pyka ade la . hehe . terima kasih :)

shida'R said...

owh best shida tsenarai..7 terakhir hehe..shida bloglistkn blog hyz spya sng dpt update dr hyz..
tq hyz :)

Rapunzel Cikilolo said...

tq so much hyz... aku ade dlm snarai :)

Khairiz said...

nama khai xda pun hahaha