Pages

Followers

Monday, 2 January 2012

aku bengang nih!

assalamualaikum... hai hoi hoi... rasa tak de mood nak berblogging sebab masalah tak boleh nak share link blog ke facebook dan mana2 group kat facebook. dari semalam aku hangin. tu yang aku malas nak bukak blog semalam. ni bangun tido pun mengharap masalah ni dah oke. tapi yang adoooooo. macam aku nak hempok je laptop ni. grrrrrrrr...... weh kamo2. apa masalahnyer ni ha???? 


hyz bisik pada kamo : segmen review akan disambung petang nanti yea....

18 comments:

Fabulous Me said...

Hope kejap je. Sat g elok blk...

CekbOlat-bOlat said...

alaaa ! mnta2 kjap je =)

biase la tu.. len kli pkai la button send =)

Puan Kutu said...

lor dua tiga hari lepas sy pun alami masalah yg sama.benda nie jadi berhari2 gak,tak tau apa problem.faham ur feeling cikgu!keke..

husnazahidi said...

haa..bru nk ckap..puan kutu pon jd gak bnda cmnie..ksian beliau..
turut simpati jgak kat hyz..sbar ye..nnti2 bleyh lar kowt..

Ezzattie said...

same le ngan kite. seriously, ezzat pun takleh ping entry kat group. taktau ape pasal. sabo je la ni. grrrrr. >.<

Koding said...

Memang tak boleh nak share link kat fezbok...
Tapi aku selesaikan dgn cara letakkan alamat blog atau entri aku kt fezbuk bersama sedikit isi kandungan entri aku yang aku copy-paste...

Honey Kumicky said...

hyz..

saba r...dugaan 2...

hawiz said...

sabar2

Saddila said...

dila pun tak dpt . dah 4 hari dah . blogwalking kena kuat :))

Radin87 said...

kalau dekat profile page memang susah nak share. dah pernah try dah.

Try kat homepage, pastu tekan kat 'update status'. Haritu aku cuba boleh ^^

Kidichi said...

masalah ni dah kena kat aku gak. =_=

TiraPengemis said...

knp you?
keluar verification ke?
erkkk...new yer kot...
jom2 sy bnjew eskim mcD..
~sabo yer you~

bella luna said...

sabar ye kamu, tak lama lagi ok la tu,. jgn marah2 ye and byk2 bertenang, chill;)

shida'R said...

shidanye dah ok hyz..huhuhu

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bawak besaba ye kamu . nnti oke lah tu ye . senyum sikit . :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bawak besaba ye kamu . nnti oke lah tu ye . senyum sikit . :)

EmpayarUtama said...

Ada ke? A'alah aku ingatkan akunyer pc problem; tekan-tekan cam 'hang' je aku 'hangin' jugak last-last tido :(

Busyra Takiyudin said...

oeh mcm tu, sy pown penah, kdng2 hangin jgak.. huhu