Pages

Followers

Monday, 5 December 2011

tahukah kamo2 semua?

assalamualaikum... hai hoi hoi... semalam macam biasa, cuti dari update entri. semalam p men bowling, karok dan nonton wayang cite ombak rindu. hurmmm tak de lah sedeh mana pun. ~ tengok tanpa ada perasaan. hahaha tapi seyes, 1 hari tu tiket ombak rindu sold out. makcik2 pun ramai serbu panggung. kagum. oke, citer lain pulak. hari ni nak share tentang diri saya yang kamo2 memang tak pernah tahu. jom tengok!!

1. tahukah kamo2 semua, dulu time sekolah rendah saya merupakan ketua kumpulan nasyid? penyanyi utama okeh! so, setiap ada acara kitaorang kena buat persembahan. ehem3.. nasyid okeh!

2. tahukah kamo2 semua, time sekolah rendah jugak, saya pernah mewakili sekolah untuk pertandingan bercerita kisah2 nabi? dapat no 3 je. ~ oke wat? ko ada?

3. tahukah kamo2 semua, time sekolah rendah jugak saya sering kali dijemput untuk menyanyi di pentas time majlis PIBG. ni sebagai artis solo oke. lagu apa? syurga ditelapak kaki ibu. ~ kelas ko hyzzzzzzzzzz

4. tahukah kamo2 semua, time darjah 6 saya dah bercinta dengan budak darjah 5? hari2 men balas2 surat. ~ gatalnyer budak kecik tu.

5. tahukah kamo2 semua, time kecik2 saya suka panjat pokok kelapa. bukan pokok kelapa yang rendah2 tu ye. ni tinggi punya. nak ambil buah kelapa pun kena pakai galah. so, boleh imagine tak tinggi pokok tu?

oke, cukup lag 5 dulu ye... kang nanti2 sambung lagik. hehehehe

hyz bisik pada kamo : rindu zaman kanak2

37 comments:

Anum said...

layan

DRceria said...

"saya merupakan ketua kumpulan nasyid? penyanyi utama okeh! so, setiap ada acara kitaorang kena buat persembahan. ehem3.. nasyid okeh!"
pssstt:: WAAAWWW!!!!

husnazahidi said...

1,2,3..hak3..gla mikrofon niee~

shahirah Rose said...

perghh...mesti antu karoke an..haahha

misz shaden said...

Confirm suara sedapp . :)

Mia Meymi said...

hebatt..drjah 6 dh pndai bcinta..haha.. :p

Umar Arlee said...

ooo.. kiranya ada star quality la ni! :D

shark said...

pergh...
abis rahsia kuar ni..
pasni wat versi skolah mnengah lak:p

c'axoera said...

hamboy2.......banyak bakat terpendam rupernyer....hehehehe :p

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/rindu-yang-membunuh.html

c'axoera said...

tahu kamooooo bahawa shoutbox kamu asyik meragam ajerr.....!!!!! haiiisshhh camne nak jerit2 ni

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

hahaha adoi..xde kije lah..[anjat pokok kelape tu wt pe..leh pangiil ustad neh .... ustad hydz hehe

Joe_Hans said...

tahukah kamu... entry ini cool... hahahaha

yusuflaili(Goku) said...

salam;
aktif jugak awak masa sekolah rendah ye?..sekarang dah malas pulak..

diana said...

darjah 6 dah bercinta..
???akak masa darjah 6,perkataan cinta pun tak pernah dengar tau..
muahahahaha

faizal mohd said...

kecik-kecik dah jadi retis rupanya. HEHE

Puan Kutu said...

wow sahih suara cikgu sedap. p audition mentos la cikgu.haha...

kecik2 dah gatal bercinta.Mesti skang lg gatal.muahaha..

LaLa said...

apa lagi, join la kumpulan rabbani...
hahha

khairul said...

ada bakat singer rupanya

DanieL AdiE said...

Aku dulu panjat pokok durian je..huhu..

Peto (nurul izzati) said...

Oh baru tauu. hehehe

::FAIZ FARISH:: said...

tahukah anda aku pernah jugak jd penyanyi nasyid. ikut pertandingan dan dapat no 5

Ungu Violet said...

perghh...nasyid tuh..

jejaka idaman malaya nih...hikhikhik

Cik tikah said...

wah! vocalist nasyid tuh. cik itkah back-up singer je. hahaha..

~Nana BamBam~ said...

tahukah kamo , otak unta lagi kecil dari matanya..

errr maap larik topik :P

eddy syrol said...

patutlah hobby karoksssssssssss............

tnZackJ said...

skrg ni kalau karok, pilih lagu nasyid lagi ke??

denana said...

haha...dulu nasyid, skang karoke?? haha

Saddila said...

ehh abang , number 1,2,4 sama la ngan dila :))
hihii

syasyajohan said...

tahukah kamo2 semua, time darjah 6 saya dah bercinta dengan budak darjah 5? hari2 men balas2 surat. ~ gatalnyer budak kecik tu.

HAHAHA

Fabulous Me said...

Haaa pecah rahsia!

Edy Fee said...

aik darjah lima pon boleh..hehe sempoi la ko.ehhehehhee

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . kicik2 dah pandai cintan cintun ye . hehe :)

aiman fanboy k-pop said...

cinta monyet abg hyz darjah 6...sweet lettew..^^
haahaa...budak darjh 5 plak tuh.....

Afiqa Dayana said...

wahh, artis ni ~
hehe comel jee :)

meisnani said...

dapat idea dari blog nani ke? ehehhe

meisnani said...

okay sgt terasa td g mid tp ta dpt tgk ombak rindu.. benci

atie zakaria said...

main bowl x jak.. fight jom.. huhu..

ni kira suara sedap la smpi jd artis jemputn kt PIBG.. heeee..